B clock with Spread Indicator For MT4

B clock with Spread Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. B clock with Spread Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama sa B clock with Spread Indicator For MT4
  3. B clock with Spread Indicator For MT4 - Postavljanje
  4. B clock with Spread Indicator For MT4 - vijesti
  5. B clock with Spread Indicator For MT4 - binarne opcije

B clock with Spread Indicator For MT4 prikazuje preostalo vrijeme prije nego što se novi svijećnjak počne crtati. Također pokazuje da se Bid-Ask širi prilagodljivim fontom.

FREE B-clock with Spread Indicator

Download the FREE B-clock with Spread Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Trgovanje idejama sa B clock with Spread Indicator For MT4


Ovaj vam indikator pruža zaslon koji prikazuje podatke o preostalom vremenu i raširene podatke. Podaci o preostalom vremenu temelje se na vremenskom okviru i vremenu preostalom prije formiranja sljedećeg svijećnjaka. Praktičan je alat koji možete imati jer možete točno odrediti vrijeme unosa na temelju sata. To je najvažnije, posebno u takvim slučajevima kada se služite strategijom koja ima pravilo ulaska koje predviđa da na tržište trebate ući tek čim se stvori novi svijećnjak.

U nestabilnim tržišnim uvjetima otkrit ćete da može doći do ubrzanog proklizavanja kada se stvori sljedeća svijeća, što može rezultirati ulaskom na tržište u nepovoljno vrijeme ako ste uistinu zatajili. Vrijeme je najvažnije - kao što je spomenuto, većina strategija vremenski je osjetljiva, no sada imate alat koji vas neprestano ažurira što se tiče vremena.

Kada učitate alat u svoj grafikon, trebali biste primijetiti zagradu - između zagrada nalazi se razmak. Raspon je u osnovi razlika između tražene i ponuđene cijene. To je način na koji brokeri zarađuju jer se svaka trgovina koju primite - njezin opseg primjenjuje na ovaj namaz. Uvijek biste trebali imati na umu ovu opću trgovinu jer je to izravni trošak vaše trgovačke aktivnosti. Nadalje, ako imate račun s promjenjivim širenjem, ta će se vrijednost stalno mijenjati.

Na nestabilnim tržištima, širenje će se povećati posebno tijekom velikih vijesti. Spread je alat koji posrednik koristi u svoju korist, tako da je uvijek dobro biti svjestan ove neprekidne točke podataka.

Sada ću samo pokazati kako ovaj indikator izgleda kad se učita na vaš zaslon.

B clock with Spread Indicator For MT4 - Postavljanje


Ispod možete vidjeti indikator dodan u moj grafikon. Sat je prikazan na lijevoj strani, dok vam je širenje dato u zagradama.Indikator funkcionira onako kako je trebao, zbog svjetlosne pozadine koju koristim nekako mi otežava prepoznavanje zaslona na ekranu. Zadana postavka definirana je tako da zaslon ili boja teksta moraju biti svijetloplave. Što u mom slučaju nije dobro. Ako biste koristili tamnu boju zaslona, to će biti sasvim u redu - u mom slučaju neću mijenjati boju pozadine. Samo ću promijeniti boju teksta indikatora. Idem s crvenom bojom kako bih mogao brzo prepoznati zaslon. Naravno, možete promijeniti boju u boju po svojoj želji.

B clock with Spread Indicator For MT4 - vijesti


Situacija u kojoj ovaj pokazatelj može biti koristan jest da se koristi kao dodatak za trgovanje vijestima. Ono što se događa tijekom vijesti jest da će se širenje početi otvarati i širiti, ali to nije dovoljno za informiranje vaše trgovine. Još uvijek vam je potreban vremenski element da biste popravili trgovinu. Zbog toga ovdje ima indikator sata svijeća, tako da možete provjeriti odbrojavanje svijeća na vašem grafikonu trgovanja koji vodi do vijesti, a da ne morate odvraćati fokus od grafikona trgovanja, gledajući samostojeći sat ili Gledati.

B clock with Spread Indicator For MT4 - binarne opcije


Vijesti nisu jedini slučaj upotrebe. U trgovanju binarnim opcijama - većina brokera nema MT4 platformu. Jednostavno imaju vlastite platforme za trgovanje koje postoje bez potrebe za MT4. Ovo ima svoje prednosti, ali u slučajevima kao što je testiranje trebat će vam vaša MT4 platforma. Pod tim mislim da biste mogli razvijati ili testirati strategiju trgovanja binarnim opcijama koristeći tehničke alate ili prilagođene indikatore kompatibilne samo s MT4. Stoga niste u mogućnosti izvršiti svoje testiranje u namjenskom softveru za trgovanje binarnim opcijama, jer prilagođeni pokazatelji MT4 nisu kompatibilni, stoga morate koristiti MT4.

Dakle, ono što biste mogli učiniti je učitati sat i indikator širenja na zaslon. Uz to, alat za vodoravne predmete također ćete koristiti kao simulacijski alat za odabir cijene udara na ekranu na ulaznoj svijeći. Tada ako je vaše vrijeme isteka na temelju vaše strategije 5 minuta - tada možete samo gledati na sat za odbrojavanje dok vam ugovor o virtualnim binarnim opcijama ne istekne. Možete se samo pozvati na vodoravnu crtu da biste vidjeli gdje je tržište završilo u trenutku isteka ugovora. To nije potpuno elegantno rješenje, međutim, još uvijek ćete moći steći sveobuhvatan uvid u stvarno postavljanje strategije trgovanja binarnim opcijama tijekom testiranja u MT4.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.