Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama pomoću Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  3. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - automatski trostruki WMA signali

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 generiraju signale za kupnju i prodaju na temelju sjecišta 5- Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 20- Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 prosjeka i 100 perioda ponderiranog pomičnog prosjeka. Signali kupnje prikazani su plavim strelicama prema gore, dok crvene strelice usmjerene prema dolje sugeriraju kratko trgovanje. BunnyGirl je izvorno preporučio pomoću pokazatelja za trgovinu četiri valutna para - EURUSD, USDCHF, GBPUSD, EURJPY - tijekom Europske sjednice i početka američke sesije.

FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator

Download the FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje idejama pomoću Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4


Kao što je spomenuto u uvodu, zapravo su 3 ponderirana pomična prosjeka ugrađena u ovaj sustav trgovanja i oni imaju postavke za sljedeća razdoblja koja su - 5, 20 i 100.

Ako biste to učinili sami bez upotrebe indikatora, tada možete jednostavno prenijeti ova tri ponderirana pomična prosjeka u svoj grafikon trgovanja. Ponderirani pomični prosjek sjajan je jer je malo napredniji od uobičajenih ili jednostavnih pomičnih prosjeka koji puno naglašavaju povijesne cjenovne aktivnosti.

S ponderiranim pokretnim prosjekom, on je nešto drugačiji jer u svoju metriku uključuje neke od najnovijih cijena i aktivnosti u svoje ponderiranje - otuda i naziv ponderirani pokretni prosjek. Ova jednostavna dinamika može nam pružiti pouzdane signale kao trgovcima da trgujete krosoverima.

Ako se radi ručno, dogodilo bi se da ako želite kupiti pomoću tri navedena WMA-a, morate pričekati da 5-WMA prijeđe 20-WMA i 100-WMA gore. Tada 20-WMA treba prijeći 100-WMA na gore. Odozgo prema dolje imat ćete 5-WMA, 20-WMA i 100-WMA tim redoslijedom. Slično tome, ako želite pokrenuti prodajnu trgovinu, morate pričekati da 5-WMA prijeđe 20-WMA i 100-WMA idući prema dolje.

Uz to, 20-WMA mora prijeći 100-WMA prema dolje, tako da ćete od vrha do dna imati 100-WMA, 20-WMA i 5-WMA kako biste izvršili svoj prodajni posao. Ovo je trostruka WMA metoda križanja koja se izvršava ručno. Međutim, ručno to ponekad može biti prilično nezgodno i mukotrpno jer ćete uvijek morati nadzirati tržište pokušavajući identificirati ta presudna raskrižja jer ovo predstavlja osnovu vaših signala.


Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - automatski trostruki WMA signali


Srećom s ovim indikatorom to nije potrebno jer automatski preusmjerava signale umjesto vas pomoću crvene i plave strelice. Signali plave strelice su za trgovanje, dok su crveni strelice signali za prodaju. Samo znajte da ponekad - većinu vremena - kad učitate ovaj indikator u svoj grafikon, on neće raditi.

Nemojte misliti da je to zbog kvara. Jednostavno neće uspjeti jer kad se prenose u pogrešan vremenski okvir. To je zato što je ovim pokazateljem isključivo stvoreno da se njime trguje isključivo u 30-minutnom vremenskom okviru - ne funkcionira ni u jednom drugom vremenskom okviru. Kao što je spomenuto u uvodu, ovaj pokazatelj djeluje na nekoliko parova, naime - EURUSD, USDCHF, GBPUSD i EURJPY.

Ovo su jedina četiri para na koja ovaj indikator radi ako želite ostvariti dosljedne rezultate. Još jedna stvar koja je također dotaknuta u vezi s ovim pokazateljem je da je on također vremenski osjetljiv pokazatelj. Znači da radi u određeno vrijeme unutar trgovačkog dana. Djeluje na europskom zasjedanju i na početku američkog zasjedanja.

Uz sve ovo rečeno, u nastavku ćete pronaći dobre primjere trgovanja na temelju gore spomenutih valutnih parova, stoga svaki snimak zaslona navodi idealne trenutke kada biste trebali ući na tržište. Prvo imamo EURUSD priliku za trgovinu predstavljenu u nastavku.Gledajući gornju sliku možete vidjeti da su postojala dva dobra signala za kupnju koja su se pojavila zahvaljujući plavim strelicama. I u oba slučaja, ta su se područja pojavila u pravo vrijeme kada je ljubičasta ili plava crta iz linije otpora (u prethodnom trendu) postala sada podrška. Na donjoj slici istaknuo sam priliku za prodaju na USDCHF.Gledajući gornju sliku, indikator nam je dao signal za prodaju s crvenim strelicama. Druga je strelica bila sjajna jer je došla odmah nakon formiranja medvjeđeg obuzimajućeg uzorka, što je bio dobar trenutak za prodaju. Ispod imamo snimku zaslona GBPUSD-ove mogućnosti kupovine.Na gornjoj snimci zaslona možemo vidjeti da se dobar signal za kupnju pojavio tijekom formiranja obrasca bikova gutanja i također se pojavio u pravo vrijeme. Zatim, napokon, imamo priliku za trgovanje koja nam je predstavljena na EURJPY grafikonu prema donjoj snimci zaslona.Pozivajući se na gornju snimku zaslona, možemo primijetiti kako je plava linija od otpora postala linija za podršku. Na liniji za podršku nalazi se plava strelica, pa je to također bio sjajan trenutak za kupnju. U zaključku se može reći da nije potrebno iskorištavati svaku pojedinu priliku za trgovanje koja vam se prikazuje strelicama indikatora.

U osnovi, morate trgovati u okviru preporučenih trgovačkih sesija kroz navedena četiri para. Jedan od glavnih odlučujućih čimbenika koji informira vrlo vjerojatnu trgovinu su obrasci djelovanja cijena - posebno oni uzorci cjenovnog djelovanja koji se karakteriziraju kao obrati preokreta.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.