Daily Channel Indicator For MT4

Daily Channel Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Daily Channel Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s Daily Channel Indicator For MT4
  3. Daily Channel Indicator For MT4 - unosi u trgovinu
  4. Daily Channel Indicator For MT4 - Unosi preokreta
  5. Daily Channel Indicator For MT4 - zaključak

Daily Channel Indicator For MT4 prikazuje bilo koju vremensku zonu dnevno. Ovaj alat označava visoku cijenu i nisku cijenu postignute u određenoj vremenskoj zoni. Kreator indikatora preporučuje njegovu upotrebu na satnim kartama i nižim.

FREE Daily Channel Indicator

Download the FREE Daily Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje idejama s Daily Channel Indicator For MT4


Indikatori temeljeni na kanalima korisni su time što u obliku tunela otkrivaju padove i padove na tržištu. Ovaj pokazatelj kanala koji ovdje danas koristimo je onaj koji neprestano prati uspone i padove unutar trgovačkog dana, pa stoga daje indikaciju kanala poput kvadrata koja se uvijek mijenja u odnosu na njegovo izračunavanje.

Ekstremni maksimum kanala predstavlja liniju otpora koja je obojena plavom bojom, a zatim je ekstremno niska linija oslonac crvene boje. U sredini ovih linija nalazi se zelena linija koja vam samo pokazuje točku ravnoteže u danu. Na donjoj slici predstavljen vam je jedan od načina korištenja ovog indikatora.Pozivajući se na gornju sliku, možete vidjeti kako sam koristio ovaj indikator kanala za crtanje linija trenda. To je sjajno jer mi omogućava da učinkovito analiziram tržište i prepoznam trenutke kada se tržište sprema za pravi preokret ili proboj. Da biste mogli povući uzlaznu liniju, trebate samo povezati dvije okretne točke crvene linije i proširiti je u budućnost i to će biti vaša linija trenda za uzlazni trend.

Slično s opadajućim trendom, upotrijebit ćete plave linije indikatora indeksa kanala kako biste imali dvije dodirne točke za generiranje linije trenda otpora koja je također produžena u budućnost. Svaki put kad tržište probije ove razine, znate da će se tržište uskoro preokrenuti.


Daily Channel Indicator For MT4 - unosi u trgovinu


U nastavku sam naveo još dvije mogućnosti trgovanja koje možete istražiti - zapravo postoje tri. Prva prilika za trgovanje, kako se vidi dolje, uzorak je nastavka trenda.Pozivajući se na gornju sliku, možemo vidjeti kako izgleda trgovina s nastavkom trenda. Trgovina s nastavkom trenda je trgovina koja nema super visok omjer rizika i nagrade u usporedbi s trgovinom s preokretom jer trgovinom s preokretom pokušavate ući na tržište u najranijoj točki kada se formira novi trend.

Uz obrazac nastavka trenda tražite kretanja na tržištu na kojem će se trend produžiti nakon što je došlo do laganog povlačenja ili male faze konsolidacije. Na gornjoj slici identificirali smo bikovski trend nastavka trgovine. Pomoću indikatora kanala pronašao sam to mjesto ulaza za kupnju - u osnovi samo koristite srednju liniju indikatora kanala kao smjernicu.

Ako se cijena probije iznad i zatvori iznad ove zelene crte, tada znate da će tržište najvjerojatnije nastaviti u smjeru prekida. Ono što je bilo korisno u ovoj situaciji bilo je to što je došlo do snažnog bikovskog obrasca) koji se pojavio u obliku bikovskog obuzimajućeg obrasca.

Što je bila izvrsna prilika za trgovinu. Uz postavljanje nastavka trenda, možete primijeniti istu logiku za postavke trgovine prodajom. Nadalje, ekstremne najniže i najviše razine kanala također možete koristiti kao ciljeve uzimanja dobiti. Iako tržište ne mora uvijek postići ove ciljeve, ali je i dalje pouzdana smjernica za upotrebu u takve svrhe.


Daily Channel Indicator For MT4 - Unosi preokreta


Dalje imamo dvije druge mogućnosti trgovanja koje su se pojavile u obliku signala za preokret kao što je prikazano u nastavku.Pozivajući se na gornju sliku, identificirali smo bikovski preokret s lijeve strane, a s desne strane identificirali ulazak s medvjeđim preokretom. Identificiranje ovih ulaznih točaka obavljate dodavanjem indikatora Bollinger opsega uz indikator dnevnog kanala.

Sve što tada trebate učiniti je, kada tražite bikovski preokret, trebate pričekati da tržište bude u padu, a zatim trebate pričekati da indikator dnevnog kanala crvene linije iof pređe srednju liniju indikatora Bollinger Bands . U trenutku kada presiječe srednju liniju indikatora Bollinger Bands je vrijeme kada biste zapravo trebali otvoriti svoju trgovinu kao što je prikazano na slici.

Sljedeći s desne strane bio je gotovo isti, osim što je to bila trgovina za preokret prodaje. U slučaju preokreta prodaje želite da plava crta indikatora dnevnog kanala zadovoljava ili presijeca srednji pojas indikatora Bollinger Bands. U trenutku kada se to dogodi, morate otvoriti svoj prodajni obrt.


Daily Channel Indicator For MT4 - zaključak


Kao zaključak, pokazatelj dnevnog kanala je pokazatelj najviše klase koji se koristi u više svrha. To je dokazano dovoljno dobro. Ovaj smo pokazatelj koristili za izgradnju relevantnih linija uzlaznog i padajućeg trenda. Kao drugo, koristili smo ga za trgovanje nastavkom trenda. Zatim smo ga upotrijebili za trgovanje preokretom. Ovo samo pokazuje koliko je ovaj alat za trgovanje svestran ili fleksibilan.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.