FibonacciPivot Indicator For MT4

FibonacciPivot Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. FibonacciPivot Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s FibonacciPivot Indicator For MT4
  3. FibonacciPivot Indicator For MT4 - unosi
  4. FibonacciPivot Indicator For MT4 - mogući unosi
  5. FibonacciPivot Indicator For MT4 - zaključak

FibonacciPivot Indicator For MT4 koristi FibonacciPivot Indicator For MT4 dan Otvorene, visoke, niske i završne cijene za izračunavanje okretnih točaka temeljenih na Fibonaccijevu. Zelene linije prikazuju razine otpora, dok narančaste linije predstavljaju potporne zone.

FREE FibonacciPivot Indicator

Download the FREE FibonacciPivot Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje idejama s FibonacciPivot Indicator For MT4


Samostalni alati ili indikatori za okretanje pinta već su izvrsni alati za trgovanje jer čine vaše procese trgovanja i analize besprijekornim, posebno kada se koriste kao razina podrške i otpora.

Sada uključivanje Fibonaccijevog izračuna u indikator točke okretanja dodaje veliku dozu integriteta indikatoru. Prednost je u tome što se ove razine otpora i podrške automatski crtaju za vas, štedeći vam vrijeme i omogućujući fokusiranje na ostale važne elemente u vašoj analizi i stvarnom trgovanju.

Slika ispod prikazuje kako indikator zapravo izgleda kad se doda na zaslon:


Slika koju sam ovdje snimio blago je zumirana, jer sam želio da malo bolje pogledate nešto čega ću se dotaknuti za nekoliko trenutaka. Ali ono na što sam vam zaista želio ukazati jest da možete primijetiti kako cjenovna akcija poštuje ove razine podrške i otpora koje se generiraju pomoću indikatora pivot bodova.

Pokazatelj pivots point uzima u obzir sve glavne kvalitete podataka o cijenama koji su elementi otvorene, bliske, visoke i niske cijene. Čini pokazatelj pouzdanijim u smislu njegove cjelovitosti kao resursa za potporu i otpor.


FibonacciPivot Indicator For MT4 - unosi


Istražit ćemo moguće mogućnosti ulaska kako biste znali prepoznati određene trenutke za ulazak na tržište. Još bolje, odavde možete izvući neke koncepte i metode za izmjenu postojećih strategija trgovanja ili čak za stvaranje vlastite strategije trgovanja.

Samo imajte na umu da je sve ovo na razini idealizacije kako bi se rasvijetlile mogućnosti i potencijal pokazatelja Fibonacci Pivot. Međutim, prije nego što nastavim s tim - želio bih vam samo pokazati sliku Fibonaccijevog indikatora zakretne točke koji vam otkriva Fibonaccijevo ušće u strukturi linija koje idu preko vašeg zaslona.Gornja slika pokazuje kako sam snimio sliku uz dodatni zum. Učinio sam to tako da možete vidjeti kako Fibonaccijevi omjeri zapravo odgovaraju samom pokazatelju.

To vam daje predodžbu o točnosti razina koje izračunava indikator. Uglavnom sam učitao Fibonaccijev alat ili alat za retrakciju na zaslon i povukao ga s jedne osovine do glavne točke okretišta u sredini. Ova slika potvrđuje da su ove razine doista valjane.

Samo sam htio to pojasniti prije nego što pogledamo moguće načine za naše analiziranje i trgovanje. Ovaj se alat ne smije shvatiti olako, s obzirom na činjenicu da nas rasterećuje proizvoljnim ručnim crtanjem razina potpore i otpora.


FibonacciPivot Indicator For MT4 - mogući unosi


U sljedećim ćemo dijelovima pogledati nekoliko prilika za trgovanje. Prije svega, započet ću crtanjem proširenih vodoravnih linija koje idu preko zaslona.

Te se crte crtaju pomoću vodoravnog alata koji produžuje razine Fibonaccijeve osovine na grafikonu trgovanja. To je učinjeno na četverosatnom grafikonu, ali ovo neće biti grafikon na kojem ćemo trgovati. Slika ispod prikazuje sliku vodoravnih linija koje idu preko zaslona.Izvučena je gomila linija pa ću se spustiti na petominutni grafikon kako bih potražio šanse za kupnju ili prodaju. Na petominutnom grafikonu bit će lijepo raspoređena sva ta podrška i otpor, kao što je prikazano u nastavku.Linije su lijepo raspoređene, stoga možemo pomno analizirati kretanje cjenovne akcije s obzirom na različite razine potpore i otpora. Tržište se upravo okrenulo iz padajućeg trenda, ali u ovom trenutku možemo jasno vidjeti da je tržište doseglo područje otpora koje treba prevladati ako gledamo na kupnju.

Ali ako provjerite možete vidjeti da postoji uzlazni trokut. Linija za podršku uzlaznog trenda podržala je svoj integritet, otuda i zašto postoji toliko mnogo fitilja okrenutih prema dolje, što ukazuje na snažno odbijanje prodaje.

To nam nagovještava da će tržište najvjerojatnije krenuti prema gore. U ovom trenutku cijena će nam morati diktirati kojim putem će najvjerojatnije ići kako bismo mogli pogledati čekajući proboj. Ako postoji bikovski proboj, pogledat ćemo kupnju.Doista je došlo do izbijanja, što je rezultiralo formiranjem bikovskog obuzimajućeg obrasca. To su bili snažni bikovski nagovještaji za informiranje naše trgovine.


FibonacciPivot Indicator For MT4 - zaključak


Ovaj pokazatelj čini čuda želite li trgovati na temelju analize cijena - koja uzima u obzir sljedeće elemente - potpora, otpor, linije trenda, uzorci svijeća i probijanja.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.