Length of trend Indicator For MT4

Length of trend Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Length of trend Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s Length of trend Indicator For MT4
  3. Length of trend Indicator For MT4 - Ulaz za kupnju
  4. Length of trend Indicator For MT4 - zaključak

Pokazatelj Length of trend Indicator For MT4 prikazuje duljinu linija trenda koje su već postavljene u grafikonu cijena u točkama. To može pomoći trgovcima da mjere opseg trenda.

FREE Length of trend Indicator

Download the FREE Length of trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

Trgovanje idejama s Length of trend Indicator For MT4


Ovaj pokazatelj izražava duljinu linije trenda u točkama tako da možete imati kvantificiranu referencu određene linije trendova. Međutim, kao što vidite, učitao sam ili umetnuo na donju sliku koja prikazuje početnu perspektivu indikatora u trenutku kada se aktivira.No, kao što možete vidjeti na gornjoj slici, zapravo se ništa ne pokazuje, a to je zato što se ovaj pokazatelj ne skenira automatski kroz trenutno tržište, a zatim kvantificira duljinu isključenja svih utvrđenih trendova. To ne čini - djeluje na malo drugačiji način.

Dakle, ono što trebate učiniti da biste ga aktivirali jest da zapravo morate sami početi crtati crte, a indikator će automatski pokupiti objekte linije trenda, a zatim kvantificirati duljinu trenda u obliku bodova.

Slika dolje pokazuje da sam nacrtao neke linije trenda i ako vidite na početku do kraja linije trenda, navedit će se broj, tako da gledajući gornju sliku možete vidjeti da je najveća linija trenda uzlazni trend i ima 2101 točku duljine što se u osnovi prevodi u 210 pipova što je veliki trgovinski potez.Ali ono što je jedinstveno u vezi s ovim ovdje postavljenim jest da na tržištu postoji bikova prevlast, a osim toga postojao je bikovski uzorak koji se oblikovao i nalikovao je bikovskom uzorku zastave.


Length of trend Indicator For MT4 - Ulaz za kupnju


Ako pogledate uzorak bikovske zastave, možete vidjeti da je to dolje slika nastavka trenda.Možete vidjeti da se tržište trenutno nalazi u ogromnoj bikovskoj zastavi i stoga je pravo vrijeme da se zapravo otvore trgovine. Dakle, u ovom slučaju, samo koristim indikator da potvrdim duljinu pola odgovarajuće zastave, u ovom slučaju iznosila je otprilike 210 pipova. Nacrtao sam cijeli uzorak zastave pomoću plavih linija.

Dakle, ideja je potražiti bikovske proboje s nekoliko drugih podržavajućih čimbenika. Nadalje, ako pažljivo pogledate, također sam povukao liniju podrške koja se dogodila na 1.29286. Na toj je razini bila dugačka bikovska šipka koja je nastala i imala je dugačak rep. Ova dugačka bikovska pribadača također znači odbijanje prodavača iako su pokušali preokrenuti tržište, ali nisu uspjeli.

To je bila naša ulazna točka - u trenutku kad je pin bar dovršio potporu za formaciju. Bilo je dobro ući i tada svoj zaustavni gubitak morate postaviti ispod uzorka zastave jer je zastava koja čini najveći zamah niska, stoga je pametno zaustaviti gubitak odmah ispod ove regije.Na gornjoj slici detaljno je navedeno gdje morate staviti svoj stop gubitak, a također i ciljnu dobit. Vaša profitna dobit može ići točno na vrhu zastave, ali nema potrebe čekati da tržište dosegne ovu točku. Možete dobiti profit prije ove razine kada ste zadovoljni svojim pozitivnim dobicima.

Ono što mi se sviđa kod ovog pokazatelja je što donosi veću preciznost u vašem trgovanju, prvenstveno zbog činjenice da imate linije trenda koje su kvantificirane na temelju duljine. A kroz to ste u stanju utvrditi koji je dominantni smjer trenda u određenom vremenskom razdoblju, a kroz to ste u mogućnosti formulirati ideje za trgovanje i vremena trgovanja koja možete kapitalizirati.

Upravo sam to učinio u svom primjeru trgovanja jer sam otkrio da je dominantni smjer trenda bio bikovski, osim toga postojao je ogroman bikovski obrazac i nakon toga, samo smo tražili duge ulaske na tržište. Zahvaljujući izlijevanju ljubaznosti podrške i obrascu bikovskog preokreta, uspjeli smo napokon izaći na tržište s dva bikovska trgovanja koja su imala zaustavni gubitak ispod zastave i preuzeli profit odmah na vrhu zastave.

Međutim, nije bilo potrebno da čekate da tržište dosegne ciljnu dobit jer jednostavno možete dobiti profit kad god ste dobri. Uz to, pomaže vam i u zaustavljanju gubitaka - tako da minimizirate rizik dok se tržište postupno kreće u korist vaše trgovinske pozicije.

Length of trend Indicator For MT4 - zaključak


Za kraj, samo želim reći da se ovaj pokazatelj ne može koristiti za samostalno generiranje signala - nije koristan u izlaganju signala za kupnju i prodaju, jer ne funkcionira na taj način.

To je jednostavno alat koji koristite za nadopunu postojeće baze znanja i strategija trgovanja kako biste prepoznali vrlo vjerojatne trgovinske postavke koje mogu doći u obliku ušća, koje ima više podržavajućih čimbenika koji jačaju vašu namjeru trgovanja.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.