LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4

LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4
  3. LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4 preokrete LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4
  4. LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4 nastavak trenda
  5. LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4 - zaključak

LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4 generira kupnju ili prodaju signala svaki put kada 5 periodično linearno ponderirano pomično prosjek (LWMA) pređe iznad ili ispod 6 perioda linearno ponderiranog pomičnog prosjeka (LWMA). Signali kupnje prikazani su zelenom strelicom prema gore, dok su signali prodaje predstavljeni crvenim strelicama prema dolje.

FREE LWMA-Crossover_Signal Indicator

Download the FREE LWMA-Crossover_Signal Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Trgovanje idejama s LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4


Ovaj se pokazatelj temelji na linearnom ponderiranom pokazatelju pokretnog prosjeka. S linearnim ponderiranim pokazateljem pokretnog prosjeka, više se naglasaka ili ponderiranja primjenjuje na najnoviju aktivnost cijena, umjesto da se ima pokazatelj pokretnog prosjeka koji uzima u obzir samo povijesno kretanje cijena.

S ovim pokazateljem koji je danas pred nama jedan je koji kombinira dva linearno ponderirana pomična prosjeka. Linearno ponderirani crossover pokazatelj kombinira jedan niži period u usporedbi s drugim linearnim ponderiranim pomičnim prosjekom.

Linearno ponderirani pomični prosjek ili brži lwma je signalna linija i stoga se strategija može uspostaviti jednostavnim trgovanjem križancima između brzog i sporijeg linearno ponderiranog pomičnog prosjeka. Ispod sam umetnuo sliku kako indikator zapravo izgleda.Pozivajući se na gornju sliku, možete vidjeti da indikator daje signale za vas u obliku crvene i zelene strelice. Dakle, kada vidite zelenu strelicu, to znači da kupujete, a kada vidite crvenu strelicu, to znači prodaju. U početnim postavkama indikatora shvaćate da indikator odaje previše signala i to zato što su postavke razdoblja preniske i stoga s niskim podešavanjem linearno ponderirane pokretne prosječne aktivnosti postaju osjetljivije na buku na tržištu što nije ono što tražimo.

Dakle, da bismo se tome suprotstavili, najbolje nam je povećati vrijednosti razdoblja i brzog i sporog lwma, tako da može imati rjeđi signal, pa će nam zato početi pružati kvalitetnije trgovinske postavke. Na sljedećoj slici ispod možete vidjeti da sam napravio nekoliko promjena.Pozivajući se na gornju sliku možete vidjeti da sam promijenio brže razdoblje linearnog pomičnog prosjeka na 25, a sporo linearno ponderirani pokretni prosjek na 27. Nadalje, također sam uključio 50-EMA tako da možemo razlikovati trend obrasci nastavka i preokreta trenda.

Ali sve u svemu, povećanje postavki razdoblja linearno ponderiranih pomičnih prosjeka smanjuje broj generiranih signala, pa će to pozitivno utjecati na nas u smislu otključavanja kvalitetnijih postavki.


LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4 preokrete LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4


U sljedećem primjeru pokazat ću vam kako uočiti dobre mogućnosti preokreta pomoću indikatora signala križanja lwma. Dakle, prvi je primjer signal za kupnju koji se pojavljuje zahvaljujući zelenoj strelici.Dakle, ideja s preokretnom trgovinskom postavkom je pričekati signal za kupnju ispod linije 50-EMA, a očito je da tržište mora biti u pretprodanoj regiji, što je srž ove strategije. Onog trenutka kada vidite zelenu strelicu ispod 50-EMA, to znači da je to signal za preokret na gore.

Kod preokreta prodaje, samo primjenjujete suprotnu logiku i tražite crvenu strelicu iznad 50-EMA.


LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4 nastavak trenda


Sljedeće ćemo zaroniti u rubove trgovanja nastavkom trenda. Na donjoj slici sam vam upravo pokazao postupak koji možete slijediti kako biste identificirali signale za nastavak trenda uz pomoć linearno ponderiranog indikatora ukrštenog pomičnog prosjeka.Dakle, gledajući lijevu stranu slike - trebamo pričekati da se tržište preokrene prema gore, tako da trebamo zelenu strelicu koja će se pojaviti ispod 50-EMA, a zatim pričekati da je tržište probije i prijeći iznad ovoga crveni EMA i zatim napravite lagani retracement. Nakon povlačenja, mora se pojaviti još jedna zelena strelica, ali razlika je u tome što se zelena strelica mora pojaviti iznad linije 50-EMA nakon povlačenja.

Jednom kada imamo ovo stanje, to znači da će tržište nastaviti svoj osnovni trend, stoga otvaramo kupnju. Slično našoj prilici prodaje, pričekat ćemo da nam tržište da signal za preokret s crvenom strelicom koja se pojavljuje iznad 50-EMA. Nakon toga, tržište se očito mora slomiti i zatvoriti ispod 50-EMA.

Zatim nakon toga treba uslijediti povlačenje prema crvenoj EMA-i. Kako se to događa, mora postojati crvena strelica koja će se pojaviti, ali u ovom slučaju mora se pojaviti ispod 50-EMA. Kada uspostavimo ovaj uvjet, možemo otvoriti prodajnu trgovinu jer to potvrđuje da će se trend nastaviti s novim temeljnim kretanjem ili smjerom.


LWMA Crossover_Signal Indicator For MT4 - zaključak


U ovom trenutku želim samo ukazati na jednu ključnu razliku između trgovine koja nastavlja trend i obrnute trgovine. Postoji tendencija da će preokret u trgovini biti duži od uzorka nastavka trenda. I to je zato što bi se nakon uspostavljanja uzorka nastavka trenda tržište moglo ubrzati nakon toga, stoga je važno da se ne predajete predugo u postavkama trgovine za nastavak trenda.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.