MA_BBands_YXF Indicator For MT4

MA_BBands_YXF Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama pomoću MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  3. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - unosi za kupnju
  4. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Prodaja unosa
  5. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Zaključak

MA_BBands_YXF Indicator For MT4 kombinira pomični prosječni kanal i MA_BBands_YXF Indicator For MT4 Bollinger za generiranje kratkoročnih trgovačkih signala. Duga obrta označena je strelicama usmjerenim prema gore, dok su kratke strelice usmjerene prema dolje crvenim strelicama.

FREE MA_BBands_YXF Indicator

Download the FREE MA_BBands_YXF Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje idejama pomoću MA_BBands_YXF Indicator For MT4


Ovaj pokazatelj, kako sugerira njegovo ime ili naslov, koristi metriku pomičnih prosjeka, a također i Bollingerove opsege za generiranje signala kupnje i prodaje. Slika u nastavku prikazuje zadani prikaz kada je učitan na moj trgovački zaslon.Međutim, način na koji izgleda ne nadopunjuje moj grafikon trgovanja niti boju mog grafikona jer Bollingerovi pojasevi nisu vidljivi. To je zato što su i postavke boje Bollinger pojasa i pozadina trgovanja bijele boje.

Dakle, da bih to promijenio, promijenit ću boje u tamniju boju, tako da trgovac može jasno vidjeti Bollingerove vrpce, pa čak i liniju pokretnog prosjeka, kao što je dolje naznačeno.To čini ogromnu razliku - pa sada možemo jasno vidjeti kako puni prikaz pokazatelja izgleda u stvarnosti. Sve što sam učinio bilo je da promijenim boje pokretnih prosjeka i Bollingerove vrpce i zadržao sam boju pozadine kakva jest. S tim u redu, možemo nastaviti istraživati neke moguće mogućnosti trgovanja uz upotrebu indikatora.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - unosi za kupnju


Ako pogledate izbliza prethodne slike, možete vidjeti da se signali generiraju kad god tržište ili cijena krenu izvan Bollingerovih opsega. Crvena strelica znači da bismo trebali prodati, a plava strelica znači da bismo trebali kupiti. Ali mi ne samo da uskačemo u ove poslove bez potpune analize tržišta kako bismo mogli dobiti odgovarajuću potvrdu u znak podrške generiranom signalu.

Ovim pokazateljem možete crtati linije trendova. Te se linije trendova koriste za usmjeravanje većine cjenovnih akcija u razdoblju padajućeg ili uzlaznog trenda.

Kao što vidite, spojio sam nekoliko crvenih strelica kako bih nacrtao liniju otpora silaznog trenda, a plave strelice bile su povezane da povuku liniju potpore silaznog trenda. Ne morate povezati puno strelica. Posljednja strelica na zaslonu je crvena strelica koja označava prodaju, ali ne bi bilo idealno samo žuriti s prodajom.

Tražimo mogućnosti kupnje. Da, prihvaćam da tržište još uvijek pada prema dolje, ali tržište bi se moglo okrenuti i ići na gore.

Ako bismo išli duže, morali bismo pričekati da se obrazac dvostrukog dna stvori nakon nekoliko sati ili dana. Ako se takav obrazac oblikuje, onda imamo dobar motiv za kupnju. Dvostruko dno jedan je od najcjenjenijih obrazaca preokreta na tržištu, tako da bi se definitivno podudarao s našim izgledima otkupa.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Prodaja unosa


Ako želimo proći kratko, ne bismo se dugo obvezali na trgovinu kako je predviđeno na donjoj slici. Ako išta drugo, najbolje je spustiti se na niži vremenski okvir, poput 15-minutnog ili 5-minutnog vremenskog okvira, a zatim potražiti mogućnosti prodaje za prodaju.Ova trgovanja vrijede kratkoročno, ali nakon toga postat će rizična trgovina jer bi se medvjedi mogli suočiti s velikim bikovim pritiskom u očekivanju formiranja dvostrukog dna. Stoga se nemojte obvezati na ovu kratku trgovinu nakon završetka sesije u New Yorku.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Zaključak


Ovaj je pokazatelj izvrstan pokazatelj koji se koristi za sve oblike trgovanja - kratkoročno, srednjoročno i dugoročno. Signali koje generira indikator prilično su dobre kvalitete, no ne bismo ih trebali slijepo pratiti. Kažem to jer moramo dublje pogledati tržište kako bismo potvrdili signal koji generira indikator.

Ako je dana crvena strelica - ne žurimo otvoriti prodajnu trgovinu - idemo dublje u analizu trgovine i otkrivamo što će se najvjerojatnije dogoditi u kratkom, srednjoročnom ili dugoročnom razdoblju. Jednom kad se to utvrdi, možemo konačno pogledati otvaranje trgovina. U gornjim primjerima čak sam išao toliko daleko da sam upotrijebio indikator za crtanje linija trenda. Te linije trenda bili su kanali formirani jednostavnim spajanjem niza crvenih i plavih strelica kako bi se stvorile linije otpora i potpore trendovima.

Te linije trendova pružile su vam jasan vizualni prikaz onoga što se događa na tržištu, a služile su i kao alat za prepoznavanje mogućih točaka iscrpljenosti na kojima se tržište može okrenuti i stvoriti preokret. Sve u svemu - ovo je alat koji morate koristiti u svoju korist, stoga nemojte potkopati njegov potencijal.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.