NB_SHI_Channel Indicator For MT4

NB_SHI_Channel Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. NB_SHI_Channel Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s NB_SHI_Channel Indicator For MT4
  3. NB_SHI_Channel Indicator For MT4 - NB_SHI_Channel Indicator For MT4 podršku i prodajte u otporu

NB_SHI_Channel Indicator For MT4 automatski prikazuje cjenovni kanal. Gornja linija trenda pridružuje se glavnim tržišnim maksimumima, dok donja linija trenda povezuje najniže, što rezultira područjem između kojeg se očekuje da će cijena imovine odskakati. Ovo pomaže trgovcima da preciznije odrede svoje unose i izlaske. NB_SHI_Channel pokazatelj za MT4 se izvodi na temelju pretpostavke da će se, ukoliko se ne dokaže drukčije, cijene unutar uzlaznog kanala nastaviti s rastom, dok će niz silazni kanal donijeti niže cijene. Kao takav, ulazak dugo kada se cijena približava rastućoj liniji podrške uzlaznom trendu, a izlaz kad se cijena približi rastućoj liniji otpora profitabilna je strategija. Rasprostranjena strategija upravljanja rizikom je postavljanje naloga za zaustavljanje gubitka odmah ispod linije podrške. Gornja trgovačka strategija baca se na glavu u slučaju padajućeg kanala. Prodaj se kratko kad se cijena približi liniji otpora pri padu, a pokriva kad se cijena zatvori na padajućoj liniji potpore. Zaustavni gubitak može se postaviti tik iznad zone otpora.

FREE NB_SHI_Channel Indicator

Download the FREE NB_SHI_Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje idejama s NB_SHI_Channel Indicator For MT4


Jedan od najboljih načina na koji možete pristupiti analizi tržišta je upotreba indikatora koji smještanje cijene u kanal stavlja u kanal. Razlog zašto kažem da je ovo jedan od najboljih načina pristupanja tehničkoj analizi je taj što kroz puki kut kanala možete vidjeti temeljni trend imovine financijskog trgovanja koju gledate.

Strmina kanala također vam govori o intenzitetu ili jačini struje prema gore ili prema dolje. Ipak, priložio sam donju sliku samo kako bih vam pokazao kako indikator izgleda u stvarnosti.Na gornjoj slici uhvatili smo USDCHF par na satnom grafikonu koji se kreće u padajućem trendu, kako vam pokazuje kut ili kut zelenog kanala. Imate gornju liniju, a također i donju. Gornja linija kao što je spomenuto povezuje glavne vrhove, a donja linija sve glavne padove.

No, ono što je zanimljivo kod ovog pokazatelja jest da između gornje i donje crte kanala postoji i srednja linija. Na srednjoj crti možete vidjeti određene prekretnice na tržištu koje također možete koristiti za analizu i utvrđivanje dominacije bilo kojeg prevladavajućeg trenda.

Ako utvrdite da se tržište uglavnom trguje oko gornjeg kanala indikatora kanala, znat ćete da je tržište bikovito. Slično tome, kada tržište trguje donjim kanalom indikatora kanala, možete zaključiti da je tržište trenutno u padu. To je neovisno o tome je li glavni trend uspon ili pad.

Jer u konačnici kada ste u uzlaznom trendu želite zabilježiti male preokrete koji vide da se sredstvo kreće iz donjeg u viši kanal. A kada ste u padu, želite zabilježiti te male preokrete kada se tržište kreće s višeg na donji kanal.

Jer ako ste u padu i ako na tržište uđete u donjem kanalu, nećete imati povoljan omjer rizika i nagrade. Slično tome, kada je tržište u uzlaznom trendu i vi ulazite dok je tržište u gornjem kanalu indikatora kanala, ući ćete na tržište prekasno, što dovodi do rizika da nagradite.


NB_SHI_Channel Indicator For MT4 - NB_SHI_Channel Indicator For MT4 podršku i prodajte u otporu


Što me dovodi do sljedeće točke, gdje zapravo razgovaramo o strategiji trgovanja ili mogućnosti trgovanja koje možete samostalno rasporediti u svoj portfelj.Gledajući gornju sliku, priložio sam snimak zaslona s nekoliko opisnih podataka koji objašnjavaju kako možete koristiti ovaj fenomenalan alat za trgovanje. Prvo, na lijevoj strani, vidjeli ste da sam označio uzlazni trend koji biste mogli koristiti kao smjernicu za preokret trgovanja. Ali trebate pričekati da tržište probije ovu uzlaznu liniju koja je bila povučena crvenom bojom.

Međutim, očito će indikator kanala biti usmjeren prema gore. Dakle, ono što možete učiniti je da pričekate da se indikator kanala ponovno podesi dok ne promijeni kut prema gore u kanal okrenut prema dolje. Na taj način znate da će se tržište uskoro preokrenuti.

Sad kad smo u padu, ideja je u osnovi dva hvatanja onih trenutaka kada tržište doseže otpor. Otpor će u ovom slučaju biti krajnja gornja crta indikatora kanala. Dakle, kada tržište dosegne ovu razinu - morat ćete pričekati da akcija cijena ispiše obrazac preokreta ili će vam dati nagovještaje da će se preokrenuti.

Na gornjoj slici možete vidjeti da je mogao biti potez prodaje koji ste mogli iskoristiti. Na tom prodajnom području možete vidjeti da su se fitilji svijećnjaka - poput pet fitilja - okrenuli na gore, što nam je dalo jasnu naznaku da je tržište odbijalo svaku kupovnu aktivnost koja je htjela premašiti cijenu izvan ove linije otpora.

Dakle, s obzirom da nam je ovo odbijanje očito, onda možete pogledati prodaju. Ono što je sjajno kod ovog alata je to što ga možete koristiti i za postavljanje ciljeva dobiti. Kako to funkcionira, srednja linija bit će vam prva ciljna dobit, a krajnja donja linija bit će druga ciljna dobit ako prodajete.

Dakle, kada je postignut prvi cilj dobiti, sve što trebate učiniti je pomaknuti svoj stop gubitak do točke donosa Ako se tržište kreće u vašu korist, da biste na kraju postigli drugi cilj profita - zaustaviti gubitak možete premjestiti na srednju liniju kanala. Na taj način znate da ćete zapravo imati zaustavljeni gubitak u dobiti, čak i ako tržište dođe i pogodi vaš zaustavni gubitak, još uvijek možete doći do neto dobitka što je idealna situacija.

Ali samo imajte na umu da drugi cilj dobiti neće uvijek biti postignut. Stoga je uvijek dobro podijeliti trgovinu na dva cilja profita - srednju liniju i krajnju suprotnu liniju. Ista se logika može primijeniti kada se indikator koristi za obavljanje duge trgovine. Srednja linija bit će vaš prvi cilj profita jer ste prepoznali mali preokret na liniji podrške, a to je donja crta. Tada će vaš drugi cilj profita biti na gornjoj liniji koja je krajnja suprotna crta vašeg unosa.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.