Normalized Price Indicator Indicator For MT4

Normalized Price Indicator Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Normalized Price Indicator Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s Normalized Price Indicator Indicator For MT4
  3. Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - unosi za kupnju
  4. Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Prodaja unosa
  5. Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - zaključak

Pokazatelj Normalized Price Indicator Indicator For MT4 može se koristiti za prikaz normalizirane cijene bilo koje imovine. Ovaj pokazatelj se također može upotrijebiti za otkrivanje bikovskih i medvjedih odstupanja na tržištu.

FREE Normalized Price Indicator Indicator

Download the FREE Normalized Price Indicator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje idejama s Normalized Price Indicator Indicator For MT4


Kao što je istaknuto u početnim tekstovima, ovaj alat može se koristiti za prepoznavanje različitih divergentnih postavki trgovine kako se javljaju na tržištu. Trgovina divergencijama je nezgodno, ali nakon što shvatite koncept, porast ćete u samopouzdanju u smislu vaše sposobnosti da udobno trgujete tim uzorcima.

Redovna bičja divergencija događa se kada tržište donosi niže najniže razine, ali oscilator na dnu vašeg grafikona postiže viši maksimum, stoga ćete tražiti ulazne točke na tržište za izvršavanje naloga za kupnju. Dok se medvjedska redovita divergencija događa kada tržište postiže najviše maksimume, ali indikator u prozoru indikatora oscilira na takav način da donosi niže najniže vrijednosti, stoga ćete tražiti isključivo mogućnosti prodaje.

To je osnovna suština redovitog divergencijskog trgovanja. Pogledajmo još jedan primjer kupnje i možda primjer prodaje koji odgovara gornjim izjavama.


Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - unosi za kupnju


Kupnje postaju dostupne čim vidimo da tržište na našim trgovinskim kartama oslikava bikovske divergentne postavke trgovine.Gledajući gornju sliku možete vidjeti jasan primjer pravilne bikovske regularne postavke divergencije. Cijena smanjuje najniže, dok oscilator postiže više. Ovo je klasičan primjer gubitka prodajnog zamaha na tržištu. Stoga će se raspoloženje na tržištu uskoro promijeniti kako bi prilagodilo kupce.

S obzirom na prirodu ovog signala i njegovu pouzdanost - možete podnijeti velike rezultate kada se tržište kreće u vašu korist. Možete potražiti prednost na tržištu kako biste poboljšali svoje rezultate ili profitabilnost u svim svojim obrtima. Jedan od načina to je davanje prioriteta onim bikovskim pravilnim uzorcima divergencije koji se javljaju samo u preprodanim regijama.

U tu svrhu ću dodati oscilator poput indeksa relativne čvrstoće. Ostavit ću ga u zadanom stanju s razinama pretjerane i prekupane postavljene na 30, odnosno 70. Dakle, u ovom slučaju RSI mora barem dodirivati razinu 30 ili biti ispod nje kad se u potpunosti formira redoviti bikovski uzorak.

Donja slika izvrsna je ilustracija onoga o čemu govorim.Ovaj dodani rub slaže šanse čvrsto u vašu korist, pružajući tako idealnu situaciju blizu koje ćete dugo potrajati nakon formiranja bikovskog divergentnog uzorka. To je dodatna mjera koju možete poduzeti ako želite biti konzervativni u svom trgovanju.

Međutim, ako ste jedan od onih agresivnih trgovaca, tada možete trgovati bez potrebe da tržište zahtijeva preduvjete za pretprodaju i prekupovanje. Jednostavno možete mijenjati divergentne uzorke kako nastaju. Uopće nema ništa loše.


Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Prodaja unosa
Na gornjoj slici prepoznali smo priliku za prodaju u obliku redovitog medvjeđeg uzorka divergencije. Ovo je velik obrazac jer je duljina prilično duga. Ali ako pogledate strminu više gornje crte, možete vidjeti da se tržište samo konsolidiralo oko zone otpora.

Gledajući sljedeću sliku u nastavku možemo vidjeti da je tržište u prekupanoj regiji u vrijeme kad je tržište isprintalo medvjedast divergentni uzorak.RSI pokazuje da je oscilator iznad razine od 70, što udovoljava podzahtjevima jednog od pravila koje koristimo za nedostatak ove trgovine. Kao što je ranije spomenuto da ovo nije obvezno - međutim, daje nam prednost u našim divergentnim trgovinskim aktivnostima gdje god se ova pravila stvore.

Ako možete primijeniti ova pravila u vašem divergentnom trgovanju, siguran sam da ćete u svom divergentnom trgovanju donijeti poboljšane i dosljedne rezultate pod uvjetom da se pridržavate pravila trgovanja bez nepromišljenog trgovanja. Strpljenje je ključ ovog sustava. Ako ćete koristiti pravila o prekomjernoj prodaji i prekupoći, držite se toga cijelo vrijeme jer ne želite imati mješovite rezultate. Držite se cijelog jednog sustava.

Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - zaključakPokazatelj normalizirane cijene jedan je od najfinijih pokazatelja trgovanja koji se koristi, posebno kada njegovu upotrebu predate različitim trgovinskim signalima. Primjeri koji se spominju odnosili su se na trgovanje redovnim trgovinskim postavkama divergencije. Otkrivene su vam i medvjeđe i bikove mogućnosti redovnog trgovanja divergencijom.

Ovo vam je pružilo sjajnu perspektivu o mogućnostima ovog trgovačkog alata na temelju praktičnih ilustracija. Nadalje, ugradili smo oscilator u obliku RSI. Razine 70 i 30 korištene su kao razine prekupovanja i pretjerane prodaje. Te su se razine koristile kao rub ili poduslov za trgovanje vrlo vjerojatnim redovnim divergentnim trgovinskim signalima.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.