PricePosition Indicator For MT4

PricePosition Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. PricePosition Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s PricePosition Indicator For MT4
  3. PricePosition Indicator For MT4 - unosi za kupnju
  4. PricePosition Indicator For MT4 - zaključak

PricePosition Indicator For MT4 prikazuje relativnu lokaciju cijene s obzirom na liniju kutnog presjeka. Ona također pokazuje trenutnu cijenu (OHLC) i generira upozorenje kada linija kutnog presjeka promijeni smjer.

FREE PricePosition Indicator

Download the FREE PricePosition Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Trgovanje idejama s PricePosition Indicator For MT4


Ovaj vam pokazatelj ukazuje na osjećaj kupnje ili prodaje stalnim pozivanjem na kutnu liniju. Ako je akcija cijene iznad ove kutne crte, tada je tržište dobro za traženje obrta za kupnju, a kada je ispod, tržište je dobro za traženje obrta za prodaju.Kao što vidite, cijena se trguje iznad razine 105.772 kako se izračunava iz kutne crte koja je također prikazana ispod teksta prikaza KUPI. Kroz ovaj pokazatelj imat ćemo dobar temelj na kojem ćemo moći graditi u smislu saznanja koji je vjerojatni signal koji ćemo tražiti.

U ovom ćemo primjeru tražiti kupovinu, ali to ne bismo trebali činiti na način koji je lišen daljnjih analiza kako bi se izvukli konačni i vjerojatni motivi trgovanja.

Tržište pokazuje da je tržište bikovsko na četverosatnom grafikonu. To je sjajno jer znamo da ćemo u nižim vremenskim okvirima tražiti isključivo prikladne kupnje na tržištu koji će nam omogućiti vjerojatne trgovine.


PricePosition Indicator For MT4 - unosi za kupnju


Sljedeći je korak da se prebacimo na niže vremenske okvire. Prijeći ću na petnaestominutni grafikon, jer ovaj grafikon nudi dobre trgovine i za kratkoročne i za srednjoročne perspektive trgovine.

Na slici ispod prikazan je petnaestominutni grafikon - ono što je savršeno u vezi s ovom prilikom je da indikator također prikazuje tržište kupovine. To se podudara s konsenzusom koji je potvrđen na višem vremenskom okviru (četverosatni grafikon).Tržište je upravo pokrenulo proboj izvan regije 106.297. Ovo je područje važno jer je istaknuto kao jako područje otpora, pa ćete s jakim nivoima otpora ili potpore primijetiti da te razine imaju jaku gravitacijsku silu (ako želite). Dakle, iako je tržište izraslo na gore - šanse da se vrati natrag na razinu otpora (106.297) više su nego vjerojatne.

Samo imajte na umu da se tržište ne mora nužno vratiti i dodirnuti ovu razinu. Mi samo tražimo kretanje i ponašanje oko ove razine cijena što nam ilustrira da je prethodna linija otpora evoluirala u liniju podrške, pa bi kupnja bila u našem najboljem interesu.

Čim se ova razina dostigne ili približi, otvorit ću poziciju za kupnju. Ali trebate dopustiti da se medvjeđe svijeće potpuno zatvore. Možete čak otići toliko daleko da pričekate da se formiraju bikovski obrati preokreta - poput bikovskih prožimajućih uzoraka ili bikovskih Doji svijećnjaka.

Ovi obrasci imaju tendenciju da daju snažan gubitak medvjeđeg zamaha otvarajući tako tržište za kupnju. Stoga budite u potrazi za takvim uzorcima. Ponekad ćete primijetiti da takve uzorke ne morate čekati. Slika ispod daje naslutiti zašto sam takvog stava.Vidite da je na tržištu postojao uski kanal stvoren tijekom azijske sesije. Ovo je idealan uzorak ili cjenovna aktivnost koja se događa s vremena na vrijeme jer će se tržište probiti iz ovog uskog kanala da bi se možda stvorili najniži ili najviši nivo dana. Na gornjoj slici primijetit ćete da je oštro naglašeni V nastao nakon probijanja tržišta i ispod najnižeg nivoa azijske sesije.

Ovo izgovarano V zapravo je stophunt - nije namijenjeni smjer za veći dio sljedećeg trgovanja ili ostatak dana. Otuda zašto vidite da se tržište naglo skočilo, pa čak i prevršilo vrhunac azijskog asortimana. Stoga nam je ponovni test dovoljan da samo otvorimo trgovinu. Da je V vaš zadnji zamah na niskom nivou, tako da će se naš zaustavni gubitak spustiti malo ispod njega - dok će naš cilj uzimanja dobiti biti smješten na istoj udaljenosti iznad ulazne točke - to će nam stvoriti omjer rizika i nagrade od 1 do 1.

Ako želite generirati više dobiti - svoju zaradu možete jednostavno zaključati dok tržište ide u vašu korist prateći svoj stop gubitak. Dakle, kako se progresivno skuplja, možete uzeti nešto profita i pustiti tržište da se bavi vašom trgovinom kad vam stop-gubitak bude uvučen u profitnu zonu. <


PricePosition Indicator For MT4 - zaključak


Pokazatelj PricePosition jedan je od pokazatelja koji ima jedan od najjednostavnijih dizajna, jer je jednostavan za upotrebu i jednostavan za tumačenje. Također je koristan alat.

To dodaje veliku dubinu vašoj analizi tako da ne ulazite u poslove bez marljivih analitičkih koraka. U ovom sam primjeru istaknuo način na koji ovaj indikator možete koristiti u svoju korist bez kompliciranja svojih postojećih načina analize tržišta.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.