StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  3. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - modificirani stohastički
  4. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - divergencija

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 prekriva Stohastički oscilator na grafikonu cijena. Kad se linija K pređe preko linije% D (signala) na rasprodanoj teritoriji, zelena točka ispisuje se po cijeni. Suprotno tome, kada% K linija padne ispod linije% D u području preopterećenosti, crvena točka dobiva na cijeni.

FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator

Download the FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje idejama s StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4


Jedan od najboljih alata za trgovanje koji možete koristiti za usmjereno trgovanje je indikator stohastičkog oscilatora. Razlog tome je što su oscilacije koje stvara pouzdane i preciznije za svaki ciklus gore i dolje koji se događa na stvarnom tržištu.

U stohastičkom oscilatoru otkrit ćete da postoje dvije linije koje osciliraju preko zaslona i obično ćete trgovati crossoverima kada je tržište u određenim zonama, poput krajnjih predprodanih ili prekupovanih područja. Normalni stohastički oscilator obično se nalazi na dnu grafikona.

Što znači da će u slučaju standardnog indikatora stohastičkog oscilatora on zapravo imati svoj prozor indikatora.


StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - modificirani stohastički


Stohastički oscilator koji vam danas predstavljam nije pričvršćen na dnu vašeg grafikona trgovanja. Kao što možete vidjeti na donjoj snimci zaslona, možete je pronaći prekrivenu nad akcijom cijene, što čini postupak tehničke analize besprijekornijim jer je vaš fokus uglavnom u jednom okviru.Gledajući gornju sliku, možete vidjeti da sam vam ukazao na mogućnosti trgovanja na koje možete paziti kada indikator koristite samostalno. Predstavila sam vam priliku za kupnju i prodaju koju ste mogli iskoristiti.

Prije nego što uđem u opisne detalje o mogućnostima trgovanja, samo želim napomenuti da je postupak signalizacije za kupnju i prodaju samo općeniti pristup trgovanja koji možete koristiti. Kao što vidite, stohastički oscilator ima dvije crte. Jedan je aqua, a drugi žuti.

Signalna linija je vaša svijetloplava linija. Dakle, svaki put kad ova svijetloplava linija prijeđe žutu liniju, trebali biste se pripremiti za kupnju ili prodaju. Međutim, trebali biste dati prioritet onim mogućnostima trgovanja iza kojih stoje snažni signali preokreta.

Na gornjoj slici prva prilika bila je kupovina, pri čemu svijetloplava linija prelazi žutu liniju na gore, a zatim se pozivajući na akciju cijena vidjet ćete da je došlo do formiranja aktivnosti preokreta koja je došla u obliku Doji svijeće i bikovski obuzimajući obrazac. Ovo je bio savršen trenutak za kupnju.

Sljedeći trenutak, desno od snimke zaslona, imamo priliku za prodaju. Ovdje smo vidjeli da je tržište formiralo medvjedast gutajući obrazac dok je stohastička plava linija prelazila žutu liniju do donje strane. Ovo je ujedno bio još jedan sjajan trenutak za ulazak na tržište - u ovom slučaju za trgovinu hicima.

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - divergencija


Preokretne mogućnosti trgovanja dolaze u različitim oblicima, a kako biste poboljšali svoje rezultate trgovanja, trebali biste pokušati što više uključiti divergencijsko trgovanje jer to dodaje veliku dozu točnosti vašim ishodima.

Stoga je korisno koristiti redovite obrasce divergencije. U nastavku sam vam predstavio medvjeđi obrazac redovitog divergencijskog trgovanja koji je u osnovi trgovina preokretom.Pozivajući se na gornju sliku, možete vidjeti da je cijena kretala više, ali istodobno je indikator stohastičkog oscilatora padao na najniže razine, informirajući trgovinski narativ o padu.

Ono što je dodatno opravdalo našu poziciju prodaje bila je činjenica da ćete, ako biste pažljivije pogledali akciju cijene onog trenutka kada se podešavanje dogodi, vidjeti da se zapravo stvorio medvjeđi zahvatajući oblik. Ovaj se oblik ušća ne događa puno vremena, ali ako se dogodi, onda vam daje snažne naznake da će se tržište definitivno preokrenuti.

Stoga maksimizirajte sve ove mogućnosti koje nalikuju ovoj vrsti trgovine. Ako želite unovčiti bikovske trgovine slične prirode, tada sve što trebate pričekati jest struktura cijena koja otkriva bikovsku redovnu trgovinu divergencije. To postaje uočljivo kad vidite da cijena kreće prema nižim padovima, dok stohastički pokazatelj postiže više.

Ovo je snažna sugestija da tržište ili prevladavajući trend pada gube na zamahu, stoga je dobar trenutak za kupnju. Ovaj modificirani stohastički pokazatelj pokazao se izvrsnim alatom. Otkriveno je da izvrsno funkcionira za prepoznavanje preokretnih postavki trgovine.

Međutim, istaknuto je da ne biste trebali trgovati svakim pojedinačnim signalom za preokret koji dolazi uz pomoć ovog pokazatelja. Ono što trebate učiniti je pričekati obrazac djelovanja cijene koji također potvrđuje ili usklađuje s direktivom o preokretu kako je naznačeno stohastičkim oscilatorom.

Dakle, jedan od najboljih obrazaca preokreta koji možete koristiti kao trgovac je obuzimajući svijećnjak. Osim toga, također smo shvatili da ovaj indikator možete koristiti za trgovanje redovitim postavkama divergencije. Kao što je istaknuto, pozvali smo se na prodaju koja je došla u obliku medvjeđeg redovitog divergencijskog prilika.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.