three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  3. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - dobri unosi
  4. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - zaključak

three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 prikazuje tri eksponencijalna three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 prosjeka (EMA) i 200 perioda jednostavnih pomičnih prosjeka (SMA) koji se koriste u metodi trgovanja Raghee Horner Forex.

FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator

Download the FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Trgovanje idejama s three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4


Ovaj sustav trgovanja zasnovan na pokazateljima temelji se na metodi trgovanja koju je razvila Raghee Horner. Sastoji se od tri seta eksponencijalnih pomičnih prosjeka, koji se nadoknađuju s 200 jednostavnih pokretnih prosjeka.

Jednostavna linija pokretnog prosjeka vaša je linija sidrenja koja vam pomaže razlikovati različite tržišne situacije s obzirom na raspoloženje. Uključivanje eksponencijalnog pomičnog prosjeka mudar je izbor jer eksponencijalni pomični prosjeci pružaju pouzdane oscilacije.

EMA-e su u stanju učinkovito filtrirati većinu buke na tržištu. Nadalje, uključuje neke od najnovijih cjenovnih aktivnosti u svoje oscilacije, dakle, kada crta po cijelom zaslonu trgovanja, to čini bez jedine ovisnosti o povijesnoj cjenovnoj aktivnosti.

Kad aktivirate ovaj indikator, postojat će tri zasebna indikatora koja trebate učitati u chat, pa otuda i naziv tri indikatora. Međutim, ovo može biti naporan zadatak, posebno kada se morate prebaciti s jednog sredstva financijskog trgovanja na drugo - što bi moglo dovesti do gubitka prilično vremena, posebno kada trgujete u manjem vremenskom okviru.

Ali srećom, postoji rješenje za ovaj problem koje vas oslobađa od toga da uvijek trebate učitati i aktivirati svaki pojedini indikator samo da biste analizirali tržište. Dakle, ono što ćete učiniti je samo prenijeti pokazatelje i aktivirati ih jednom. Nakon što aktiviramo sve pokazatelje na ekranu, tada ću cijeli taj sustav trgovanja spremiti kao predložak.

Ovaj predložak možete imenovati na koji način - samo pazite da se sjetite kako se zove. Zatim se možete prebaciti na drugu imovinu za financijsko trgovanje i jednostavno učitati predložak svaki put kad pređemo na drugu imovinu. To samo čini čitav postupak korištenja ovog trgovinskog sustava i njegovih odgovarajućih pokazatelja besprijekornim.

Sad kad smo to uklonili s puta, možemo odmah krenuti u potragu za primjerima trgovanja koji koriste sjaj ovog sustava trgovanja.


Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - dobri unosi


Kao što sam ranije spomenuo da je 200-SMA vaša linija sidrenja, pa ćemo stoga nadzirati ostale eksponencijalne prosjeke koji dolaze u obliku kanala da bismo pronašli točke koje se sijeku.Vidite, kada eksponencijalni pomični prosjek prijeđe zlatnu liniju ili 200 SMA, tržište se smatra bikovim, a kada se trguje ispod 200-SMA, tržište treba smatrati medvjeđim.

Dakle, s ovim konceptom ugrađenim u vaš um, znat ćete kako ući na tržište ako zaista želite raspoloženje koristiti kao svoju smjernicu za trgovanje, međutim, u našem slučaju, mi ga obično koristimo u svrhu trgovanja crossoverima. Ti se križni signali javljaju kad god eksponencijalni pomični prosjek prijeđe 200-SMA.

Kao što vidite, skupina eksponencijalnih pomičnih prosjeka kanalizira se unutar crnog kanala, tako da se kaže, koji se sastoji od plavih, vodenih i crvenih linija. Slika u nastavku pokazuje vam kako zapravo započeti izvršavanje ove crossover trgovine, a ja sam također pokušao dati vam djelotvoran plan za postavljanje stop-gubitaka.

Prije nego što nastavim s navedenom strategijom trgovanja trendovima, samo želim da znate da biste zapravo trebali smanjiti grafikon kad god imate aktiviran ovaj sustav trgovanja na vašem zaslonu. Razlog zašto ovo kažem je taj što kad smanjite prikaz, možete vidjeti zelenu i crvenu zonu koje zapravo odgovaraju raspoloženju na tržištu u odnosu na aktivnost akcije cijena.

Dakle, kad smanjite, vidite da su neki svijećnjaci istaknuti zelenom bojom, što vam pokazuje da je tržište bikovito, a zatim su i neki svijećnjaci označeni crvenom bojom, što ukazuje da je tržište medvjeđe. Stoga, ako trgujete na temelju tržišnog raspoloženja, morate koristiti boje za potvrdu signala trgovanja.Na gornjoj slici imamo dvije mogućnosti trgovanja. Prva je prilika za kupnju, a druga prilika za prodaju. Riječ je o dvodijelnom sustavu trgovanja, stoga je prilično osnovno za primjenu. Mogućnost kupnje prikazana je na lijevoj strani zaslona.

Trebalo je samo pričekati da plava linija prijeđe zlatnu liniju, a to je 200-SMA, idući prema gore. Nakon što je to postignuto, boja svijećnjaka treba biti označena zelenom bojom, što služi kao potvrda za kupnju. Čim se to dogodi, možete otvoriti svoju kupovinu.

U sljedećem primjeru imamo priliku za prodaju. Razlika je u tome što moramo pričekati da crvena linija prijeđe zlatnu crtu dolje, a zatim se nakon toga pozivamo na boje svijećnjaka. Ako imaju crveni isticanje, onda možemo ići zajedno s uspostavljenim prodajnim obrtom.

Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - zaključak


Ovaj trostruki pokazatelj omogućuje nam jasno otkrivanje raspoloženja na tržištu. Nadalje, također pomaže u prepoznavanju dobrih preokretnih postavki trgovine. Zaključno, uvijek je dobro prihvatiti ova pravila i usavršiti ih intenzivnim testiranjem i stvarnim trgovanjem uživo.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.