TimeZones Six v2 Indicator For MT4

TimeZones Six v2 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. TimeZones Six v2 Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s TimeZones Six v2 Indicator For MT4
  3. TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - kako to radi
  4. TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - zaključak

Pokazatelj TimeZones Six v2 Indicator For MT4 prikazuje u malom okviru vrijeme brokerskog poslužitelja i trenutna vremena u New Yorku, Londonu i Tokiju. Ovaj se okvir može postaviti bilo gdje na grafikonu cijena.

FREE TimeZones Six v2 Indicator

Download the FREE TimeZones Six v2 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje idejama s TimeZones Six v2 Indicator For MT4


Što se tiče trgovanja, jedan od osnovnih aspekata trgovanja je vrijeme i vrijeme. Budući da su na kraju sesije trgovanja tijekom bilo kojeg dana podijeljene u različite vremenske zone koje su zapravo vaše sesije trgovanja.

Tri glavne trgovinske sesije koje imamo su tokijska, newyorška i londonska. Postoji euro sesija koja se preklapa s londonskom, ali uglavnom su ove tri glavne sesije koje obično nazivamo trgovcima. To je zato što u cijelom svijetu imate različite prodajne pultove koji se međusobno prate tijekom dana.

I kako će tržište napredovati tijekom dana, svako će trgovanje biti definirano tržišnom aktivnošću koja se podudara s tržišnim kretanjem koje su stvorile velike banke.


TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - kako to radi


Ovaj je pokazatelj u osnovi pokazatelj vremenske zone koji vam pokazuje koliko je sati u svakoj pojedinačnoj trgovinskoj sesiji, poput sesije u Tokiju, New Yorku i Londonu.

Dakle, svakodnevno prolazimo kroz tokijsku sesiju koja započinje, a zatim imamo londonsku sesiju nakon koje slijedi sesija u New Yorku, a onda tokijska sesija ponovno započinje sljedeći dan. Dakle, ono što imamo je pokazatelj koji vam pokazuje vrijeme poslužitelja i odgovarajuće vrijeme u svim ostalim vremenskim zonama kao što je prikazano u nastavku.Ovo dobro uspijeva jer možete vidjeti postavke ljetnog računanja vremena, kao i vremenske razlike na poslužitelju, jer se vrijeme vašeg poslužitelja i vaše stvarno vrijeme na vašim lokalnim uređajima, poput prijenosnog računala ili mobitela, razlikuju od vašeg poslužitelja vrijeme.

To je nešto čega morate biti svjesni kao trgovac, jer je velika tržišna aktivnost vremenski osjetljiva, stoga morate znati koliko je sati, zajedno s tržišnim kontekstom trenutnog vremena. Ovaj se pokazatelj može postaviti bilo gdje na vašem grafikonu trgovanja na temelju vaših želja. Nadalje, možete se prilagoditi i podebljanosti fonta kako biste ga lakše prepoznali.

Slika ispod prikazuje točno kako indikator izgleda u trenutku kad sam izvršio prilagodbe kako bih se prebacio na podebljani prikaz fonta. Sve ove postavke nalaze se na kartici unosa kada kliknete na uredi. Dakle, sve što sam učinio je prebacivanje podebljane ulazne vrijednosti s false na true i tada će tekst biti podebljan.Otkrivate da su vremenske zone za vremena unutar zona zapravo malo odmaknute. Ono što možete učiniti je samo prilagoditi parametre pomaka za različite vremenske zone tako da mogu biti dobro i istinski usklađeni s pravim vremenom.

Ovaj pokazatelj nije poput ostalih prilagođenih pokazatelja jer se zapravo ne koristi za trgovanje. Ne može se koristiti za generiranje signala, ali spada u skupinu pokazatelja koji su jednostavno tu da nadopune vaše trgovačko okruženje prikladnim okvirom koji se prikazuje na vašem grafikonu.

Gore je ilustrirano da možete unijeti puno promjena u ovaj pokazatelj vremenske zone na način koji najbolje odgovara vašim preferencijama u vašem trgovačkom okruženju. Međutim, postoji nekoliko elemenata od kojih se uopće ne možete promijeniti. Jedno od njih je da ne možete promijeniti vrijeme poslužitelja brokera. Vrijeme poslužitelja brokera u osnovi je nekontrolirana varijabla.

Jer to definira vaš broker. Kad sam učitao indikator u grafikon, shvatio sam da je boja teksta zatamnjena po mojoj želji jer je u suprotnosti s bojom cijene. Gotovo izgleda poput sive skale, koja je ometala moj pogled na cijenu i sam pokazatelj. Međutim, to sam prevladao jednostavnom promjenom boje indikatora.


TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - zaključak


Kao što je već spomenuto, rekao sam da ovaj pokazatelj nije pokazatelj koji će vam pomoći u generiranju signala jer se ne može koristiti kao strategija trgovanja. Ne postoje ideje za trgovanje koje biste mogli graditi na isključivoj upotrebi ovog pokazatelja. Međutim, to je koristan alat kao što je gore dokazano, da vam otkrije različite vremenske zone, kao i vrijeme unutar tih zona u bilo kojem trenutku. Nadalje, prikazuje vam i vrijeme poslužitelja posrednika tako da možete vidjeti razliku u vremenu poslužitelja i vremenu vašeg prijenosnog računala ili mobitela.

Međutim, ovaj je pokazatelj kompatibilan samo s PC verzijom vaše MetaTrader 4 trgovačke platforme. Nadalje, također se pokazalo da ne možete promijeniti vrijednost vremena poslužitelja jer je to fiksna postavka koju je odredio poslužitelj vašeg brokera. Na kraju, ako ćete koristiti ovaj pokazatelj, trebali biste ga koristiti kao dodatak alatu koji kombinirate s drugim pokazateljima kako biste preciznije odredili vrijeme unosa.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.