Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  2. Berniaga idea dengan Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  3. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - Isyarat Triple-WMA Automatik

The Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 menjana isyarat beli dan jual berdasarkan persimpangan 5 Pergerakan Pergerakan Berwajaran, 20 Pergerakan Pergerakan Berwajaran, dan Pergerakan Pergerakan Berjangka 100 periode. Isyarat beli digambarkan dengan menunjuk panah Blue, menunjuk arah bawah Merah anak panah menunjukkan dagangan pendek. BunnyGirl pada asalnya disyorkan menggunakan penunjuk untuk berdagang empat pasangan mata wang - EURUSD, USDCHF, GBPUSD, EURJPY - semasa sesi Eropah dan permulaan sesi AS.

FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator

Download the FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Berniaga idea dengan Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4


Seperti disebutkan dalam pengenalan, sebenarnya ada 3 rata-rata bergerak tertimbang yang dimasukkan ke dalam sistem perdagangan ini dan mereka memiliki pengaturan jangka waktu berikut yaitu - 5, 20, dan 100.

Sekiranya anda melakukan ini sendiri tanpa menggunakan indikator, maka anda boleh memuat naik ketiga rata-rata bergerak berwajaran ini ke dalam carta perdagangan anda. Purata bergerak berwajaran tinggi kerana ia sedikit lebih maju daripada rata-rata bergerak biasa atau sederhana yang memberi banyak penekanan pada aktiviti harga bersejarah.

Dengan rata-rata bergerak berwajaran, ia sedikit berbeza kerana dalam metriknya menggabungkan beberapa tindakan dan aktiviti harga terbaru ke dalam pemberatnya - oleh itu rata-rata bergerak berwajaran. Dinamik sederhana ini mampu memberi kita, sebagai pedagang, isyarat yang boleh dipercayai jika anda melakukan perdagangan silang.

Sekiranya dilakukan secara manual, apa yang akan berlaku adalah jika anda ingin membeli menggunakan ketiga WMA tersebut, anda perlu menunggu 5-WMA melintasi 20-WMA dan 100-WMA menuju ke atas. Kemudian 20-WMA perlu melintasi 100-WMA ke arah terbalik. Dari atas ke bawah anda akan mempunyai 5-WMA, 20-WMA, dan 100-WMA dalam urutan itu. Begitu juga, jika anda ingin memulakan perdagangan jual, anda mesti menunggu 5-WMA melintasi 20-WMA dan 100-WMA menuju ke bawah.

Selain itu, 20-WMA harus melintasi 100-WMA turun sehingga dari atas ke bawah anda akan mempunyai 100-WMA, 20-WMA, dan 5-WMA untuk melaksanakan perdagangan penjualan anda. Ini adalah kaedah crossover triple-WMA yang dijalankan secara manual. Walau bagaimanapun, secara manual ini juga kadang-kadang sukar dan sukar kerana anda selalu perlu memantau pasaran dalam usaha untuk mengenal pasti persimpangan penting ini kerana ini menjadi asas kepada isyarat anda.


Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - Isyarat Triple-WMA Automatik


Syukurlah dengan penunjuk ini, tidak perlu kerana itu secara automatik mengeluarkan isyarat crossover untuk anda melalui penggunaan anak panah merah dan biru. Isyarat anak panah biru adalah perdagangan beli manakala isyarat anak panah merah menjual isyarat perdagangan. Ketahuilah bahawa kadang-kadang - hampir sepanjang masa - apabila anda memuatkan penunjuk ini ke dalam carta anda, ia tidak akan berfungsi.

Jangan berfikir bahawa ini disebabkan oleh kerosakan. Ia tidak akan berfungsi kerana apabila dimuat naik ke jangka masa yang salah. Ini kerana petunjuk ini dibuat semata-mata untuk diperdagangkan secara eksklusif pada jangka masa 30 minit - tidak berfungsi pada jangka masa lain. Seperti disebutkan dalam pengenalan, indikator ini berfungsi pada beberapa pasangan yaitu - EURUSD, USDCHF, GBPUSD, dan EURJPY.

Ini adalah satu-satunya empat pasang yang dapat digunakan oleh penunjuk ini jika anda ingin merealisasikan hasil yang konsisten. Perkara lain yang juga menyentuh mengenai indikator ini, adalah bahawa ia juga merupakan indikator sensitif masa. Bermakna ia berfungsi pada waktu-waktu tertentu dalam hari perdagangan. Ia berfungsi dalam sesi Eropah dan juga pada permulaan sesi AS.

Dengan semua ini, dilampirkan di bawah ini anda akan mendapat contoh perdagangan yang baik berdasarkan pasangan mata wang yang disebutkan di atas oleh itu setiap tangkapan skrin menentukan saat-saat ideal ketika anda harus memasuki pasaran. Mula-mula kita mempunyai peluang perdagangan EURUSD yang ditunjukkan di bawah.Melihat gambar di atas, anda dapat melihat bahawa terdapat dua isyarat beli yang baik yang muncul dari anak panah biru. Dan dalam kedua-dua keadaan, kawasan-kawasan ini muncul pada waktu yang tepat ketika garis ungu atau garis biru berubah menjadi garis rintangan (dalam tren sebelumnya) hingga sekarang menjadi sokongan. Dalam gambar di bawah ini saya telah mengetengahkan peluang menjual pada USDCHF.Melihat gambar di atas, indikator memberi kami isyarat jual dengan anak panah merah. Anak panah kedua sangat bagus kerana ia muncul tepat setelah corak menelan bearish dibentuk sehingga menjadikannya saat yang baik untuk dijual. Di bawah ini kita mempunyai tangkapan skrin mengenai peluang perdagangan beli GBPUSD.Pada tangkapan skrin di atas, kita dapat melihat bahawa isyarat beli yang baik telah muncul ketika corak pelekapan bullish terbentuk dan ia juga muncul pada waktu yang tepat. Kemudian terakhir, kami mempunyai peluang perdagangan yang disampaikan kepada kami pada carta EURJPY seperti gambar di bawah.Dengan merujuk kepada tangkapan skrin di atas, kita dapat melihat bagaimana garis biru berubah menjadi perlawanan menjadi garis sokongan. Di barisan sokongan adalah tempat anak panah biru muncul, oleh itu ia juga merupakan saat yang tepat untuk kita beli. Sebagai kesimpulan, dapat dikatakan bahawa tidak perlu mengambil setiap peluang perdagangan yang ditunjukkan kepada anda oleh anak panah penunjuk.

Pada asasnya, anda perlu berdagang dalam sesi perdagangan yang disyorkan di antara empat pasangan yang disebutkan. Salah satu faktor penentu utama yang memberitahu perdagangan yang sangat mungkin adalah corak tindakan harga - terutamanya corak tindakan harga kumpulan yang disifatkan sebagai pola pembalikan.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.