three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  2. Berniaga idea dengan three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  3. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Good Entries
  4. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Kesimpulan

three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 tiga Pergerakkan Bergerak Exponential (EMA) dan 200 Rata Rata Rata (SMA) yang digunakan dalam kaedah trading Raghee Horner Forex.

FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator

Download the FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Berniaga idea dengan three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4


Sistem perdagangan berasaskan petunjuk ini berdasarkan kaedah perdagangan yang dikembangkan oleh Raghee Horner. Ini terdiri daripada tiga set purata bergerak eksponensial, yang ditumpangkan oleh 200 purata bergerak sederhana.

Garis purata bergerak sederhana adalah garis penambat anda untuk membantu anda membezakan situasi pasaran yang berbeza sehubungan dengan sentimen. Penggabungan purata bergerak eksponensial adalah pilihan yang bijak kerana purata bergerak eksponensial memberikan ayunan yang boleh dipercayai.

EMA mampu menyaring kebisingan di pasaran dengan berkesan. Selain itu, ia menggabungkan beberapa aktiviti harga terbaru ke dalam ayunannya, oleh itu, ketika merancang di skrin perdagangan anda, ia melakukannya tanpa bergantung sepenuhnya pada aktiviti harga bersejarah.

Apabila anda mengaktifkan indikator ini, akan ada tiga indikator berasingan yang perlu anda muatkan ke dalam sembang anda maka namakan tiga indikator. Walau bagaimanapun, ini boleh menjadi tugas yang sukar terutama apabila anda harus beralih dari satu aset perdagangan kewangan ke aset lain - yang boleh menyebabkan anda kehilangan sedikit masa terutama ketika berdagang pada jangka masa yang lebih kecil.

Tetapi untungnya ada jalan keluar untuk masalah ini yang membebaskan anda dari selalu memerlukannya memuat dan mengaktifkan setiap indikator hanya untuk menganalisis pasaran. Oleh itu, apa yang akan anda lakukan hanyalah memuat naik penunjuk dan mengaktifkannya sekali. Setelah semua indikator diaktifkan di skrin, saya akan menyimpan keseluruhan sistem perdagangan itu sebagai templat.

Anda boleh menamakan templat ini dengan cara apa - pastikan anda mengingat namanya. Anda kemudian boleh beralih ke aset perdagangan kewangan lain dan hanya memuatkan templat setiap kali kami pergi ke aset lain. Ini menjadikan keseluruhan proses penggunaan sistem perdagangan ini dan penunjuknya yang sesuai berjalan lancar.

Sekarang setelah kita menyelesaikannya, kita dapat segera memulai untuk mencari contoh perdagangan yang memanfaatkan kecemerlangan sistem perdagangan ini.


Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Good Entries


Seperti yang saya nyatakan sebelumnya bahawa 200-SMA adalah garis penambat anda dan oleh itu kami akan memantau rata-rata eksponen lain yang terdapat dalam bentuk saluran untuk mencari titik-titik yang bersilang.Anda lihat, ketika rata-rata bergerak eksponensial berada di atas garis emas atau SMA 200, pasar dianggap bullish dan ketika diperdagangkan di bawah SMA 200, pasaran harus dianggap sebagai bearish.

Oleh itu, dengan konsep ini yang tersemat di dalam fikiran anda, anda akan tahu bagaimana memasuki pasaran jika anda benar-benar ingin menggunakan sentimen sebagai arahan perdagangan anda, namun, sebagai contoh, kami biasanya menggunakannya untuk tujuan perdagangan silang. Isyarat crossover ini berlaku setiap kali purata bergerak eksponensial melintasi SMA 200.

Seperti yang anda lihat bahawa kumpulan rata-rata bergerak eksponensial disalurkan di dalam saluran hitam sehingga boleh dikatakan yang terdiri daripada garis biru, aqua, dan merah. Gambar di bawah menunjukkan kepada anda bagaimana sebenarnya untuk melaksanakan perdagangan crossover ini dan saya juga telah berusaha untuk memberi anda rancangan yang dapat diambil untuk menetapkan stop-loss.

Sebelum saya meneruskan strategi perdagangan trend yang ditentukan, saya hanya ingin anda tahu bahawa anda semestinya mengezum keluar dari carta anda setiap kali sistem perdagangan ini diaktifkan di skrin anda. Sebab saya mengatakan ini adalah kerana apabila anda mengezum keluar, anda dapat melihat zon hijau dan merah yang sebenarnya sesuai dengan sentimen pasaran berbanding dengan aktiviti tindakan harga.

Oleh itu, apabila anda mengezum keluar, anda melihat bahawa beberapa candlestick diserlahkan dengan warna hijau yang menunjukkan kepada anda bahawa market adalah bullish dan kemudian beberapa candlestick juga diserlahkan dengan warna merah yang menunjukkan bahawa market adalah bearish. Oleh itu, jika anda berdagang berdasarkan sentimen pasaran, anda mesti menggunakan warna untuk mengesahkan isyarat perdagangan.Dalam gambar di atas kami mempunyai dua peluang perdagangan. Yang pertama adalah peluang membeli dan yang kedua adalah peluang menjual. Ini adalah sistem perdagangan dua bahagian, oleh itu, ia cukup asas untuk dilaksanakan. Peluang membeli ditunjukkan di sebelah kiri tangkapan skrin.

Yang harus anda lakukan ialah menunggu garis biru melintasi garis emas, yang merupakan SMA 200, menuju ke arah terbalik. Setelah itu dapat dicapai maka warna kandil perlu diserlahkan dengan warna hijau yang berfungsi sebagai pengesahan untuk pembelian. Sebaik sahaja ia berlaku, anda boleh membuka perdagangan beli anda.

Dalam contoh seterusnya, kita mempunyai peluang jual beli. Perbezaannya ialah kita harus menunggu garis merah melintasi garis emas ke bawah dan kemudian selepas itu kita merujuk kepada warna-warna candlestick. Sekiranya mereka mempunyai sorotan merah, maka kita dapat mengikuti susunan perdagangan jual kita.

Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Kesimpulan


Indikator berasaskan tiga ini membolehkan kita mengesan sentimen pasaran dengan jelas. Selain itu, ia juga membantu dalam mengenal pasti susunan perdagangan pembalikan yang baik. Kesimpulannya, selalu baik untuk mengambil peraturan ini dan memperbaikinya melalui ujian intensif dan perdagangan langsung sebenar.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.