16 indicators in 1 Indicator For MT4

16 indicators in 1 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. 16 indicators in 1 Indicator For MT4
  2. Handelsideer med de 16 indicators in 1 Indicator For MT4
  3. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - Hold det enkelt
  4. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - vanlig divergens
  5. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - negativ korrelasjon

De 16 indicators in 1 Indicator For MT4 lar handelsmenn samtidig legge til seg følgende indikatorer på et pristabell: 1. Fire forskjellige bevegelige gjennomsnitt 2. Bollinger Bands 3. Parabolic SAR I tillegg kan 16 andre populære tekniske indikatorer plottes på separate ruter nedenfor prisoversikten: 1. Varekanalindeks? (CCI) 2. Relativ styrkeindeks (RSI) 3. Standardavvik 4. Moving Average Convergence Divergence (MACD) 5. Stokastisk oscillator 6. Bull Power Indicator 7. Bear Power Indicator 8. On Balance Volume 9. Awesome Oscillator (AO) 10. Akseleratoroscillator (AC) 11. Money Flow Index (MFI) 12. Gjennomsnittlig sant rekkevidde (ATR) 13. Oscillator av glidende gjennomsnitt (OsMA) 14. Gjennomsnittlig retningsbevegelsesindeks (ADX) 15. Momentum 16. Force Index

FREE 16 indicators in 1 Indicator

Download the FREE 16 indicators in 1 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Handelsideer med de 16 indicators in 1 Indicator For MT4


Som nevnt eller antydet av navnet på indikatoren - denne indikatoren har muligheten til å presentere 16 forskjellige indikatorer for å gi deg et omfattende bilde av hva som skjer i markedet fra et teknisk synspunkt.

Imidlertid vil du i de fleste tilfeller ikke trenge å bruke alle de 16 forskjellige indikatorene fordi du kan overvelde din handelsopplevelse og dermed føre til at du går i analyselammelse.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - Hold det enkelt


Derfor bør du bruke noen få indikatorer som du kjenner godt, og som også gir deg jevnlige resultater for de fleste av strategiene du bruker i forbindelse med en bestemt indikator. På bildet nedenfor har jeg satt inn et skjermbilde som viser en mer forenklet representasjon av indikatoren.

Ser du på bildet nedenfor kan du se at jeg valgte EURUSD-paret som mitt valutapar for valg for å kartlegge plottene til indikatoren, men dette var også det tilsvarende valutaparet i det aktive diagrammet. Videre bruker jeg en CCI-indikator som har en periode på 14.Denne perioden har vist seg å være pålitelig fordi den gir konsistente resultater for min handel. Likevel, hvis du ønsker å analysere dataene til et annet valutapar, kan du velge å gjøre det etter eget ønske, men bare sørg for at det valgte valutaparet eller det finansielle instrumentet tilsvarer navnet på de finansielle instrumentene i megleren din.

Fordi fra megler til megler noen ganger finner du ut at visse instrumenter vil bli navngitt annerledes, derfor må du velge instrumenter som følger navngivningskonvensjonen til megleren din.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - vanlig divergens


Nå som vi har klart hvordan vi nå kan fortsette å se etter handelsoppsett som bruker de gjeldende innstillingene vi har for denne indikatoren.Som nevnt i bildet over er dette et baisse regulært oppsett av divergenshandel som skjedde på den lille tidsrammen - 15-minutters-diagrammet. Regelmessige divergensmønstre er effektive prisstrukturer som oftest fører til reverseringer, og det er derfor jeg liker å bruke dette handelsoppsettet.

Regelmessige baisse divergensmønstre oppstår når prisaksjonen gir høyere høyder mens oscillatoren lager lavere. Selvfølgelig kan du bruke andre oscillatorer på kartet ditt, for eksempel RSI. MACD er også et annet flott verktøy for handel med avvikende handelsoppsett. Likevel fungerte CCI bra for meg i dette handelseksemplet.

Det jeg liker best med handelsoppsettet, er at det kom rett etter at et London-breakout hadde skjedd, noe som betydde at markedet gikk ganske bratt opp og derfor nådde det som muligens kunne vært dagens høyeste. Nå med den vanlige bearish divergensstrukturen som kommer i full flyt, betyr det at det høyeste av dagen allerede kunne vært satt, sett av utmattelsen i det vanlige divergenshandelsoppsettet.

Dette mønsteret skjedde i 15-minutters diagrammet, noe som betyr at vi bare tar en kort posisjon i kort tid. Derfor er det ikke behov for å forplikte seg til dette, så handel i lang tid. I neste handelseksempel tok vi funksjonene til denne indikatoren opp til neste nivå.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - negativ korrelasjon


På bildet nedenfor har jeg satt inn et bilde som viste negativ sammenheng mellom EURUSD og USD-indeksen.Årsaken til at du ser denne negative korrelasjonen mellom EURUSD og USD-indeksen, er fordi USD-indeksen har en sterk positiv sammenheng med USD-valutaen, men USD-valutaen er faktisk kursvalutaen i EURUSD-paret, og det er derfor du ser motsatte bevegelser mellom EURUSD og USD-indeksen.

For mine innstillinger var det jeg nettopp valgte USD-indeksen, og så valgte jeg å se på dataene til pengestrømindeksen. Jeg gjorde dette fordi pengestrømindeksen faktisk prøver å overvåke inn- og utstrømningen av kjøp og salg av volum i forhold til en bestemt indeks eller et par. USD-indeksen har en tendens til å selge seg når EURUSD får styrke.

Med korrelasjon må du verdsette det faktum at det ikke er en perfekt vitenskap fordi du vil oppdage at selv om det er en høy negativ eller positiv korrelasjon, er det noen forsinkende elementer som følger med det fordi markedet er så mangfoldig med så mange finansielle instrumenter som har forskjellige nivåer av tilbud og etterspørsel.

Eksemplene som jeg refererer til ovenfor berører bare toppen av isfjellet når det gjelder hva denne indikatoren kan gjøre for deg. Det har mye potensiale og muligheter, men du bør teste metodene grundig i simuleringsmiljøene dine før du går live.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.