Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  2. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 med Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  3. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Kjøp og selg oppføringer

Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 er en modifisert versjon av SuperTrend-indikatoren som bruker mindre ressurs enn den opprinnelige MT4-indikatoren. SuperTrend analyserer prismoment og volatilitet for å signalisere handelsmenn når en trend blir etablert. Indikatorverdiene blir beregnet ved å bruke to parametere, nemlig gjennomsnittlig sant område (ATR) og faktor (multiplikator). Kjøp og salg signaler blir generert når indikatoren begynner å skrive ut enten under sluttkursen eller på toppen av sluttkursen. Det kan brukes på intradag, daglig og ukentlig diagram, og fungerer bra i trending markedsfaser. Kolier_SuperTrend_Indi-indikatoren for MT4 fungerer også som sterk motstands- og støttesoner. Næringsdrivende kan også bruke den til å lokalisere områder for å plassere etterfølgende stopp for åpne stillinger.

FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator

Download the FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 med Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4


Denne indikatoren er en utvidelse av supertrendindikatoren. I hovedsak vil denne indikatoren vise deg trendretningen ved å bruke linjer som enten er farget i rødt eller grønt. Når markedet handler i en oppadgående trend, vil det være en grønn linje som flyter rett under prisaksjonen.

Og når markedet handler i en nedadgående trend, vil det være en rød linje som lurer rett over prisaksjonen. Intuitivt vil de fleste handelsmenn gravitere mot ideen om å bruke denne indikatoren til å handle omvendt, noe som er en god handelside å følge, fordi signalene denne indikatoren genererer er ganske pålitelige.

Det er imidlertid også verdt å nevne at vi trenger ikke bare å handle reverseringene basert på fargeendringer alene, men vi må også handle reverseringer basert på prishandlingsmønstre. Med dette mener jeg at vi må se etter øyeblikk i markedet der eiendelen skriver ut et veldig sterkt lysstake-mønster for reversering. Og på dette grunnlaget vil vi deretter formulere våre handelsideer.


Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Kjøp og selg oppføringer


Nedenfor har jeg nevnt noen eksempler på hvordan vi kan gå frem ved å bruke denne indikatoren, men først begynner vi med reverseringshandelsoppsettet.I skjermbildet ovenfor kan du se at jeg påpekte deg to muligheter. Den første var en bullish reverseringshandel, og den andre var bearish reverseringshandel. På venstre side har vi den bullish reverseringshandelen merket som 1.1 og 1.2.

Det første vi ventet på var at markedet skulle gjøre en reversering, noe som ble indikert av indikatoren når den ble grønn. Når vi hadde dette potensielle bullish reverseringsvarselet, vendte vi oss til selve prisaksjonen for å se etter øyeblikk når markedet gir oss reversering av lysestake-mønstre av bullish karakter.

Det var faktisk tilfelle fordi markedet ga oss et bullish oppslukende mønster og dermed gjorde det til et godt øyeblikk for oss å kjøpe. Utover det, i denne oppføringen, påpekte vi også en god region for deg å plassere stop loss-nivået ditt. Alt du trenger å gjøre er å bare referere til den grønne linjen og plassere stopptapet rett under den grønne linjen.

Når du har plassert stoppet sist, kan du bare la det handle tilsvarende, fordi stopptapet er i et område betraktet som en sikker sone for å si det sånn. I det neste eksemplet til høyre på skjermbildet - vi har et bearish reverseringshandelsoppsett merket som 2.1 og 2.2. Handelsoppsettet er litt annerledes fordi det som skjedde, var at vi identifiserte et reverseringsmønster før fargeskiftet.

Vendemønsteret kom i form av en dobbel topp. Et dobbelt toppmønster er bare et M-formet mønster som er skapt av prisaksjonen. Dette er et av de sterkeste reverseringsmønstrene i markedet fordi det indikerer trendutmattelse ettersom markedet har nådd et mulig motstandspunkt.

Det kan ikke fortsette med den underliggende opptrenden. Når vi først identifiserte dette doble toppmønsteret, var neste trinn å vente på øyeblikket når indikatoren endres fra grønn til rød, noe som gjorde at forholdene nå var egnet til å selge. Akkurat som det lange handelseksemplet vi hadde før, vil vi også bruke indikatoren som en retningslinje for å sette et stop loss.

Rett over prisaksjonen finner du at den røde linjen svinger. Så du vil plassere stopptapet nær eller rett over dette røde nivået fordi denne regionen betraktes som en trygg sone, noe som betyr at markedet kanskje ikke når den regionen i løpet av kortsiktig handel. Når du har forstått dette grunnleggende konseptet, kan du fortsette og implementere strategien uavhengig på din egen handelskonto.

Men bare husk at du trenger å gjøre din egen omfattende testing og simulering før du offisielt utfører dette handelssystemet. I både kjøps- og salgseksempler nevnte jeg at du kan bruke indikatoren for å sette stop stop. Dette stemmer, men du kan også bruke den som en kilde til veiledning for manuelt å følge stoppetapet ditt, som vist på bildet nedenfor.På samme måte som du setter stopptapet ditt i det øyeblikket du åpner handelen - du vil i utgangspunktet følge linjen til indikatoren og deretter dra stopptapet langs den linjen, så hvis det er en kjøpshandel, må du sørge for at SL-en din forblir litt under linje for et kjøp, og det vil forbli litt over den røde linjen for en salgshandel.

Men hvis du ikke har mye skjermtid tilgjengelig fordi folk flest har jobber. Det du kan gjøre er at du kan måle avstanden til ditt første stopptap og deretter importere dette tallet til den automatiske etterfølgende stoppmengden. Så når du setter inn mengden i form av poeng eller pips, når markedet utvikler seg til din fordel, stoppes tapet automatisk.

Bare vet at det er litt annerledes enn den manuelle metoden, fordi det ikke alltid vil være under den grønne linjen hvis det er en kjøpshandel eller over den røde linjen for et salg. Fordi avstanden til stopptapet og den etterfølgende stoppordren er forhåndsdefinert i det øyeblikket du åpner handelen. Likevel er dette en god indikator å bruke. Du kan bruke den til å handle omvendte handelsoppsett, og du kan også bruke den til å handle stoppetapet ditt manuelt eller for å sette og aktivere automatiske etterfølgende stopp.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.