Length of trend Indicator For MT4

Length of trend Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Length of trend Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Length of trend Indicator For MT4
  3. Length of trend Indicator For MT4 - Kjøp oppføring
  4. Length of trend Indicator For MT4 - Konklusjon

Length of trend Indicator For MT4 viser lengden på trendlinjer som allerede er plassert på et pristabell i poeng. Dette kan hjelpe handelsmenn til å måle omfanget av en trend.

FREE Length of trend Indicator

Download the FREE Length of trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

Handelsideer med Length of trend Indicator For MT4


Denne indikatoren uttrykker lengden på en trendlinje i poeng, slik at du kan ha en kvantifiserbar referanse til en bestemt trendlinje. Som du kan se, lastet jeg opp eller satt inn i bildet nedenfor som viser et første perspektiv på indikatoren i det øyeblikket den aktiveres.Men som du kan se på bildet over, er det ingenting som virkelig vises, og det er fordi denne indikatoren ikke skanner automatisk gjennom det nåværende markedet og deretter kvantifiserer lengden på alle identifiserte trender. Det gjør det ikke - det fungerer på en litt annen måte.

Så det du trenger å gjøre for at du skal kunne aktivere det er at du faktisk trenger å begynne å tegne linjer selv, og indikatoren vil automatisk plukke opp trendlinjeobjektene og deretter kvantifisere lengden på trenden i form av punkter.

Bildet nedenfor viser at jeg har tegnet inn noen trendlinjer, og hvis du kan se i begynnelsen til slutten av trendlinjen vil det være et tall spesifisert, så ser du på bildet over kan du se at den største trendlinjen er en opptrend og den har 2101 poeng i lengden, som i utgangspunktet oversettes til 210 punkter, noe som er et stort handelsgrep.Men det som er unikt med dette oppsettet her er at det er bullish dominans i markedet, og dessuten var det et bullish mønster som hadde dannet seg, og det lignet et bullish flaggmønster.


Length of trend Indicator For MT4 - Kjøp oppføring


Hvis du ser på det bullish flaggmønsteret, kan du se at det faktisk er et trendfortsettende bilde nedenfor.Du kan se at markedet for øyeblikket er i et stort bullish flagg, og det er derfor en god tid å faktisk åpne kjøpshandler. Så i dette tilfellet bruker jeg bare indikatoren for å bekrefte lengden på polen til det respektive flagget, i dette tilfellet var det omtrent 210 punkter. Jeg har tegnet inn hele flaggmønsteret ved hjelp av blå linjer.

Så ideen er å se etter hausseutbrudd med noen andre støttende faktorer. Videre, hvis du ser nøye på, har jeg også tegnet i støttelinjen som skjedde 1.29286. Det var på dette nivået hvor det var en lang bullish pin bar som hadde dannet seg og den hadde en lang hale. Denne lange bullish pin-linjen betyr også avvisning for selgere, selv om de prøvde å snu markedet, men de lyktes ikke.

Det var inngangspunktet vårt - øyeblikket pin-linjen fullførte formasjonsstøtten. Det var en god ide å komme inn, og da må du plassere stopptapet under flaggmønsteret, fordi flagget som danner den største svingen lavt, er det derfor lurt å plassere et stopptap rett under denne regionen.Bildet over beskriver deg hvor du må plassere stoppetapet og også ta målet ditt. Ditt overskuddsmål kan gå rett i toppen av flagget, men det er ikke nødvendig å vente på at markedet skal nå dette punktet. Du kan ta fortjeneste før dette nivået når du er fornøyd med dine positive gevinster.

Det jeg liker med denne indikatoren er at den gir mer presisjon i handelen din, hovedsakelig på grunn av det faktum at du har trendlinjer som er kvantifisert basert på lengden. Og gjennom det er du i stand til å utlede hva som er den dominerende trendretningen i en bestemt tidsperiode og gjennom det, er du i stand til å formulere handelsideer og handelstider som du kan kapitalisere på.

Dette var nøyaktig hva jeg gjorde i handelseksemplet mitt fordi jeg oppdaget at den dominerende trendretningen var bullish, og det var også et enormt bullish mønster som hadde dannet seg, og etter det lette vi bare etter lange oppføringer i markedet. Takket være en viss sammenløp med støtte og et bullish reverseringsmønster, klarte vi endelig å komme inn i markedet med to bullish handler som hadde et stopptap under flagget og overtok fortjeneste rett på toppen av flagget.

Det var imidlertid ikke nødvendig for deg å vente på at markedet skulle nå ditt profittmål, fordi du ganske enkelt kan ta fortjeneste når du er god. I tillegg hjelper det også å spore stopptapet ditt - slik at du minimerer risikoen ettersom markedet gradvis beveger seg til fordel for din handelsposisjon.

Length of trend Indicator For MT4 - Konklusjon


Til slutt vil jeg bare si at denne indikatoren ikke kan brukes til å generere signaler alene - det er ikke nyttig å sende kjøps- og salgssignaler, da det ikke fungerer på den måten.

Det er rett og slett et verktøy du bruker for å supplere din eksisterende kunnskapsbase og handelsstrategier for å identifisere høyst sannsynlige handelsoppsett som kan komme i form av sammenløp som har mer enn en støttende faktor som styrker din tiltenkte handelsfortelling.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.