Pattern Indicator For MT4

Pattern Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Pattern Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Pattern Indicator For MT4
  3. Pattern Indicator For MT4 - Handle noen få mønstre
  4. Pattern Indicator For MT4 - Trend fortsettelse og tilbakeføringsoppføringer

Pattern Indicator For MT4 oppdager og viser følgende lysestake reversering og fortsettelsesmønstre på et prisoversikt: 1. Hanging Man 2. Hammer 3. Morning Star 4. Marubozu 5. Abandoned Baby 6. Evening Star 7. Dark Cloud Cover 8. Engulfing 9. Harami 10. Piercing 11. Tre hvite soldater 12. Shooting Star 13. Doji

FREE Pattern Indicator

Download the FREE Pattern Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsideer med Pattern Indicator For MT4


Når handelsmenn bryter ut på scenen, er et av utgangspunktene i markedet å gjøre teknisk analyse. Teknisk analyse er en av de mest populære måtene å handle på markedet med tanke på at hvordan markedet reagerer og adlyder ulike prisstrukturer som er kjent som prislysestake-mønstre.

Imidlertid er det så mange lysestake-mønstre som du må være oppmerksom på når du handler. Derfor blir det overveldende, spesielt hvis du er en ny trader eller en gjennomsnittlig trader.

Derfor hvorfor denne indikatoren ble opprettet fordi den faktisk gjenkjenner mønstrene for deg. Hvert mønster det tar opp på, basert på innstillingene, vil deretter merke dem over skjermen som vist på bildet nedenfor. Alle lysestakemønstre som gjenkjennes, er merket med rødt.

Denne indikatoren sparer oss mye tid fordi vi ikke trenger å bruke så mye fokus på å oppdage forskjellige lysestake-mønstre. Dette vil frigjøre tid til alle de andre aspektene ved teknisk handel som trendanalyse og til og med litt grunnleggende analyse.


Pattern Indicator For MT4 - Handle noen få mønstre


Som nevnt i innledningen, gjenkjenner denne lysestake-mønsterindikatoren opptil 13 lysestake-mønstre. Det er ikke nødvendig å behandle hvert lysestake-mønster som et handelssignal, fordi det vil medføre stor risiko i handelen din, ettersom du vil inngå handelsposisjoner som ikke alltid støttes av konkret bekreftelse.

Derfor anses det som lurt å heller handle noen få mønstre i stedet, og deretter bygge kontoen din ved hjelp av de valgte mønstrene. Vi vil berøre noen få skjermbilder og handelseksempler som viser deg hva du skal gjøre hvis du bare skal handle noen få mønstre. Jeg skal presentere Marubozu-mønsteret for deg.

Dette er et unikt lysestake-mønster fordi et marubozu-lysestake-mønster er et som dannes uten at det eksisterer en stearinlys eller skygge på hver side av lysestaken. I enklere termer betyr det bare at hvis du har en bearish Marubozu-lysestake, og da vil den høye og åpningsprisen på den bearish morubozu-lysestaken være lik og den lave og sluttprisen på lysestake-mønsteret vil ha samme pris.

Også når det er en bullish marubozu lysestake, vil du ha åpningen og de lave prisene like, mens den høye og sluttprisen for den bullish marubozu lysestaken vil være lik. Men bekreftelse og oppdagelse gjøres automatisk for deg ved bruk av denne indikatoren.


Pattern Indicator For MT4 - Trend fortsettelse og tilbakeføringsoppføringer


Marubozu-mønsteret er faktisk både et trend fortsettelsesmønster og det kan også brukes som et reverseringsmønster. Alt avhenger bare av markedssammenheng. Nedenfor har jeg et eksempel som viser hvordan Marubozu-muligheter for handelsmønstre ser ut i både kontekster om trendfortsettelse og omvendt handel.På bildet over kan du se at markedet er i sterk oppadgående trend før et marubozu-mønster ble dannet. I dette tilfellet var det et langt bullish marubozu-lysestake som ble dannet, og selv om det etter selve mønsteret ble dannet et press på selgerne for å tvinge markedet i motsatt retning, men det var til ingen nytte.

Derfor, med en liten retracement fullført, fortsatte markedet å handle opp. Dette viser hvor mye innflytelse marubozu lysestake-mønsteret har når det gjelder å opprettholde en underliggende trend. Imidlertid kan den også brukes som et reverseringslysestake-mønster som vist på bildet nedenfor. Med henvisning til bildet nedenfor var markedet i nedadgående trend. I den modne eller siste fasen av nedtrenden var det et marubozu lysestake-mønster som dannet seg.I dette i dette scenariet blir det ansett som et reverserende lysestake-mønster fordi det som skjedde etter dette bullish marubozu-mønsteret, brøt markedet ut av denne nedturen for å danne en ny opptrend.

Dette viser bare nivået av dømmekraft du trenger fra et teknisk analysesynspunkt, fordi du trenger å forstå markedssammenheng når du kommer over et lysestake-mønster fra marubozu. Med eksemplene jeg nevnte ovenfor, ga jeg deg to eksempler. Det ene eksemplet var en trendfortsettingssituasjon, og det andre var en reversering av lysestake.

Derfor viser det deg bare viktigheten av å oppdage markedssammenheng slik at du vet hvordan du best kan gå frem når indikatoren presenterer et marubozu lysestake-mønster for deg. Denne måten å handle på bør være en standard prosedyre for de fleste lysestakemønstre som denne indikatoren viser deg i sammenheng med å identifisere passende handelsmomenter.

Det betyr at markedssammenheng der du vil identifisere en lysestake må være verdt å forfølge når du ønsker å offisielt følge opp med en handel.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.