StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  2. Handelsideer med StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  3. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Modified Stochastic
  4. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Divergence

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 overlakker den stokastiske oscillatoren på et prisoversikt. Når% K-linjen krysser over% D (signal) -linjen på oversolgt territorium, blir en grønn prikk skrevet ut på prisen. Motsatt, når% K-linjen faller under% D-linjen i et overkjøpt område, blir en rød prikk plassert på pris.

FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator

Download the FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsideer med StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4


Et av de beste handelsverktøyene du kan bruke til retningsbestemt handel er den stokastiske oscillatorindikatoren. Årsaken er at svingningene det skaper er pålitelige og mer nøyaktige for hver opp og ned syklus som skjer i det faktiske markedet.

I den stokastiske oscillatoren vil du oppdage at det er to linjer som svinger over skjermen, og vanligvis vil du handle crossover når markedet er i visse soner som enden av utsolgte eller overkjøpte områder. Den normale stokastiske oscillatoren er vanligvis nederst i diagrammet.

Det betyr at når det gjelder standard stokastisk oscillatorindikator, vil den faktisk ha sitt eget indikatorvindu.


StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Modified Stochastic


Den stokastiske oscillatoren som jeg presenterer deg for deg i dag, er ikke festet til bunnen av handelsdiagrammet ditt. Som du kan se på skjermbildet nedenfor, kan du finne det overlagret over prisaksjonen, og det gjør den tekniske analyseprosessen mer sømløs fordi fokuset ditt hovedsakelig er i en ramme.Ser du på bildet ovenfor, kan du se at jeg har påpekt deg handelsmuligheter som du kan se etter når du bruker indikatoren uavhengig. Jeg presenterte deg både en kjøps- og salgsmulighet som du kunne ha kapitalisert på.

Før jeg går inn i de beskrivende detaljene om handelsmulighetene, vil jeg bare nevne at signalprosessen for kjøp og salg bare er en generell handelsmetode du kan bruke. Som du kan se at den stokastiske oscillatoren har to linjer. Den ene er aqua og den andre er gul.

Signallinjen er din lyseblå linje. Så hver gang denne lyseblå linjen krysser den gule linjen, bør du forberede deg på å kjøpe eller selge. Du bør imidlertid prioritere de handelsmulighetene som støttes av sterke reverseringssignaler.

På bildet ovenfor var den første muligheten en kjøpshandel, hvor den lyseblå linjen krysser den gule linjen til oppsiden, og med henvisning til prisaksjonen vil du se at det var en reverseringsprisaktivitet som dannet seg i form av et Doji-lys og et bullish oppslukende mønster. Dette var et perfekt øyeblikk å kjøpe.

Neste øyeblikk, til høyre for skjermbildet, har vi en salgshandlingsmulighet. Her så vi at markedet dannet et bearish oppslukende mønster mens den stokastiske blå linjen krysset den gule linjen til nedsiden. Dette var også et annet flott øyeblikk å komme inn på markedet - for en skuddhandel i dette tilfellet.

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Divergence


Muligheter for tilbakeføring av handel kommer i forskjellige former, og for å forbedre handelsresultatene dine, bør du prøve å innlemme divergenshandel så mye som mulig fordi dette gir resultatene dine mye nøyaktighet.

Derfor er det fruktbart å bruke vanlige avviksmønstre. Nedenfor har jeg presentert for deg et bearish mønster med vanlig divergenshandel, som i utgangspunktet er en omsetningshandel.Med henvisning til bildet ovenfor kan du se at prishandlingen ga høyere høyder, men samtidig gjorde den stokastiske oscillatorindikatoren lavere nedturer og informerte handelsfortellingen om å gå kort.

Det som rettferdiggjorde vår salgsposisjon ytterligere, var det faktum at hvis du skulle se nærmere på prisaksjonen i det øyeblikket oppsettet finner sted - vil du se at det faktisk er et bearish oppslukende mønster som har dannet seg. Denne formen for sammenløp skjer ikke mye av tiden, men hvis den skjer, gir den deg en sterk indikasjon på at markedet definitivt kommer til å snu.

Maksimer derfor alle disse mulighetene som ligner på denne typen handelsoppsett. Hvis du ønsker å kapitalisere på haishandler av lignende art, er alt du trenger å vente på, en prisstruktur som avslører et bullish regelmessig avvikshandel. Dette blir merkbart når du ser at prisaksjonen gjør lavere nedturer mens den stokastiske indikatoren gjør høyere høyder.

Dette er et sterkt forslag om at markedet eller den rådende nedturen mister fart, og det er derfor et godt øyeblikk å kjøpe. Denne modifiserte stokastiske indikatoren har vist seg å være et flott verktøy. Det ble avslørt at det fungerer bra for å gjenkjenne omsetningsoppsett.

Imidlertid ble det påpekt at du ikke egentlig skulle handle hvert eneste reverseringssignal som kommer ved hjelp av denne indikatoren. Det du trenger å gjøre er å vente på et prishandlingsmønster som også bekrefter eller samsvarer med reverseringsdirektivet som angitt av den stokastiske oscillatoren.

Så et av de beste reverseringsmønstrene du kan bruke som handelsmann, er et oppslukende lysestake-mønster. Utover det innså vi også at du kan bruke denne indikatoren til å handle regelmessige divergensoppsett. Som påpekt refererte vi til et salgsoppsett som kom i form av en bearish regelmessig divergensmulighet.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.