16 indicators in 1 Indicator For MT4

16 indicators in 1 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. 16 indicators in 1 Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de 16 indicators in 1 Indicator For MT4
  3. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - Houd het simpel
  4. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - regelmatige divergentie
  5. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - negatieve correlatie

Met de 16 indicators in 1 Indicator For MT4 kunnen handelaren gelijktijdig de volgende indicatoren op een prijsgrafiek plaatsen: 1. Vier verschillende voortschrijdende gemiddelden 2. Bollinger Bands 3. Parabolische SAR Bovendien kunnen 16 andere populaire technische indicatoren worden uitgezet op afzonderlijke onderstaande panelen de prijsgrafiek: 1. Commodity Channel Index? (CCI) 2. Relatieve sterkte-index (RSI) 3. Standaardafwijking 4. Zwevend gemiddelde convergentie-divergentie (MACD) 5. Stochastische oscillator 6. Bull Power-indicator 7. Bear Power-indicator 8. On Balance Volume 9. Awesome Oscillator (AO) 10. Accelerator Oscillator (AC) 11. Money Flow Index (MFI) 12. Gemiddeld True Range (ATR) 13. Oscillator van voortschrijdend gemiddelde (OsMA) 14. Gemiddelde directionele bewegingsindex (ADX) 15. Momentum 16. Force Index

FREE 16 indicators in 1 Indicator

Download the FREE 16 indicators in 1 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Ideeën uitwisselen met de 16 indicators in 1 Indicator For MT4


Zoals vermeld of aangegeven door de naam van de indicator, heeft deze indicator de mogelijkheid om 16 verschillende indicatoren te presenteren om u een uitgebreid beeld te geven van wat er op de markt gebeurt vanuit een technisch standpunt.

In de meeste gevallen hoeft u echter niet alle 16 verschillende indicatoren te gebruiken, omdat u uw handelservaring zou kunnen overweldigen, waardoor u in analyse verlamd raakt.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - Houd het simpel


Daarom moet u gebruik maken van een beperkt aantal indicatoren die u zeer goed kent en die u ook consistente resultaten geven voor de meeste strategieën die u gebruikt in combinatie met een bepaalde indicator. In de onderstaande afbeelding heb ik een screenshot ingevoegd die een meer vereenvoudigde weergave van de indicator laat zien.

Als je naar de onderstaande afbeelding kijkt, kun je zien dat ik het EURUSD-paar heb geselecteerd als mijn favoriete valutapaar voor het in kaart brengen van de grafieken van de indicator, maar dit was ook het overeenkomstige valutapaar van de actieve grafiek. Verder gebruik ik een CCI-indicator met een periode van 14.Deze periode is betrouwbaar gebleken omdat het consistente resultaten oplevert voor mijn handel. Als u echter de gegevens van een ander valutapaar wilt analyseren, kunt u ervoor kiezen om dit naar believen te doen, maar zorg er wel voor dat het gekozen valutapaar of financieel instrument overeenkomt met de naam van de financiële instrumenten bij uw makelaar.

Omdat u van makelaar tot makelaar soms merkt dat bepaalde instrumenten anders worden genoemd, moet u instrumenten selecteren die de naamgevingsconventie van uw makelaar volgen.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - regelmatige divergentie


Nu we dat hebben opgeruimd, kunnen we nu doorgaan met het zoeken naar handelsopstellingen die gebruik maken van de huidige instellingen die we voor deze indicator hebben.Zoals opgemerkt in de afbeelding hierboven, is dit een bearish reguliere divergentie-transactieopstelling die plaatsvond in het kleine tijdsbestek - de 15-minuten-grafiek. Regelmatige divergentiepatronen zijn effectieve prijsstructuren die meestal tot omkeringen leiden en daarom gebruik ik deze handelsopzet graag.

Regelmatige bearish divergentiepatronen doen zich voor wanneer de prijsactie hogere hoogtepunten maakt terwijl de oscillator lagere dieptepunten maakt. U kunt natuurlijk andere oscillatoren op uw kaart gebruiken, zoals de RSI. De MACD is ook een ander geweldig hulpmiddel om te gebruiken voor het verhandelen van divergentiehandelsopstellingen. Desalniettemin werkte de CCI goed voor mij in dit handelsvoorbeeld.

Wat ik het leukst vind aan de handelsopstelling, is dat deze kwam direct nadat er een uitbraak in Londen had plaatsgevonden, wat betekende dat de markt behoorlijk steil omhoog ging en daarom bereikte wat mogelijk het hoogtepunt van de dag had kunnen zijn. Nu de reguliere bearish divergentie-structuur in volle gang komt, betekent dit dat het hoogtepunt van de dag al had kunnen zijn, zoals te zien is aan de uitputting in de reguliere divergentiehandel.

Dit patroon deed zich voor in de 15-minuten chart, wat betekent dat we maar een korte tijd een shortpositie innemen. Daarom hoeft u zich hier niet aan te binden, dus handel voor een lange periode. In het volgende handelsvoorbeeld hebben we de mogelijkheden van deze indicator naar een hoger niveau getild.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - negatieve correlatie


In de onderstaande afbeelding heb ik een afbeelding ingevoegd die een negatieve correlatie liet zien tussen de EURUSD en de USD-index.De reden waarom u deze negatieve correlatie tussen EURUSD en de USD-index ziet, is omdat de USD-index een sterke positieve correlatie heeft met de USD-valuta, maar de USD-valuta is eigenlijk de koersvaluta in het EURUSD-paar en daarom ziet u de tegenovergestelde bewegingen tussen de EURUSD en de USD-index.

Wat ik deed voor mijn instellingen was dat ik zojuist de USD-index had geselecteerd en vervolgens koos om naar de gegevens van de geldstroomindex te kijken. Ik deed dit omdat de geldstroomindex eigenlijk probeert de in- en uitstroom van aan- en verkoopvolume te volgen ten opzichte van een bepaalde index of een bepaald paar. De USD-index heeft de neiging te verkopen wanneer de EURUSD sterker wordt.

Bij correlatie moet je het feit waarderen dat het geen perfecte wetenschap is, want je zult merken dat, hoewel er een hoge negatieve of positieve correlatie is, er enkele achterblijvende elementen zijn die ermee gepaard gaan, omdat de markt zo divers is met zoveel financiële instrumenten met verschillende vraag- en aanbodniveaus.

De voorbeelden waarnaar ik hierboven verwijs, raken slechts het topje van de ijsberg in termen van wat deze indicator voor u kan doen. Het heeft veel potentieel en mogelijkheden, maar u moet uw methoden grondig testen in uw simulatieomgevingen voordat u live gaat.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.