B clock with Spread Indicator For MT4

B clock with Spread Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. B clock with Spread Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de B clock with Spread Indicator For MT4
  3. B clock with Spread Indicator For MT4 - Setup
  4. B clock with Spread Indicator For MT4 - Nieuws
  5. B clock with Spread Indicator For MT4 - binaire opties

De B clock with Spread Indicator For MT4 geeft de resterende tijd weer voordat een nieuwe kandelaar begint te plotten. Het toont ook de Bid-Ask spread in een aanpasbaar lettertype.

FREE B-clock with Spread Indicator

Download the FREE B-clock with Spread Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Ideeën uitwisselen met de B clock with Spread Indicator For MT4


Deze indicator geeft u een display dat de gegevens over de resterende tijd en de gespreide gegevens toont. De gegevens over de resterende tijd zijn gebaseerd op het tijdsbestek en hoeveel tijd er nog over is voordat de volgende candlestick wordt gevormd. Het is een handig hulpmiddel om te hebben, omdat u uw invoer nauwkeurig kunt timen op basis van de klok. Vooral in dergelijke gevallen waarin u gebruik maakt van een strategie die een instapregel heeft, is het van het grootste belang dat u pas de markt betreedt zodra de nieuwe candlestick is gevormd.

In volatiele marktomstandigheden zult u ontdekken dat er een versnelde slip kan optreden wanneer de volgende kaars zich vormt, waardoor u mogelijk op een ongunstige tijd de markt betreedt als u inderdaad uw intrede verkeerd hebt ingeschat. Timing is van essentieel belang - zoals gezegd zijn de meeste strategieën tijdgevoelig, maar nu heb je een tool die je constant up-to-date houdt wat betreft tijd.

Wanneer u de tool in uw diagram laadt, zou u het haakje moeten opmerken - tussen de haakjes is de spreiding. De spread is in feite het verschil tussen de vraag- en biedprijs. Dit is de manier waarop makelaars geld verdienen omdat elke transactie die u doet - het volume daarvan wordt toegepast op deze spread. U moet altijd rekening houden met deze overheadkosten, omdat dit een directe kostenpost is voor uw handelsactiviteit. Bovendien, als u een rekening met variabele spreiding heeft, zal deze waarde voortdurend veranderen.

In volatiele markten zal de spreiding vooral toenemen tijdens grote nieuwsevenementen. De spread is een hulpmiddel dat de makelaar in zijn voordeel gebruikt, dus het is altijd goed om op de hoogte te zijn van dit steeds veranderende datapunt.

Nu ga ik laten zien hoe deze indicator eruitziet wanneer deze in uw scherm wordt geladen.

B clock with Spread Indicator For MT4 - Setup


Hieronder ziet u de indicator die aan mijn grafiek is toegevoegd. De klok wordt aan de linkerkant weergegeven, terwijl de spreiding tussen haakjes staat.De indicator functioneert zoals het hoort, maar vanwege de lichte achtergrond die ik gebruik, is het voor mij moeilijk om de weergave op mijn scherm te herkennen. De standaardinstelling is zo gedefinieerd dat de weergave of de kleur van de tekst lichtblauw moet zijn. Dat is in mijn geval niet goed. Als je een donkere schermkleur zou gebruiken, is dat prima - in mijn geval ga ik de achtergrondkleur niet veranderen. Ik ga gewoon de kleur van de tekst van de indicator veranderen. Ik ga voor rood zodat ik het display snel kan herkennen. Natuurlijk kunt u de kleur aanpassen aan de kleur van uw voorkeur.

B clock with Spread Indicator For MT4 - Nieuws


Een situatie waarin deze indicator nuttig kan zijn, is om hem te gebruiken als een add-on-tool om het nieuws te verhandelen. Wat er gebeurt tijdens nieuwsevenementen, is dat de spreiding zich begint te openen en groter wordt, maar dat is niet voldoende om uw transactie te informeren. Je hebt nog steeds een timingelement nodig om de transactie goed te krijgen. Daarom bevat de indicator hier de kaarsklok, zodat u het aftellen van de kaarslicht op uw handelsgrafiek in de aanloop naar het nieuwsgebeurtenis kunt controleren zonder dat u uw aandacht van uw handelsgrafiek hoeft af te wijken door naar een op zichzelf staande klok te kijken of kijk maar.

B clock with Spread Indicator For MT4 - binaire opties


Nieuwsevenementen zijn niet de enige use-case. Bij de handel in binaire opties - de meeste makelaars hebben geen MT4-platform. Ze hebben gewoon hun eigen handelsplatforms die bestaan zonder dat MT4 nodig is. Dit heeft zijn voordelen, maar in gevallen zoals testen heb je je MT4-platform nodig. Hiermee bedoel ik dat u een handelsstrategie voor binaire opties zou kunnen ontwikkelen of testen met behulp van technische tools of aangepaste indicatoren die alleen compatibel zijn met MT4. Daarom kunt u uw tests niet uitvoeren in de speciale handelssoftware voor binaire opties, omdat de aangepaste MT4-indicatoren niet compatibel zijn en daarom moet u MT4 gebruiken.

Dus wat u zou kunnen doen, is de klok en de spread-indicator op uw scherm laden. Daarnaast gebruik je ook een horizontaal objecttool als simulatietool om je uitoefenprijs in het scherm op de instapkaars te selecteren. Als uw vervaltijd op basis van uw strategie 5 minuten is, kunt u gewoon naar de klok kijken om af te tellen totdat uw contract voor virtuele binaire opties is verlopen. U kunt gewoon naar de horizontale lijn verwijzen om te zien waar de markt is beland op het moment dat het contract afloopt. Het is niet helemaal een elegante oplossing, maar u kunt nog steeds een uitgebreid inzicht krijgen in de daadwerkelijke implementatie van uw handelsstrategie voor binaire opties tijdens het testen in MT4.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.