Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  3. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - Automatische Triple-WMA-signalen

De Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 genereert koop- en verkoopsignalen op basis van de kruising van een gewogen voortschrijdend gemiddelde over 5 periodes, een gewogen voortschrijdend gemiddelde over 20 periodes en een gewogen voortschrijdend gemiddelde over 100 periodes. Koopsignalen worden weergegeven door naar boven wijzende blauwe pijlen, terwijl naar beneden wijzende rode pijlen wijzen op korte transacties. BunnyGirl adviseerde oorspronkelijk om de indicator te gebruiken om vier valutaparen te verhandelen - EURUSD, USDCHF, GBPUSD, EURJPY - tijdens de Europese sessie en het begin van de Amerikaanse sessie.

FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator

Download the FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Ideeën uitwisselen met de Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4


Zoals vermeld in de inleiding, zijn er in feite 3 gewogen voortschrijdende gemiddelden die in dit handelssysteem zijn opgenomen en ze hebben de volgende periode-instellingen, namelijk - 5, 20 en 100.

Als u dit alleen zou doen zonder de indicator te gebruiken, dan kunt u deze drie gewogen voortschrijdende gemiddelden eenvoudig uploaden naar uw handelsgrafiek. Een gewogen voortschrijdend gemiddelde is geweldig omdat het iets geavanceerder is dan de normale of eenvoudige voortschrijdende gemiddelden die veel nadruk leggen op historische prijsactiviteit.

Met het gewogen voortschrijdend gemiddelde is het iets anders omdat het in zijn statistiek een deel van de laatste prijsactie en activiteit in zijn weging opneemt - vandaar de naam gewogen voortschrijdend gemiddelde. Deze eenvoudige dynamiek kan ons, als handelaren, betrouwbare signalen geven als u crossovers zou verhandelen.

Als u dit handmatig zou doen, zou wat er gebeuren als u wilt kopen met behulp van de drie genoemde WMA's, u moet wachten tot de 5-WMA de 20-WMA en de 100-WMA naar boven kruist. Dan moet de 20-WMA de 100-WMA naar boven oversteken. Van boven naar beneden heb je de 5-WMA, 20-WMA en 100-WMA in die volgorde. Evenzo, als u een verkooptransactie wilt starten, moet u wachten tot de 5-WMA de 20-WMA kruist en de 100-WMA naar beneden gaat.

Bovendien moet de 20-WMA over de 100-WMA heen gaan, zodat u van boven naar beneden de 100-WMA, 20-WMA en de 5-WMA in die volgorde hebt om uw verkooptransactie uit te voeren. Dit is de drievoudige WMA-crossover-methode die handmatig wordt uitgevoerd. Handmatig kan dit echter soms ook behoorlijk lastig en bewerkelijk zijn, omdat u altijd de markt moet volgen in een poging deze cruciale kruispunten te identificeren, aangezien deze de basis vormen van uw signalen.


Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - Automatische Triple-WMA-signalen


Gelukkig is dat met deze indicator niet nodig, omdat deze automatisch de crossover-signalen voor u uitvoert via het gebruik van rode en blauwe pijlen. De blauwe pijlsignalen zijn kooptransacties, terwijl de rode pijlsignalen verkoophandelssignalen zijn. Weet gewoon dat het soms - meestal wel - niet zal werken als u deze indicator in uw grafiek laadt.

Denk niet dat dit het gevolg is van een storing. Het zal gewoon niet werken, omdat het naar het verkeerde tijdsbestek wordt geüpload. Dit komt omdat deze indicator uitsluitend is gemaakt om exclusief te worden verhandeld binnen het tijdsbestek van 30 minuten - het werkt niet op een ander tijdsbestek. Zoals vermeld in de inleiding, werkt deze indicator op een paar paren, namelijk - EURUSD, USDCHF, GBPUSD en EURJPY.

Dit zijn de enige vier paren waaraan deze indicator werkt als u consistente resultaten wilt behalen. Een ander ding dat ook werd aangestipt met betrekking tot deze indicator, is dat het ook een tijdgevoelige indicator is. Dit betekent dat het op bepaalde tijden binnen een handelsdag werkt. Het werkt in de Europese sessie en ook aan het begin van de Amerikaanse sessie.

Met dit alles gezegd, vindt u hieronder bijgevoegd goede handelsvoorbeelden op basis van de bovengenoemde valutaparen, daarom specificeert elk screenshot ideale momenten waarop u de markt zou moeten betreden. Ten eerste hebben we de EURUSD-handelsmogelijkheid die hieronder wordt gepresenteerd.Als je naar de afbeelding hierboven kijkt, kun je zien dat er twee goede koopsignalen waren die verschenen met dank aan de blauwe pijlen. En in beide gevallen verschenen deze gebieden op het juiste moment toen de paarse lijn of blauwe lijn van een weerstandslijn (in de vorige trend) naar nu steun ging. In de onderstaande afbeelding heb ik een verkoopmogelijkheid op USDCHF gemarkeerd.Kijkend in de afbeelding hierboven, gaf de indicator ons een verkoopsignaal met rode pijlen. De tweede pijl was geweldig omdat deze kwam direct nadat een bearish engulfing-patroon was gevormd, waardoor het een goed moment was om te verkopen. Hieronder hebben we een screenshot van de GBPUSD-koophandelsmogelijkheid.In de bovenstaande schermafbeelding kunnen we zien dat er een goed koopsignaal is verschenen tijdens het ontstaan van een bullish engulfing-patroon en het verscheen ook op het juiste moment. Ten slotte hebben we een handelsmogelijkheid die ons werd gepresenteerd op de EURJPY-grafiek volgens de onderstaande schermafbeelding.Met verwijzing naar de bovenstaande schermafbeelding kunnen we zien hoe de blauwe lijn van weerstand veranderde in een ondersteuningslijn. Bij de ondersteuningslijn is waar de blauwe pijl verscheen, daarom was het ook een geweldig moment voor ons om te kopen. Concluderend kan worden gezegd dat het niet nodig is om elke handelsmogelijkheid te benutten die u wordt aangeboden door de pijlen van de indicator.

In wezen moet u handelen binnen de aanbevolen handelssessies tussen de vier genoemde paren. Een van de belangrijkste doorslaggevende factoren voor een zeer waarschijnlijke transactie zijn prijsactiepatronen - vooral die groepsprijsactiepatronen die worden gekenmerkt als omkeerpatronen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.