FibonacciPivot Indicator For MT4

FibonacciPivot Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. FibonacciPivot Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de FibonacciPivot Indicator For MT4
  3. FibonacciPivot Indicator For MT4 - Entries
  4. FibonacciPivot Indicator For MT4 - mogelijke vermeldingen
  5. FibonacciPivot Indicator For MT4 - Conclusie

De FibonacciPivot Indicator For MT4 gebruikt de vorige dag Open, High, Low en Closing prijzen om op Fibonacci gebaseerde Pivot Points te berekenen. Groene lijnen geven weerstandsniveaus weer, terwijl oranje lijnen steunzones voorstellen.

FREE FibonacciPivot Indicator

Download the FREE FibonacciPivot Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Ideeën uitwisselen met de FibonacciPivot Indicator For MT4


Pivot pint-tools of -indicatoren zijn op zichzelf al geweldige tools om in uw handel te hebben, omdat het uw handels- en analyseprocessen naadloos maakt, vooral wanneer ze worden gebruikt als ondersteunings- en weerstandsniveaus.

Om nu de Fibonacci-berekening in de draaipuntindicator te hebben, wordt er veel integriteit aan de indicator toegevoegd. Het voordeel hiervan is dat deze weerstands- en ondersteuningsniveaus automatisch voor u worden getrokken, waardoor u tijd bespaart en u zich kunt concentreren op de andere belangrijke elementen in uw analyse en daadwerkelijke handel.

De onderstaande afbeelding laat zien hoe de indicator eruitziet wanneer deze aan het scherm wordt toegevoegd:


De foto die ik hier heb gemaakt, is enigszins ingezoomd omdat ik wilde dat je iets van dichterbij zou bekijken dat ik zo dadelijk zal bespreken. Maar waar ik je echt op wilde wijzen, is dat je kunt zien hoe prijsactie deze ondersteunings- en weerstandsniveaus respecteert die worden gegenereerd met behulp van de draaipuntenindicator.

De draaipuntindicator houdt rekening met alle belangrijke eigenschappen van prijsgegevens, namelijk de elementen open, dichtbij, hoog en laag. Het maakt de indicator betrouwbaarder in termen van zijn integriteit als ondersteunings- en weerstandsmiddel.


FibonacciPivot Indicator For MT4 - Entries


We zullen mogelijke instapmogelijkheden onderzoeken, zodat u weet hoe u bepaalde momenten kunt identificeren om de markt te betreden. Beter nog, u zou hier enkele concepten en methoden kunnen extraheren om uw bestaande handelsstrategieën aan te passen of zelfs om uw eigen handelsstrategie te creëren.

Houd er rekening mee dat dit allemaal op idealisatieniveau is om licht te werpen op de mogelijkheden en het potentieel van de Fibonacci Pivot-indicator. Maar voordat ik daar verder op inga, wil ik je een afbeelding laten zien van de Fibonacci-draaipuntindicator die je de samenvloeiing van Fibonacci onthult in de structuur van de lijnen die over je scherm lopen.De afbeelding hierboven laat zien hoe ik een foto heb gemaakt met wat extra zoom. Ik heb dit gedaan zodat je kunt zien hoe de Fibonacci-verhoudingen eigenlijk overeenkomen met de indicator zelf.

Dit geeft u een idee van de nauwkeurigheid van de niveaus berekend door de indicator. Ik heb in feite een Fibonacci- of retracementtool op het scherm geladen en het van het ene draaipunt naar het belangrijkste draaipunt in het midden gesleept. Deze afbeelding bevestigt dat deze niveaus inderdaad geldig zijn.

Ik wilde dat eerst verduidelijken voordat we kijken naar mogelijke manieren om te analyseren en te handelen. Deze tool moet niet lichtvaardig worden opgevat, gezien het feit dat het ons ontlast van het willekeurig handmatig tekenen van ondersteunings- en weerstandsniveaus.


FibonacciPivot Indicator For MT4 - mogelijke vermeldingen


In de volgende delen zullen we enkele handelsmogelijkheden bekijken. Allereerst zal ik beginnen met het tekenen van lange horizontale lijnen die over het scherm lopen.

Deze lijnen worden getekend met behulp van de horizontale tool die de Fibonacci-spilniveaus op de handelsgrafiek uitbreidt. Dit werd gedaan op de vier-uur chart, maar dit zal niet de chart zijn waarop we onze trades zullen plaatsen. De onderstaande afbeelding toont een afbeelding van de horizontale lijnen die over het scherm lopen.Er zijn een aantal lijnen getekend, daarom ga ik naar de 5-minuten-grafiek om te zoeken naar koop- of verkoopkansen. De 5-minuten-grafiek heeft al deze steun en weerstand mooi gespreid, zoals hieronder wordt weergegeven.De lijnen zijn mooi uit elkaar geplaatst, daarom kunnen we de beweging van de prijsactie nauwkeurig analyseren met betrekking tot de verschillende ondersteunings- en weerstandsniveaus. De markt is net omgekeerd van een neerwaartse trend, maar op dit punt kunnen we duidelijk zien dat de markt een gebied van weerstand heeft bereikt dat moet worden overwonnen als we kijken naar kopen.

Maar als je controleert, kun je zien dat er zich een oplopende driehoek vormt. De ondersteunende lijn van de uptrend heeft zijn integriteit gehandhaafd, vandaar dat er zoveel lonten naar beneden zijn gericht, wat wijst op een sterke afwijzing van verkopen.

Dit geeft ons een aanwijzing dat de markt waarschijnlijk omhoog zal gaan. Op dit punt zal de prijs ons moeten dicteren welke kant het waarschijnlijk zal gaan, zodat we kunnen wachten op een uitbraak. Als er een bullish uitbraak is, zullen we kijken naar kopen.Er was inderdaad een uitbraak die plaatsvond omdat het resulteerde in een bullish engulfing-patroon dat werd gevormd. Dit waren sterke bullish hints om onze koophandel te informeren.


FibonacciPivot Indicator For MT4 - Conclusie


Deze indicator doet wonderen als u wilt handelen op basis van prijsactieanalyse - waarbij rekening wordt gehouden met de volgende elementen - ondersteuning, weerstand, trendlijnen, kandelaarpatronen en breakouts.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.