Fine Fractals Indicator For MT4

Fine Fractals Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Fine Fractals Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de Fine Fractals Indicator For MT4
  3. Fine Fractals Indicator For MT4 - Verkoop en koop inzendingen
  4. Fine Fractals Indicator For MT4 - Sleutelondersteuning en weerstand
  5. Fine Fractals Indicator For MT4 - Conclusie

De Fine Fractals Indicator For MT4 gebruikt Bill Williams Fractals om belangrijke prijspieken, bodems en keerpunten te markeren.

FREE Fine Fractals Indicator

Download the FREE Fine Fractals Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Ideeën uitwisselen met de Fine Fractals Indicator For MT4


De fijne fractalsindicator is een van de meest effectieve indicatoren als het gaat om het identificeren van belangrijke keerpunten in de markt in vergelijking met de normale fractalsindicator, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.In vergelijking met de normale fractalsindicator verschijnen de fijne fractals vaker en daarom heb je meer keerpunten op de markt aan je onthuld. De rode fijne fractals zijn degene die je boven de prijsactie vindt en ze geven je de kleine bearish keerpunten aan en dan worden de groene fijne fractalsproeten onder de prijsactie gevonden en ze geven de micro bullish keerpunten in de markt aan.


Fine Fractals Indicator For MT4 - Verkoop en koop inzendingen


Het gebruik van de fijne fractals-indicator op zichzelf kan veel onnauwkeurigheid in uw handel veroorzaken, omdat deze geen sluitende informatie biedt om de juiste transacties uit te voeren. Het beste idee is dus om nog een paar indicatoren toe te voegen. In de onderstaande afbeelding heb ik in totaal drie extra indicatoren toegevoegd.Kijkend naar de afbeelding hierboven heb ik een Bollinger bands indicator toegevoegd, een 50-EMA lijn die de groene dikke lijn is die over het scherm gaat en daarna heb ik ook de normale fractals indicator toegevoegd. Maar zoals u kunt zien, zijn er meer fijne fractals in vergelijking met de standaard fractals-indicator die we op ons handelsplatform vinden.

Wat ik leuk vind aan deze configuratie is dat ik belangrijke keerpunten in de markt kan zien, waardoor ik kan profiteren van potentieel grote bewegingen. Dus in wezen gaat de meeste van mijn aandacht uit naar de dubbele fractals, de momenten waarop je de pijl en de fijne fractals tegelijkertijd ziet verschijnen. Dus eigenlijk ben ik op zoek naar zowel pijlen als fijne fractals die buiten de uitersten van de Bollinger-bandenindicator verschijnen. Aan de linkerkant in de onderstaande afbeelding heb ik een bearish handelsbeweging.Dus eigenlijk wacht ik gewoon tot de normale fractal en de fijne fractal tegelijkertijd boven de bovenste band van de Bollinger-bandenindicator verschijnen. Daarna zal ik wachten tot de eerste naar beneden gerichte pijl en fijne sproeten verschijnen onder de ondersteuningstrendlijn van de neerwaartse trend.

Daarom zal ik een verkooppositie openen bij de terugkeer naar de ondersteunende trendlijn. Hierna hebben we ook een vergelijkbare handelsmogelijkheid, maar deze gaat in de tegenovergestelde richting - het is een kooptransactie en het volgt dezelfde reeks prekwalificatievoorwaarden, maar het moet duidelijk in tegenovergestelde zin worden toegepast.

Dus in feite wacht ik tot de normale fractal-pijl en een groene fijne fractal tegelijkertijd verschijnen onder het onderste deel van de Bollinger-bandenindicator en dan wacht ik op een uitbraak naar boven. Zoals je kunt zien, heb ik de weerstandslijn van de neerwaartse trend al getekend.

Daarna wacht ik tot de eerste naar boven gerichte pijl en fijne fractal boven de weerstandstrendlijn van de neerwaartse trend verschijnen en daarna zoek ik naar mogelijke retracementbewegingen naar de weerstandstrendlijn. Als het teruggaat naar de weerstandstrendlijn, zal ik een koop openen na voltooiing van deze retracement.


Fine Fractals Indicator For MT4 - Sleutelondersteuning en weerstand


Het laatste punt dat ik wil noemen, is dat we deze indicator kunnen gebruiken voor het identificeren van steun- en weerstandszones, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.Dus als u opeenvolgende en nauw uitgelijnde fractals heeft in een vergelijkbaar prijsniveau onder de prijsactie, betekent dit ondersteuning. Voor weerstand, als u opeenvolgende of nauw uitgelijnde fractals heeft op een vergelijkbaar prijsniveau boven de prijsactie, betekent dit weerstand. Dat is alles wat u hoeft te weten - dus nu heeft u een geschikt hulpmiddel om deze oefening eenvoudig voor u te maken.


Fine Fractals Indicator For MT4 - Conclusie


De fijne fractals-indicator is een belangrijk en handig handelsinstrument om in bezit te hebben, omdat het meer fractals formuleert op basis van meer gedetailleerde prijsactiviteit waarvoor de normale fractals-indicator niet gevoelig genoeg is. In het artikel werd een duidelijk verschil tussen de twee getekend, wat aantoont en bewijst dat er meer fijne fractals zijn in vergelijking met normale fractals op je scherm.

Zoals ik al zei, is het echter niet verstandig om alleen met deze indicator te handelen, omdat dit tot ongunstige resultaten in uw handelen zal leiden. Daarom wordt het als verstandig beschouwd om een paar andere indicatoren in dit handelssysteem op te nemen. Dat is precies wat ik deed, omdat ik zover ging om nog drie indicatoren te integreren naast de prijsactie en fijne fractalsindicator.

Hierdoor kreeg ik meer zicht op mogelijke belangrijke keerpunten in de markt. De fractals-indicator werd echter niet alleen gebruikt om handelsmogelijkheden te ontgrendelen. Er werd getoond hoe u deze indicator ook kunt gebruiken om de belangrijkste ondersteunings- en weerstandsniveaus te identificeren.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.