Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  3. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Koop en verkoop inzendingen

De Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 is een aangepaste versie van de SuperTrend-indicator die minder bronnen verbruikt dan de originele MT4-indicator. De SuperTrend analyseert koersmomentum en volatiliteit om handelaren te signaleren wanneer een trend wordt vastgesteld. De indicatorwaarden worden berekend met behulp van twee parameters, namelijk Gemiddeld True Range (ATR) en Factor (vermenigvuldiger). Koop- en verkoopsignalen worden gegenereerd wanneer de indicator onder de slotkoers of bovenop de slotkoers begint af te drukken. Het kan worden gebruikt op intraday-, dag- en weekgrafieken en werkt goed tijdens trending marktfasen. De Kolier_SuperTrend_Indi Indicator voor MT4 fungeert ook als sterke weerstands- en ondersteuningszones. Handelaren kunnen het ook gebruiken om gebieden te lokaliseren om volgstops voor open posities te plaatsen.

FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator

Download the FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ideeën uitwisselen met de Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4


Deze indicator is een uitbreiding van de supertrendindicator. In wezen zal deze indicator u laten zien wat de trendrichting is, met behulp van lijnen die rood of groen gekleurd zijn. Wanneer de markt in een uptrend handelt, zal er een groene lijn net onder de prijsactie zweven.

En wanneer de markt in een neerwaartse trend handelt, zal er een rode lijn op de loer liggen net boven de prijsactie. Intuïtief zullen de meeste handelaren aangetrokken worden tot het idee om deze indicator te gebruiken om omkeringen te verhandelen, wat een goed handelsidee is om te volgen, omdat de signalen die deze indicator genereert vrij betrouwbaar zijn.

Het is echter ook vermeldenswaard dat we niet alleen de omkeringen moeten verhandelen op basis van alleen kleurveranderingen, maar we moeten ook omkeringen verhandelen op basis van prijsactiepatronen. Hiermee bedoel ik dat we moeten zoeken naar momenten in de markt waar het activum een echt sterk omkeringskandelaarpatroon afdrukt. En op basis hiervan zullen we dan onze handelsideeën formuleren.


Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Koop en verkoop inzendingen


Hieronder heb ik een paar voorbeelden genoemd van hoe we deze indicator kunnen gebruiken, maar eerst zullen we beginnen met de setup van de omkeringstransactie.In de bovenstaande schermafbeelding kun je zien dat ik je op twee mogelijkheden heb gewezen. De eerste was een bullish reversal trade en de tweede was bearish reversal trade. Aan de linkerkant hebben we de bullish reversal trade gelabeld als 1.1 en 1.2.

Het eerste waar we op wachtten, was dat de markt een omkering maakte, wat werd aangegeven door de indicator toen deze veranderde in groen. Toen we eenmaal deze potentiële bullish omkeringswaarschuwing hadden, wendden we ons tot de prijsactie zelf om te kijken naar momenten waarop de markt ons omkeerkandelaarpatronen van bullish aard geeft.

Dat was inderdaad het geval omdat de markt ons een bullish overspoeld patroon gaf, waardoor het voor ons een goed moment was om te kopen. Daarnaast hebben we in dit artikel ook een goede regio aangegeven waar u uw stop loss-niveau kunt plaatsen. Het enige dat u hoeft te doen, is gewoon naar de groene lijn te verwijzen en uw stop loss direct onder de groene lijn te plaatsen.

Zodra u uw stop als laatste hebt geplaatst, kunt u deze gewoon laten verlopen omdat de stop loss zich in een gebied bevindt dat als een veilige zone wordt beschouwd. In het volgende voorbeeld aan de rechterkant van de schermafbeelding - we hebben een bearish reversal trade setup gelabeld als 2.1 en 2.2. De handelsopstelling is iets anders, want wat er gebeurde, was dat we een omkeringspatroon identificeerden vóór de kleurverandering.

Het omkeerpatroon kwam in de vorm van een dubbele bovenkant. Een dubbel bovenpatroon is slechts een M-vormig patroon dat wordt gecreëerd door de prijsactie. Dit is een van de sterkste omkeringspatronen op de markt, omdat het wijst op trenduitputting, aangezien de markt een mogelijk punt van weerstand heeft bereikt.

Het kan niet doorgaan met de onderliggende uptrend. Toen we dit dubbele toppatroon eenmaal hadden geïdentificeerd, was de volgende stap om te wachten op het moment waarop de indicator verandert van groen in rood, waardoor de voorwaarden nu geschikt zijn voor verkoop. Net als het lange handelsvoorbeeld dat we eerder hadden, zullen we de indicator ook gebruiken als richtlijn voor het instellen van een stop loss.

Recht boven de prijsactie vind je de rode lijn oscillerend. U plaatst uw stop loss dus dicht bij of juist boven dit rode niveau, omdat deze regio wordt beschouwd als een veilige zone, wat betekent dat de markt die regio mogelijk niet bereikt tijdens de periode van de korte termijnhandel. Zodra u dit basisconcept begrijpt, kunt u doorgaan en de strategie onafhankelijk op uw eigen handelsaccount implementeren.

Houd er echter rekening mee dat u uw eigen uitgebreide tests en simulatie moet uitvoeren voordat u dit handelssysteem officieel uitvoert. In zowel koop- als verkoopvoorbeelden zei ik dat je de indicator kunt gebruiken om een stop loss in te stellen. Dit is waar, maar u kunt het ook gebruiken als een bron van begeleiding voor het handmatig traceren van uw stop-loss, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.Op dezelfde manier waarop u uw stop-loss instelt op het moment dat u uw transactie opent - u volgt in feite de lijn van de indicator en sleept vervolgens uw stop-loss langs die lijn, dus als het een kooptransactie is, zorg er dan voor dat uw SL iets onder de lijn voor een koop en het zal iets boven de rode lijn blijven voor een verkooptransactie.

Als u echter niet veel schermtijd beschikbaar heeft, hebben de meeste mensen een baan. Wat u zou kunnen doen, is dat u de afstand van uw aanvankelijke stop-loss kunt afmeten en dat nummer vervolgens kunt importeren in het aantal automatische trailing stop. Dus zodra u die hoeveelheid in de vorm van punten of pips invoert, zal de stop-loss automatisch volgen naarmate de markt in uw voordeel vordert.

Weet gewoon dat het enigszins verschilt van de handmatige methode, omdat het niet altijd onder de groene lijn zal zijn als het een kooptransactie is of boven de rode lijn voor een verkoop. Omdat de afstand van de lengte van de stop loss en de trailing stop order vooraf is bepaald op het moment dat u de transactie opent. Toch is dit een prima indicator om te gebruiken. U kunt het gebruiken voor het handelen in omkeringstransacties en u kunt het ook gebruiken voor het handmatig verhandelen van uw stop loss of voor het instellen en activeren van automatische trailing stops.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.