Length of trend Indicator For MT4

Length of trend Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Length of trend Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de Length of trend Indicator For MT4
  3. Length of trend Indicator For MT4 - Length of trend Indicator For MT4
  4. Length of trend Indicator For MT4 - conclusie

De Length of trend Indicator For MT4 geeft de lengte van trendlijnen weer die al in punten op een Length of trend Indicator For MT4 zijn geplaatst. Dit kan handelaren helpen de omvang van een trend te meten.

FREE Length of trend Indicator

Download the FREE Length of trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

Ideeën uitwisselen met de Length of trend Indicator For MT4


Deze indicator drukt de lengte van een trendlijn in punten uit, zodat u een meetbare referentie van een specifieke trendlijn kunt hebben. Zoals je kunt zien, heb ik de onderstaande afbeelding geüpload of ingevoegd, die een eerste perspectief van de indicator laat zien op het moment dat deze wordt geactiveerd.Maar zoals u in de afbeelding hierboven kunt zien, is er niets echt te zien en dat komt omdat deze indicator niet automatisch door de huidige markt scant en vervolgens de lengte van alle geïdentificeerde trends kwantificeert. Het doet dat niet - het werkt op een iets andere manier.

Dus wat u moet doen om het te activeren, is dat u daadwerkelijk zelf lijnen moet gaan tekenen en de indicator automatisch de trendlijnobjecten oppikt en vervolgens de lengte van de trend kwantificeert in de vorm van punten.

De onderstaande afbeelding laat zien dat ik enkele trendlijnen heb getekend en als je aan het begin tot het einde van de trendlijn kunt zien, zal er een nummer worden gespecificeerd, dus als je naar de afbeelding hierboven kijkt, kun je zien dat de grootste trendlijn een uptrend is en het heeft een lengte van 2101 punten, wat zich in feite vertaalt in 210 pips, wat een enorme handelsbeweging is.Maar wat uniek is aan deze opzet hier, is dat er een bullish dominantie in de markt is en bovendien was er een bullish patroon dat zich had gevormd en het leek op een bullish flag patroon.


Length of trend Indicator For MT4 - Length of trend Indicator For MT4


Als je naar het bullish flag-patroon kijkt, kun je zien dat het in feite een afbeelding is die een trend voortzet.U kunt zien dat de markt momenteel in een enorme bullish vlag staat en daarom is het een goed moment om daadwerkelijk kooptransacties te openen. Dus in dit geval gebruik ik de indicator gewoon om de lengte van de paal van de respectieve vlag te bevestigen, in dit geval was het ongeveer 210 pips. Ik heb het hele vlagpatroon getekend met blauwe lijnen.

Het idee is dus om bullish breakouts te zoeken met een paar andere ondersteunende factoren. Verder, als je goed kijkt, heb ik ook de ondersteuningslijn getekend die optrad bij 1.29286. Het was op dit niveau waar zich een lange bullish pin-bar had gevormd en deze had een lange staart. Deze lange bullish pin-bar betekent ook afwijzing voor verkopers, ook al probeerden ze de markt om te draaien, maar dat was niet gelukt.

Dat was ons beginpunt - het moment waarop de pinbar zijn formatie-ondersteuning voltooide. Het was een goed idee om binnen te komen en dan moet je je stop loss onder het vlagpatroon plaatsen omdat de vlag die de grootste swing vormt laag is en daarom is het verstandig om een stop loss direct onder deze regio te plaatsen.De afbeelding hierboven geeft aan waar u uw stop loss moet plaatsen en ook uw take-profitdoelstelling. Uw take-profitdoelstelling kan recht naar de top van de vlag gaan, maar u hoeft niet te wachten tot de markt dit punt bereikt. U kunt vóór dit niveau winst nemen als u tevreden bent met uw positieve winsten.

Wat ik leuk vind aan deze indicator, is dat het voor meer precisie zorgt bij het handelen, wat voornamelijk te wijten is aan het feit dat je trendlijnen hebt die worden gekwantificeerd op basis van de lengte. En daardoor ben je in staat om af te leiden wat de dominante trendrichting is in een bepaalde periode en daardoor ben je in staat om handelsideeën en handelstijden te formuleren waar je op kunt inspelen.

Dit is precies wat ik deed in mijn handelsvoorbeeld, omdat ik ontdekte dat de dominante trendrichting bullish was, bovendien was er ook een enorm bullish patroon dat zich had gevormd en daarna waren we gewoon op zoek naar lange toetredingen tot de markt. Dankzij enige samenvloeiing dankzij steun en een bullish omkeringspatroon waren we eindelijk in staat om op de markt te komen met twee bullish trades die een stop loss onder de vlag hadden en winst over de top van de vlag namen.

Het was echter niet nodig om te wachten tot de markt uw winstdoelstelling bereikte, omdat u gewoon winst kunt maken wanneer u goed bent. Bovendien helpt het ook om uw stop loss te vertragen - zodat u het risico minimaliseert naarmate de markt geleidelijk beweegt ten gunste van uw handelspositie.

Length of trend Indicator For MT4 - conclusie


Tot slot wil ik alleen zeggen dat deze indicator niet voor u kan worden gebruikt om zelf signalen te genereren - het is niet nuttig bij het uitvoeren van koop- en verkoopsignalen, omdat het op die manier niet werkt.

Het is gewoon een hulpmiddel dat u gebruikt om uw bestaande kennisbasis en handelsstrategieën aan te vullen, zodat u zeer waarschijnlijke handelsopstellingen kunt identificeren die kunnen optreden in de vorm van samenvloeiing die meer dan één ondersteunende factoren heeft die uw beoogde handelsverhaal versterken.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.