Linear Regression Indicator For MT4

Linear Regression Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Linear Regression Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de Linear Regression Indicator For MT4
  3. Linear Regression Indicator For MT4 - Handleiding en meer handelsideeën
  4. Linear Regression Indicator For MT4 - conclusie

De Linear Regression Indicator For MT4 maakt gebruik van de kleinste kwadratenmethode om een lineaire regressiegebaseerde trendlijn te plotten. Een lineaire regressietrendlijn is een rechte lijn die het beste past bij een startprijs en een eindprijs. Met beste pasvorm wordt een lijn bedoeld die zo is geconstrueerd dat er minimale ruimte is tussen de twee beschouwde prijspunten en de lineaire regressielijn. Traders beschouwen de regel Linear Regression meestal als representatief voor de reële waarde van een financieel actief. Wanneer de prijs boven of onder gaat, kunnen handelaren een terugkeer naar de lineaire regressielijn verwachten. Als een activum onder de lineaire regressielijn wordt verhandeld, kunnen speculanten er dus naar uitzien lang te gaan. Omgekeerd, wanneer de prijzen boven zijn, is shorting meestal succesvol. Natuurlijk, net als bij al het andere in technische analyse, moeten andere bevestigende signalen zoals Pivot break of indicator crossover worden gezocht voordat een transactie wordt gestart.

FREE Linear Regression Indicator

Download the FREE Linear Regression Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ideeën uitwisselen met de Linear Regression Indicator For MT4


De lineaire regressie-indicator is er gewoon om ons een benadering te geven van de huidige trendrichting. Om deze benadering te bereiken, gebruikt het een formule die bekend staat als de kleinste-kwadratenmethode, en daarom kan het betrouwbaar blijken te zijn om te weten wat de huidige marketingtrendrichting is. Als je naar de onderstaande afbeelding kijkt, kun je zien dat er in totaal 7 lijnen zijn gebruikt.Je krijgt de middelste regressielijn en die andere drie afzonderlijke lijnen boven en onder die parallel lopen aan de lineaire hoofdregressielijn. Deze andere parallelle lijnen zijn betrouwbare richtlijnen om de beweging van de markt ten opzichte van deze punten te evalueren. Dus uiteindelijk kun je ze zien als dynamische weerstands- en ondersteuningsniveaus die zich aanpassen aan de voortdurende veranderingen van de markt zoals berekend door de lineaire regressie-indicator.


Linear Regression Indicator For MT4 - Handleiding en meer handelsideeën


Wanneer de markt onder de hoofd- of middelste lineaire regressielijn handelt, moet u dit beschouwen als een tussentijdse neerwaartse trend, terwijl u, wanneer het handelt boven de hoofd- of middelste lineaire regressielijn, dit als een tussentijdse opwaartse trend moet beschouwen.

Maar er is één belangrijk gebruiksscenario voor deze indicator - dat we deze moeten gebruiken voor het identificeren van mean reversion trade-setups. De hoofdlijn is dus de lineaire hoofdregressielijn die rood is. We zullen dan op zoek gaan naar mogelijkheden om de markt te betreden wanneer deze terugkeert naar de middenlijn.

Als de markt deze middenlijn doorbreekt en er een tijdje onder handelt, zullen we wachten tot er een bullish prijsactiepatroon verschijnt. Dat zal ons een duidelijk teken geven dat de markt waarschijnlijk op het punt staat terug te keren naar de hoofdregressielijn. Dit is een geweldig moment om te kopen.

Als de markt daarentegen de middelste lijn naar boven doorbreekt en de hoogste lijn van de indicator raakt, zullen we op zoek gaan naar een omkering van short trade-instellingen die uiteindelijk onze verkooporders triggeren met een doel op de middelste lijn. Dit eenvoudige concept vormt de basis van mean reversion trading.

Zoals je kunt zien in de 1-uur chart, handelt de markt omhoog en wat er gebeurde is dat hij door de middelste lineaire lijn naar boven brak en vervolgens een bearish engulfing-patroon schilderde dat voor ons een goed instappunt was om mee te verkopen. een doel dat is ingesteld op de belangrijkste lineaire regressielijn.Als je nu naar de laatste prijsactie kijkt, kun je zien dat de markt verder ging verkopen en de uiterste bottom line van de lineaire regressie-indicator bereikte.

Op dit punt was er sluitende stukinformatie die we konden kopen. Niettemin, als in dergelijke gevallen de prijsactie een bullish engulfing-patroon afdrukt of als de huidige candlestick feitelijk dichter bij de openingsprijs sluit, dan zullen we zeker een aankoop openen met het doel ingesteld op de belangrijkste lineaire regressielijn. Dit is precies wat er daarna was gebeurd - zoals hieronder wordt getoond.Ik moet u er in dit stadium op wijzen dat het hoofddoel en de twee andere lijnen die u op uw scherm ziet, moeten dienen als uw onmiddellijke winstdoelen, want onthoud dat deze lijnen fungeren als ondersteunings- en weerstandsniveaus.

Daarom kan de markt zich vanaf deze punten omdraaien en niet eens de middelste lijn raken, dus is het het beste om uw transacties op te splitsen in drie individuele transacties met afzonderlijke specifieke of gescheiden take-profit-doelen. Als het de eerste take-profitdoelstelling of de tweede take-profitdoelstelling bereikt, moet u al uw stopverliezen verplaatsen naar break-even.

Op deze manier zorgt u ervoor dat het grootste deel van het risico, zo niet alle, van tafel wordt genomen. Het volgende punt dat ik onder uw aandacht wil brengen, is dat we de indicator kunnen gebruiken om deze lineaire regressielijnen uit te breiden en ze als steun- en weerstandslijnen op de lagere tijdsbestekken kunnen gebruiken.

Dus wat ik daarmee bedoel, is dat je eenvoudig de trendlijntekeningtool kunt activeren en vervolgens de verschillende ondersteunings- en weerstandsniveaus kunt volgen zoals aangegeven door de lineaire regressie.Als dat eenmaal is gebeurd, kan de lineaire regressie-indicator worden gedeactiveerd, zodat u naar het lagere tijdsbestek kunt overschakelen om de getekende ondersteunings- en weerstandslijnen te zien. Deze richtlijnen gebruik je tussentijds als ondersteunings- en weerstandsniveau.Houd er rekening mee dat de lineaire regressie-indicator zichzelf altijd updatet en dat de hoeken daarom veranderen, dus dit werkt slechts gedurende een korte periode. Daarom moet u ervoor zorgen dat u van tijd tot tijd de lineaire regressie-indicator altijd opnieuw activeert en vervolgens uw S- en R-lijnen aanpast volgens de laatste hoeken van de indicator.


Linear Regression Indicator For MT4 - conclusie
De lineaire regressietool is een onmisbare indicator die kan worden gebruikt voor scalperen. De bovenstaande handelsmethoden hebben precies laten zien hoe u deze krachtige indicator in uw voordeel kunt gebruiken. Het uiteindelijke doel is om winstgevend gebruik te maken van deze middelen, dus vervolg met de juiste simulaties en goed getimede inzendingen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.