MA_BBands_YXF Indicator For MT4

MA_BBands_YXF Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  3. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Invoer kopen
  4. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  5. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Conclusie

De MA_BBands_YXF Indicator For MT4 combineert een kanaal met MA_BBands_YXF Indicator For MT4 gemiddelde en Bollinger-banden om handelssignalen op korte termijn te genereren. Lange trades worden aangegeven door naar boven wijzende blauwe pijlen, terwijl shorts worden voorgesteld door naar beneden wijzende rode pijlen.

FREE MA_BBands_YXF Indicator

Download the FREE MA_BBands_YXF Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Ideeën uitwisselen met de MA_BBands_YXF Indicator For MT4


Deze indicator, zoals gesuggereerd door de naam of titel, gebruikt de statistieken van voortschrijdende gemiddelden en ook Bollinger-banden om koop- en verkoopsignalen te genereren. De onderstaande afbeelding toont de standaardweergave wanneer deze in mijn handelsscherm is geladen.De manier waarop het eruit ziet, past echter niet bij mijn handelsgrafiek of de kleur van mijn grafiek, omdat de Bollinger-banden niet zichtbaar zijn. Dat komt omdat zowel de kleurinstellingen van de Bollinger-band als de handelsachtergrond wit van kleur zijn.

Dus om dit te veranderen, zal ik de kleuren naar een donkerdere kleur veranderen, zodat de Bollinger-banden en zelfs de lijn met het voortschrijdend gemiddelde duidelijk zichtbaar zijn voor de handelaar, zoals hieronder aangegeven.Dat maakt een enorm verschil - dus nu kunnen we duidelijk zien hoe de volledige weergave van de indicator er in werkelijkheid uitziet. Het enige wat ik deed was de kleuren van de voortschrijdende gemiddelden en de Bollinger-banden veranderen, en ik hield de kleur van de achtergrond zoals hij is. Met dit in orde, kunnen we doorgaan met het verkennen van enkele mogelijke handelsmogelijkheden met behulp van de indicator.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Invoer kopen


Als je de vorige afbeeldingen heel goed bekijkt, kun je zien dat de signalen worden gegenereerd wanneer de markt- of prijsactie buiten de Bollinger-banden uitsteekt. De rode pijl betekent dat we moeten verkopen en de blauwe pijl betekent dat we moeten kopen. Maar we springen niet zomaar in deze transacties zonder de markt volledig te analyseren, zodat we een goede bevestiging kunnen krijgen ter ondersteuning van het gegenereerde signaal.

U kunt deze indicator gebruiken om trendlijnen te tekenen. Deze trendlijnen worden gebruikt om het grootste deel van de prijsactie binnen de periode van een neerwaartse of opwaartse trend te kanaliseren.

Zoals je kunt zien heb ik een paar rode pijlen aangesloten om de weerstandslijn van de neerwaartse trend te tekenen en de blauwe pijlen zijn verbonden om de ondersteuningslijn van de neerwaartse trend te tekenen. U hoeft niet veel pijlen te verbinden. De laatste pijl in het scherm is een rode pijl die een verkoop aangeeft, maar het zou niet ideaal zijn om gewoon al snel een verkooptransactie in te gaan.

We zijn op zoek naar koopmogelijkheden. Ja, ik erken dat de markt nog steeds een neerwaartse trend vertoont, maar de markt kan zich omdraaien en naar de bovenkant van de trend gaan.

Als we langer zouden gaan, zouden we moeten wachten tot er na enkele uren of een dag een dubbel bodempatroon ontstaat. Als dat patroon zich vormt, hebben we een goed motief om te kopen. Een dubbele bodem is een van de meest gerespecteerde omkeringspatronen op de markt, dus het zou zeker samenvallen met onze koopvooruitzichten.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - MA_BBands_YXF Indicator For MT4


Als we short willen gaan, zullen we ons niet voor een lange tijd aan de transactie binden, zoals voorspeld in de onderstaande afbeelding. Als er iets is, is het het beste om naar het lagere tijdsbestek te gaan, zoals het tijdsbestek van 15 minuten of 5 minuten, en vervolgens te zoeken naar handelsmogelijkheden voor verkopen.Deze transacties zijn geldig voor de korte termijn, maar daarna zal het een riskante transactie worden omdat de beren te maken kunnen krijgen met veel bullish druk in afwachting van de vorming van een dubbele bodem. Commit u daarom niet aan deze short trade na de sluiting van de sessie in New York.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Conclusie


Deze indicator is een uitstekende indicator om te gebruiken voor alle vormen van handel - korte, middellange en lange termijn. De signalen die door de indicator worden gegenereerd, zijn van redelijk goede kwaliteit, maar we moeten deze signalen niet blindelings volgen. Ik zeg dit omdat we dieper in de markt moeten kijken om het signaal van de indicator te valideren.

Als er een rode pijl wordt gegeven - we haasten ons niet om een verkooptransactie te openen - gaan we dieper in op de analyse van de transactie en ontdekken wat het meest waarschijnlijk zal gebeuren op korte, middellange of lange termijn. Zodra dat is afgeleid, kunnen we kijken naar het eindelijk openen van de transacties. In de bovenstaande voorbeelden ging ik zelfs zo ver dat ik de indicator gebruikte om trendlijnen te tekenen. Deze trendlijnen waren kanalen die werden gevormd door simpelweg een reeks rode en blauwe pijlen met elkaar te verbinden om de weerstands- en ondersteuningslijnen van de trends te vormen.

Deze trendlijnen gaven je een duidelijk beeld van wat er in de markt gebeurt en het diende ook als een hulpmiddel om mogelijke uitputtingspunten te identificeren waar de markt zou kunnen omdraaien en een ommekeer vormen. Al met al - dit is een hulpmiddel dat u in uw voordeel moet gebruiken en daarom het potentieel ervan niet ondermijnt.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.