NB_SHI_Channel Indicator For MT4

NB_SHI_Channel Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. NB_SHI_Channel Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de NB_SHI_Channel Indicator For MT4
  3. NB_SHI_Channel Indicator For MT4 - kopen bij ondersteuning en verkopen bij weerstand

De NB_SHI_Channel Indicator For MT4 plot automatisch een NB_SHI_Channel Indicator For MT4 . De bovenste trendlijn voegt zich bij de belangrijkste hoogtepunten in de markt, terwijl de onderste trendlijn de dieptepunten verbindt, wat resulteert in een gebied waartussen een activaprijs naar verwachting zal stuiteren. Dit helpt handelaren hun invoer en uitgangen op een nauwkeurigere manier te timen. De NB_SHI_Channel Indicator voor MT4 is gebaseerd op de veronderstelling dat, tenzij anders bewezen, de prijzen binnen een opwaarts trendkanaal zullen blijven stijgen, terwijl een aflopend kanaal lagere prijzen zal veroorzaken. Als zodanig is het een winstgevende strategie om long in te gaan wanneer de prijs de stijgende ondersteuningslijn nadert in een opwaartse trend, en exit wanneer de prijs de stijgende weerstandslijn nadert. Een veelgebruikte strategie voor risicobeheer is om een stop loss-order net onder de ondersteuningsregel te plaatsen. De bovenstaande handelsstrategie wordt op zijn kop gezet in het geval van een dalend kanaal. Verkoop kort wanneer de prijs dicht bij de dipping resistance-lijn komt en dek af wanneer de prijs op de dalende supportlijn komt. Het stopverlies kan net boven de weerstandszone worden geplaatst.

FREE NB_SHI_Channel Indicator

Download the FREE NB_SHI_Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Ideeën uitwisselen met de NB_SHI_Channel Indicator For MT4


Een van de beste manieren waarop u de markt kunt analyseren, is door een indicator te gebruiken die de prijsactie in een kanaal plaatst. De reden waarom ik zeg dat dit een van de beste manieren is om technische analyse te benaderen, is omdat u, louter door de hoek van het kanaal, de onderliggende trend kunt zien van het financiële handelsmiddel waarnaar u kijkt.

De steilheid van het kanaal vertelt je ook de intensiteit of de kracht van de huidige opwaartse of neerwaartse trend. Desalniettemin heb ik de onderstaande afbeelding bijgevoegd om u te laten zien hoe de indicator er in werkelijkheid uitziet.In de bovenstaande afbeelding hebben we het USDCHF-paar op de hourly chart vastgelegd in een neerwaartse trend, zoals u kunt zien door de hoek of de neerwaartse hoek van het groene kanaal. Je hebt de bovenste lijn en ook de onderste lijn. De bovenste lijn, zoals vermeld, verbindt de grote hoge tonen en de onderste lijn verbindt alle grote dieptepunten.

Maar wat interessant is aan deze indicator, is dat er tussen de bovenste en onderste lijn van het kanaal ook een middelpuntlijn is. Op de middelste lijn zie je bepaalde keerpunten in de markt die je ook kunt gebruiken om de dominantie van een heersende trend te analyseren en af te leiden.

Als u merkt dat de markt voornamelijk handelt in het bovenste kanaal van de kanaalindicator, weet u dat de markt bullish is. Evenzo kunt u, wanneer de markt in het onderste kanaal van de kanaalindicator handelt, afleiden dat de markt momenteel in een neerwaartse trend zit. Dit is ongeacht of de hoofdtrend al dan niet omhoog of omlaag is.

Omdat je uiteindelijk, wanneer je in een opwaartse trend zit, de kleine omkeringen wilt vangen die het activum van het lagere kanaal naar het hogere kanaal zien bewegen. En als je in een neerwaartse trend zit, wil je die kleine omkeringen opvangen wanneer de markt van het hogere kanaal naar het lagere kanaal gaat.

Omdat als u in een neerwaartse trend zit en u de markt betreedt via het lagere kanaal, u geen gunstige risico-rendementsverhouding heeft. Evenzo, wanneer de markt zich in een opwaartse trend bevindt en u betreedt terwijl de markt zich in het bovenste kanaal van de kanaalindicator bevindt, zult u de markt te laat betreden, waardoor uw risico om te belonen wordt weggegooid.


NB_SHI_Channel Indicator For MT4 - kopen bij ondersteuning en verkopen bij weerstand


Dat brengt me bij het volgende punt, waar we het eigenlijk hebben over een handelsstrategie of handelsmogelijkheid die u zelfstandig kunt inzetten in uw eigen portefeuille.Als ik naar de bovenstaande afbeelding kijk, heb ik de schermafbeelding bijgevoegd met enkele beschrijvende gegevens die uitleggen hoe u deze fenomenale handelstool kunt gebruiken. Ten eerste zag je aan de linkerkant dat ik een uptrend markeerde die je zou kunnen gebruiken als richtlijn voor omkeringstransacties. Maar je moet wachten tot de markt deze opwaartse trendlijn, die in rood is getekend, doorbreekt.

De kanaalindicator bevindt zich echter duidelijk in een opwaarts gericht traject. Dus wat u kunt doen, is wachten tot de kanaalindicator zich opnieuw aanpast totdat deze van hoek verandert van naar boven gericht naar een naar beneden gericht kanaal. Op die manier weet u dat de markt op het punt staat een ommekeer te maken.

Nu we in een neerwaartse trend zitten, is het idee in feite dat twee momenten vastleggen waarop de markt weerstand bereikt. De weerstand is in dit geval de uiterste bovenste lijn van de kanaalindicator. Dus wanneer de markt dit niveau bereikt, moet u wachten op de prijsactie om een omkeringspatroon af te drukken, of het moet u hints geven dat het op het punt staat om te keren.

Op de afbeelding hierboven kun je zien dat er een mogelijke verkoopbeweging was die je had kunnen misbruiken. In dat verkoopgebied kun je zien dat de lonten van de kandelaars - zoals vijf lonten - naar boven zijn geklapt, wat ons een duidelijke indicatie gaf dat de markt elke koopactiviteit afwees die de prijs boven deze weerstandsgrens wilde overschrijden.

Dus nu deze afwijzing voor ons duidelijk is, kunt u kijken naar verkopen. Het mooie van deze tool is dat je hem ook kunt gebruiken om je take-profit-doelen vast te stellen. Hoe dit werkt, is dat de middelste lijn uw eerste winstdoelstelling is en dat de uiterste onderste lijn uw tweede winstdoelstelling is als u verkoopt.

Dus wanneer de eerste take-profit-doelstelling is bereikt, hoeft u alleen maar uw stoploss naar het break-evenpunt te verplaatsen. Als de markt in uw voordeel beweegt, kunt u, om uiteindelijk het tweede take-profitdoel te bereiken, uw stop loss verplaatsen naar de middelste lijn van het kanaal. Op deze manier weet u dat u daadwerkelijk een stop loss in winst zult hebben en zelfs als de markt komt en uw stop loss raakt, kunt u nog steeds wegkomen met een nettowinst, wat de ideale situatie is.

Maar houd er rekening mee dat het doel van de tweede take-profit niet altijd zal worden gehaald. Daarom is het altijd goed om uw transactie op te splitsen in twee winstdoelen: de middelste lijn en de uiterste tegenovergestelde lijn. Dezelfde logica kan worden toegepast bij het gebruik van de indicator om een lange transactie uit te voeren. De middelste lijn zal uw eerste winstdoelstelling zijn, omdat u een kleine omkering op de ondersteuningslijn heeft geïdentificeerd die de onderste lijn is. Dan zal uw tweede take-profit-doel zich op de bovenste regel bevinden, wat de uiterste tegenovergestelde regel is van uw invoer.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.