Normalized Price Indicator Indicator For MT4

Normalized Price Indicator Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Normalized Price Indicator Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de Normalized Price Indicator Indicator For MT4
  3. Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Koop inzendingen
  4. Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Normalized Price Indicator Indicator For MT4
  5. Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Conclusie

De genormaliseerde prijsindicator Normalized Price Indicator Indicator For MT4 kan worden gebruikt om de genormaliseerde prijs van een activum te bekijken. Deze indicator kan ook worden gebruikt om bullish en bearish verschillen in een markt te detecteren.

FREE Normalized Price Indicator Indicator

Download the FREE Normalized Price Indicator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ideeën uitwisselen met de Normalized Price Indicator Indicator For MT4


Zoals aangegeven in de oorspronkelijke teksten, kan deze tool voor u worden gebruikt om verschillende uiteenlopende handelsconfiguraties te identificeren zoals deze zich voordoen in de markt. Divergentiehandel is lastig, maar als u eenmaal het concept begrijpt, zult u meer vertrouwen krijgen in termen van uw vermogen om deze patronen comfortabel te verhandelen.

Regelmatige bullish divergentie treedt op wanneer de markt lagere dieptepunten maakt, maar de oscillator onderaan uw grafiek hogere hoogtepunten maakt, daarom zult u op zoek gaan naar toegangspunten tot de markt om kooporders uit te voeren. Terwijl bearish regelmatige divergentie optreedt wanneer de markt hogere hoogtepunten maakt, maar de indicator in het indicatievenster oscilleert op een zodanige manier dat deze lagere dieptepunten maakt, daarom zult u uitsluitend op zoek gaan naar verkoopmogelijkheden.

Dat is de fundamentele essentie van regelmatige handel in divergentie. Laten we eens kijken naar een ander koopvoorbeeld en mogelijk een verkoopvoorbeeld dat overeenkomt met de bovenstaande uitspraken.


Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Koop inzendingen


Koop entires komen beschikbaar zodra we zien dat de markt een bullish divergerende handelsopstelling op onze handelsgrafieken schildert.Als je naar de bovenstaande figuur kijkt, zie je een duidelijk voorbeeld van een goede bullish regular divergentie-opzet. De prijs maakt lagere dieptepunten terwijl de oscillator hogere hoogtepunten maakt. Dit is een klassiek voorbeeld van het verlies aan verkoopmomentum in de markt. Daarom staat het marktsentiment op het punt te veranderen om kopers tegemoet te komen.

Gezien de aard van dit signaal en de betrouwbaarheid ervan, kunt u geweldige resultaten behalen wanneer de markt in uw voordeel beweegt. U zou een voorsprong in de markt kunnen zoeken om uw resultaten of winstgevendheid met al uw transacties te verbeteren. Een manier om dit te doen, is door prioriteit te geven aan die bullish regelmatige divergentiepatronen die alleen voorkomen in oververkochte regio's.

Voor dit doel zal ik een oscillator toevoegen als een relatieve sterkte-index. Ik laat het in de standaardstatus met de oververkochte en overgekochte niveaus ingesteld op respectievelijk 30 en 70. Dus in dit geval moet de RSI minstens het 30-niveau raken of eronder liggen wanneer een regelmatig bullish patroon zich volledig vormt.

Onderstaande figuur is een uitstekende illustratie van waar ik het over heb.Deze extra rand stapelt de kansen stevig in uw voordeel, waardoor u een bijna ideale situatie krijgt om long te gaan bij de vorming van een bullish divergent patroon. Het is een extra maatregel die u kunt nemen als u conservatief wilt handelen.

Als u echter een van die agressieve handelaars bent, kunt u handelen zonder dat de markt hoeft te voldoen aan de vereisten voor oververkocht en overgekochte producten. U kunt eenvoudig de afwijkende patronen verhandelen terwijl ze zich vormen. Daar is helemaal niets mis mee.


Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Normalized Price Indicator Indicator For MT4
In de bovenstaande afbeelding hebben we een verkoopkans geïdentificeerd in de vorm van een regelmatig bearish divergentiepatroon. Dit is een groot patroon omdat de lengte ervan vrij lang is. Maar als je naar de steilheid van de hogere hoge lijn kijkt, kun je zien dat de markt zich juist consolideerde rond een weerstandszone.

Als we naar de volgende afbeelding hieronder kijken, kunnen we zien dat de markt zich in een overboughtgebied bevindt op het moment dat de markt een bearish afwijkend patroon laat zien.De RSI laat zien dat de oscillator zich boven het 70-niveau bevindt, wat voldoet aan de subvereiste van een van de regels die we gebruiken om short te gaan in deze transactie. Zoals eerder vermeld, is dit niet verplicht - het geeft ons echter wel een voorsprong in onze uiteenlopende handelsactiviteiten waar deze regels samenvloeien.

Als u deze regels kunt toepassen bij uw afwijkende handel, ben ik er zeker van dat u verbeterde en consistente resultaten zult behalen in uw afwijkende handel, op voorwaarde dat u zich aan de handelsregels houdt zonder roekeloos te handelen. Geduld is de sleutel voor dit systeem. Als je de regels voor oververkocht en overgekocht gaat gebruiken, houd je daar dan altijd aan, want je wilt geen gemengde resultaten. Blijf altijd bij één systeem.

Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - ConclusieDe genormaliseerde prijsindicator is een van de beste handelsindicatoren om te gebruiken, vooral wanneer u zich ermee verbindt om uiteenlopende handelssignalen te verhandelen. De voorbeelden waarnaar wordt verwezen, waren voor het verhandelen van reguliere divergentiehandelsopstellingen. Zowel bearish als bullish, regelmatige handelsmogelijkheden voor divergentie werden aan u onthuld.

Dit gaf u een goed perspectief op de mogelijkheden van deze trading tool op basis van praktische illustraties. Verder hebben we een oscillator ingebouwd in de vorm van een RSI. De 70 en 30 levels werden gebruikt als overbought en oversold levels. Deze niveaus werden gebruikt als een rand- of subvereiste voor het verhandelen van zeer waarschijnlijke regelmatige divergerende handelssignalen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.