Pattern Indicator For MT4

Pattern Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Pattern Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de Pattern Indicator For MT4
  3. Pattern Indicator For MT4 - Ruil een paar patronen
  4. Pattern Indicator For MT4 - Trendvoortzetting en tegenboekingen

De Pattern Indicator For MT4 detecteert en toont de volgende patronen voor het omkeren en continueren van de kandelaar op een prijskaart: 1. Hangende man 2. Hamer 3. Morning Star 4. Marubozu 5. Verlaten baby 6. Avondster 7. Donkere wolkendek 8. Engulfing 9. Harami 10. Piercing 11. Drie witte soldaten 12. Vallende ster 13. Doji

FREE Pattern Indicator

Download the FREE Pattern Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Ideeën uitwisselen met de Pattern Indicator For MT4


Wanneer handelaren op het toneel verschijnen, is een van de startpunten in de markt om technische analyses uit te voeren. Technische analyse is een van de meest populaire manieren om de markt te verhandelen, gezien het feit dat de markt reageert en gehoorzaamt aan verschillende prijsstructuren die bekend staan als prijskandelaarpatronen.

Er zijn echter zoveel kandelaarpatronen waar u rekening mee moet houden wanneer u handelt. Daarom wordt het overweldigend, vooral als u een nieuwe handelaar of een gemiddelde handelaar bent.

Daarom is deze indicator gemaakt omdat deze de patronen daadwerkelijk voor u herkent. Elk patroon dat het oppikt, op basis van de instellingen, zal ze vervolgens op uw scherm labelen, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Alle kandelaarpatronen die worden herkend, zijn in rood gemarkeerd.

Deze indicator bespaart ons veel tijd omdat we niet zoveel aandacht hoeven te besteden aan het detecteren van verschillende kandelaarpatronen. Dit zal tijd vrijmaken voor alle andere aspecten van technische handel, zoals trendanalyse en zelfs een beetje fundamentele analyse.


Pattern Indicator For MT4 - Ruil een paar patronen


Zoals vermeld in de inleiding, herkent deze kandelaarpatroonindicator tot 13 kandelaarpatronen. Het is niet nodig om elk kandelaarpatroon als een handelssignaal te behandelen, omdat het veel risico in uw handel met zich meebrengt, aangezien u handelsposities aangaat die niet altijd worden ondersteund door concrete bevestiging.

Daarom wordt het als verstandig beschouwd om in plaats daarvan een paar geselecteerde patronen te verhandelen en vervolgens uw account op te bouwen met de geselecteerde patronen. We zullen enkele schermafbeeldingen en handelsvoorbeelden bespreken die u laten zien wat u moet doen als u slechts een paar patronen gaat verhandelen. Ik ga je het Marubozu-patroon presenteren.

Dit is een uniek kandelaarpatroon omdat een marubozu-kandelaarpatroon er een is die zich vormt zonder het bestaan van een kaarslont of schaduw aan weerszijden van de kandelaar. In eenvoudiger bewoordingen betekent dat alleen dat als u een bearish Marubozu-kandelaar heeft en de hoogste en de openingsprijs van de bearish morubozu-kandelaar gelijk zullen zijn en de lage en de slotkoers van het kandelaarpatroon dezelfde prijs zullen hebben.

Ook wanneer er een bullish marubozu-kandelaar is, zijn de opening en de lage prijzen gelijk, terwijl de hoge en de slotkoers van de bullish marubozu-kandelaar gelijk zijn. Maar de verificatie en detectie wordt automatisch voor u gedaan door het gebruik van deze indicator.


Pattern Indicator For MT4 - Trendvoortzetting en tegenboekingen


Het Marubozu-patroon is eigenlijk zowel een trendvolgend patroon als het kan ook worden gebruikt als een omkeerpatroon. Het hangt allemaal af van de marktcontext. Hieronder heb ik een voorbeeld dat laat zien hoe de handelsmogelijkheden van Marubozu-patronen eruit zien in zowel trendvoortzetting als omkering van de handelsmarktcontexten.In de afbeelding hierboven kun je zien dat de markt in een sterke opwaartse trend zit voordat een marubozu-patroon werd gevormd. In dit geval was het een lange bullish marubozu-kandelaar die zich vormde, en hoewel nadat het patroon was gevormd, werd er bearish druk uitgeoefend door de verkopers om de markt in de tegenovergestelde richting te dwingen, maar dat mocht niet baten.

Daarom, met een lichte retracement voltooid, bleef de markt stijgen. Dit laat zien hoeveel invloed het marubozu-kandelaarpatroon heeft als het gaat om het bestendigen van een onderliggende trend. Het kan echter ook worden gebruikt als een omkeerkandelaarpatroon, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Verwijzend naar de afbeelding hieronder, was de markt in een neerwaartse trend. In de volwassen of laatste fase van de neerwaartse trend vormde zich een marubozu-kandelaarpatroon.In dit scenario wordt het beschouwd als een kandelaarpatroon omkering, want wat er gebeurde na dit bullish marubozu-patroon, brak de markt uit deze neerwaartse trend om een nieuwe opwaartse trend te vormen.

Dit toont slechts het niveau van onderscheidingsvermogen dat u nodig hebt vanuit het oogpunt van technische analyse, omdat u de context van de markt moet begrijpen wanneer u een marubozu-kandelaarpatroon tegenkomt. Met de voorbeelden die ik hierboven noemde, heb ik je twee voorbeelden gegeven. Een voorbeeld was een situatie waarin een trend werd voortgezet en het andere was een situatie met een kandelaar met omkering.

Daarom toont het u alleen het belang van het ontrafelen van de marktcontext, zodat u weet hoe u het beste verder kunt gaan wanneer de indicator u een marubozu-kandelaarpatroon presenteert. Deze manier van handelen zou een standaardprocedure moeten zijn voor de meeste kandelaarpatronen die deze indicator u laat zien in de context van het identificeren van geschikte handelsmomenten.

Dit betekent dat de marktcontext waarin u een kandelaar zou identificeren, de moeite waard moet zijn om na te streven wanneer u officieel wilt doorgaan met een transactie.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.