PricePosition Indicator For MT4

PricePosition Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. PricePosition Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de PricePosition Indicator For MT4
  3. PricePosition Indicator For MT4 - Koop inzendingen
  4. PricePosition Indicator For MT4 - Conclusie

De PricePosition Indicator For MT4 geeft de relatieve locatie van de prijs weer ten opzichte van een PricePosition Indicator For MT4 . Het toont ook de huidige prijs (OHLC) en genereert een waarschuwing wanneer de hoeklijn verandert van richting.

FREE PricePosition Indicator

Download the FREE PricePosition Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ideeën uitwisselen met de PricePosition Indicator For MT4


Deze indicator geeft u het koop- of verkoopsentiment aan door constant naar de hoeklijn te verwijzen. Als de prijsactie boven deze schuine lijn ligt, is de markt goed voor het zoeken naar kooptransacties en als deze lager is, is de markt goed voor het zoeken naar verkooptransacties.Zoals u kunt zien, handelt de prijs boven het 105.772-niveau, zoals afgeleid uit de hoeklijn die ook wordt weergegeven onder de displaytekst KOPEN. Met deze indicator zullen we een goede basis hebben om op voort te bouwen in termen van weten naar welk signaal we waarschijnlijk zullen zoeken.

In dit voorbeeld zullen we op zoek gaan naar kooptransacties, maar we mogen dit niet doen op een manier die geen verdere analyse behoeft om sluitende en waarschijnlijke handelsmotieven te trekken.

De markt laat zien dat de markt bullish is op de vieruurgrafiek. Dit is geweldig omdat we weten dat we op de lagere tijdsbestekken uitsluitend op zoek zullen gaan naar geschikte aankopen op de markt waarmee we waarschijnlijke transacties kunnen uitvoeren.


PricePosition Indicator For MT4 - Koop inzendingen


De volgende stap is dat we overschakelen naar de lagere tijdframes. Ik zal terugschakelen naar de 15-minuten chart omdat dit de chart is die goede transacties biedt voor zowel korte als middellange handelsperspectieven.

De onderstaande afbeelding toont de vijftien minuten-grafiek - het perfecte aan deze kans is dat de indicator ook een koopmarkt laat zien. Dit valt samen met de consensus die werd bevestigd op het hogere tijdsbestek (vieruurgrafiek).De markt is net begonnen met een uitbraak buiten de 106.297-regio. Dit gebied is belangrijk omdat het wordt gemarkeerd als een sterk weerstandsgebied, dus met sterke weerstands- of ondersteuningsniveaus zul je merken dat deze niveaus een sterke zwaartekracht hebben (als je dat wilt). Dus ook al is de markt naar boven uitgebroken, de kans dat hij terugkeert naar het weerstandsniveau (106.297) is meer dan waarschijnlijk.

Houd er rekening mee dat de markt niet noodzakelijkerwijs terug hoeft te komen en dit niveau moet raken. We zijn alleen op zoek naar een beweging en gedrag rond dit prijsniveau, wat ons illustreert dat de voorgaande weerstandslijn nu is geëvolueerd naar een ondersteuningslijn, daarom zou kopen in ons beste belang zijn.

Zodra dit niveau is bereikt of benaderd, zal ik een kooppositie openen. Maar je moet de bearish kaarsen volledig laten sluiten. Je kunt zelfs zo ver gaan dat je wacht tot de bullish omkeerpatronen zich vormen - zoals bullish engulfing-patronen of bullish Doji-candlestick-patronen.

Deze patronen hebben de neiging om een sterk verlies aan bearish momentum te veroorzaken, waardoor de markt wordt geopend voor aankopen. Wees dus op uw hoede voor dergelijke patronen. Soms zult u merken dat u niet op dergelijke patronen hoeft te wachten. De onderstaande afbeelding geeft een hint waarom ik van die mening ben.Je ziet dat er in de markt een smal kanaal is ontstaan tijdens de Aziatische sessie. Dit is een ideaal patroon of prijsactiviteit die van tijd tot tijd plaatsvindt, omdat de markt uit dit smalle kanaal zal breken om misschien het dieptepunt of het hoogtepunt van de dag te creëren. In de afbeelding hierboven zul je zien dat er een scherp geaccentueerde V ontstond nadat de markt het begaf en onder het dieptepunt van de Aziatische sessie lag.

Deze uitgesproken V is eigenlijk stophunt - het is niet de beoogde richting voor het grootste deel van de volgende handelssessie of de rest van de dag. Daarom zie je dat de markt zich sterk herstelde en zelfs de top van het Aziatische bereik brak. Daarom is de nieuwe test voldoende om gewoon onze handel te openen. Die V is je laatste swing low, dus onze stop loss zal er net onder gaan - terwijl ons take-profit-doel zich op dezelfde afstand boven het startpunt bevindt - dit geeft ons een risico-beloningsverhouding van 1 tot 1.

Als u meer winst wilt genereren, kunt u uw winst gewoon vergrendelen terwijl de markt in uw voordeel gaat door uw stop-loss te traceren. Dus als het geleidelijk stijgt, kunt u wat winst nemen en de markt laten draaien met uw transactie wanneer uw stop-loss in de winstzone blijft hangen.


PricePosition Indicator For MT4 - Conclusie


De PricePosition-indicator is een indicator die een van de meest eenvoudige ontwerpen heeft, omdat hij gemakkelijk te gebruiken en te interpreteren is. Het is ook een handig hulpmiddel.

Het voegt veel diepte toe aan uw analyse, zodat u niet in transacties terechtkomt zonder ijverige analytische stappen te nemen. In dit voorbeeld heb ik een manier benadrukt waarop u deze indicator in uw voordeel kunt gebruiken zonder uw reeds bestaande manieren om de markt te analyseren, ingewikkeld te maken.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.