StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  3. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - gemodificeerde stochastiek
  4. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Divergentie

De StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 overlapt de Stochastic Oscillator op een prijsgrafiek. Wanneer de% K-lijn boven de% D (signaal) -lijn in het oververkochte gebied kruist, wordt een groene stip op de prijs afgedrukt. Omgekeerd, wanneer de% K-lijn onder de% D-lijn daalt in een overboughtgebied, wordt een rode stip op de prijs geplaatst.

FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator

Download the FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Ideeën uitwisselen met de StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4


Een van de beste handelshulpmiddelen die u kunt gebruiken voor directionele handel, is de stochastische oscillatorindicator. De reden hiervoor is dat de oscillaties die het creëert, betrouwbaar en nauwkeuriger zijn voor elke op- en neerwaartse cyclus die op de daadwerkelijke markt plaatsvindt.

In de stochastische oscillator zul je zien dat er twee lijnen zijn die over het scherm oscilleren en meestal handel je de cross-overs wanneer de markt zich in bepaalde zones bevindt, zoals het einde van de oversold of overbought gebieden. De normale stochastische oscillator bevindt zich meestal onder aan uw grafiek.

Dit betekent dat in het geval van de standaard stochastische oscillator-indicator deze in feite een eigen indicatorvenster heeft.


StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - gemodificeerde stochastiek


De stochastische oscillator die ik u vandaag presenteer, staat niet onderaan uw handelsgrafiek. Zoals je in de onderstaande schermafbeelding kunt zien, kun je het over de prijsactie heen leggen, daarom wordt het technische analyseproces soepeler omdat je focus voornamelijk in één frame ligt.Als u naar de afbeelding hierboven kijkt, kunt u zien dat ik u heb gewezen op handelsmogelijkheden waar u op kunt letten wanneer u de indicator onafhankelijk gebruikt. Ik presenteerde u zowel een koop- als verkoopmogelijkheid waarvan u had kunnen profiteren.

Voordat ik inga op de beschrijvende details van de handelsmogelijkheden, wil ik alleen vermelden dat het signaleringsproces voor kopen en verkopen slechts een algemene handelsbenadering is die u kunt gebruiken. Zoals je kunt zien, heeft de stochastische oscillator twee lijnen. De ene is aqua en de andere is geel.

De signaallijn is uw lichtblauwe lijn. Dus elke keer dat deze lichtblauwe lijn de gele lijn kruist, moet u zich voorbereiden om te kopen of verkopen. U moet echter prioriteit geven aan die handelsmogelijkheden die worden ondersteund door sterke omkeringssignalen.

In de bovenstaande afbeelding was de eerste mogelijkheid een koophandel, waarbij de lichtblauwe lijn de gele lijn naar boven kruist en vervolgens verwijst naar de prijsactie.U zult zien dat er omkeerprijsactiviteit werd gevormd in de vorm van een Doji-kaars en een bullish engulfing-patroon. Dit was een perfect moment om te kopen.

Het volgende moment, rechts van de schermafbeelding, hebben we een mogelijkheid om te verkopen. Hier zagen we dat de markt een bearish engulfing-patroon vormde terwijl de stochastische blauwe lijn de gele lijn naar beneden kruiste. Dit was ook weer een geweldig moment om de markt te betreden - in dit geval voor een shot-trade.

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Divergentie


Omkeerhandelsmogelijkheden zijn er in verschillende vormen, en om uw handelsresultaten te verbeteren, zou u moeten proberen divergentiehandel zoveel mogelijk op te nemen, omdat dit een grote mate van nauwkeurigheid aan uw uitkomsten toevoegt.

Daarom is het vruchtbaar om gebruik te maken van regelmatige divergentiepatronen. Hieronder heb ik u een bearish, regelmatig divergentiehandelspatroon gepresenteerd, wat in feite een omkeringstransactie is.Verwijzend naar de afbeelding hierboven, kun je zien dat de prijsactie hogere hoogtepunten maakte, maar tegelijkertijd maakte de stochastische oscillatorindicator lagere dieptepunten, wat het handelsverhaal informeerde om short te gaan.

Wat onze verkooppositie verder rechtvaardigde, was het feit dat als je de prijsactie nader zou bekijken op het moment dat de setup plaatsvindt, je zult zien dat er zich feitelijk een bearish engulfing-patroon heeft gevormd. Deze vorm van samenvloeiing komt niet vaak voor, maar als dat het geval is, geeft dit een sterke indicatie dat de markt zeker zal omkeren.

Maximaliseer daarom al deze kansen die op dit soort handelsopstellingen lijken. Als u wilt profiteren van bullish trades van vergelijkbare aard, dan hoeft u alleen maar te wachten op een prijsstructuur die een bullish reguliere divergentiehandel laat zien. Dit wordt merkbaar als je ziet dat de prijsactie lagere dieptepunten maakt terwijl de stochastische indicator hogere hoogtepunten maakt.

Dit is een sterke suggestie dat de markt of de heersende neerwaartse trend aan momentum verliest, daarom is het een goed moment om te kopen. Deze gemodificeerde stochastische indicator is een geweldig hulpmiddel gebleken. Er werd onthuld dat het uitstekend werkt voor het herkennen van instellingen voor omkeringstransacties.

Er werd echter op gewezen dat je niet echt elk omkeringssignaal dat tot stand komt met behulp van deze indicator moet verhandelen. Wat u moet doen, is wachten op een prijsactiepatroon dat ook de omkeringsrichtlijn bevestigt of uitlijnt, zoals aangegeven door de stochastische oscillator.

Dus een van de beste omkeringspatronen die u als handelaar kunt gebruiken, is een overweldigend kandelaarpatroon. Daarnaast realiseerden we ons ook dat u deze indicator kunt gebruiken om reguliere divergentie-instellingen te verhandelen. Zoals aangegeven, verwezen we naar een verkoopopzet die kwam in de vorm van een bearish reguliere divergentie mogelijkheid.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.