three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  3. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Good Entries
  4. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Conclusie

De three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 plots de drie exponentiële three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 gemiddelden (EMA) en een 200-periode Simple Moving Average (SMA) gebruikt in de Raghee Horner Forex-handelsmethode.

FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator

Download the FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ideeën uitwisselen met de three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4


Dit op indicatoren gebaseerde handelssysteem is gebaseerd op een handelsmethode die is ontwikkeld door Raghee Horner. Het bestaat uit drie sets exponentiële voortschrijdende gemiddelden, die worden gesuperponeerd door het 200 eenvoudige voortschrijdend gemiddelde.

De eenvoudige voortschrijdend gemiddelde lijn is uw verankeringslijn om u te helpen de verschillende marktsituaties te onderscheiden met betrekking tot het sentiment. Het opnemen van het exponentieel voortschrijdend gemiddelde is een verstandige keuze omdat exponentiële voortschrijdende gemiddelden betrouwbare oscillaties opleveren.

EMA's zijn in staat om de meeste ruis op de markt effectief weg te filteren. Bovendien neemt het een deel van de meest recente prijsactiviteit op in zijn oscillatie, daarom, wanneer het over uw handelsscherm plot, doet het dit zonder de enige afhankelijkheid van historische prijsactiviteit.

Wanneer u deze indicator activeert, zijn er drie afzonderlijke indicatoren die u in uw chat moet laden, vandaar de naam drie indicatoren. Dit kan echter een moeizame taak zijn, vooral wanneer u moet overschakelen van het ene financiële handelsmiddel naar het andere - waardoor u behoorlijk wat tijd kunt verliezen, vooral wanneer u in een korter tijdsbestek handelt.

Maar gelukkig is er een oplossing voor dit probleem waardoor u niet altijd elke indicator hoeft te laden en te activeren om de markt te analyseren. Dus wat gaat u doen, is gewoon de indicatoren uploaden en ze eenmaal activeren. Zodra we alle indicatoren op het scherm hebben geactiveerd, sla ik dat hele handelssysteem op als een sjabloon.

U kunt deze sjabloon echter op welke manier dan ook een naam geven - zorg ervoor dat u onthoudt hoe het wordt genoemd. U kunt dan overschakelen naar andere financiële handelsactiva en gewoon de sjabloon laden elke keer dat we naar een ander activum gaan. Dit maakt het hele proces van het gebruik van dit handelssysteem en de bijbehorende indicatoren gewoon naadloos.

Nu we dat uit de weg hebben geruimd, kunnen we meteen beginnen met het zoeken naar handelsvoorbeelden die gebruikmaken van de schittering van dit handelssysteem.


Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Good Entries


Zoals ik eerder al zei, is de 200-SMA je ankerlijn en daarom zullen we de andere exponentiële gemiddelden in de vorm van een kanaal volgen om op zoek te gaan naar kruisende punten.U ziet, wanneer de exponentiële voortschrijdende gemiddelden boven de gouden lijn of 200 SMA komen, wordt de markt als bullish beschouwd en wanneer deze onder de 200 SMA handelt, moet de markt als bearish worden beschouwd.

Dus met dit concept in uw hoofd, weet u hoe u de markt moet betreden als u inderdaad het sentiment als uw handelsrichtlijn wilt gebruiken, maar in ons geval gebruiken we het normaal gesproken voor het verhandelen van crossovers. Deze crossover-signalen treden op wanneer de exponentiële voortschrijdende gemiddelden de 200-SMA kruisen.

Zoals je kunt zien, wordt de groep exponentiële voortschrijdende gemiddelden als het ware binnen een zwart kanaal geleid dat bestaat uit blauwe, aqua en rode lijnen. De onderstaande afbeelding laat zien hoe u deze crossover-transactie daadwerkelijk kunt uitvoeren en ik heb ook een poging gedaan u een uitvoerbaar plan te geven om stop-loss in te stellen.

Voordat ik verder ga met de gespecificeerde trendhandelstrategie, wil ik dat u weet dat u daadwerkelijk uit uw grafiek moet zoomen wanneer u dit handelssysteem op uw scherm hebt geactiveerd. De reden dat ik dit zeg, is omdat wanneer je uitzoomt, je de groene en rode zones kunt zien die feitelijk overeenkomen met het marktsentiment ten opzichte van de prijsactie-activiteit.

Dus als je uitzoomt, zie je dat sommige van de kandelaars groen zijn gemarkeerd, wat aangeeft dat de markt bullish is en dat sommige kandelaars ook rood zijn gemarkeerd, wat aangeeft dat de markt bearish is. Daarom moet u, als u handelt op basis van marktsentiment, de kleuren gebruiken om handelssignalen te bevestigen.In de bovenstaande afbeelding hebben we twee handelsmogelijkheden. De eerste is een koopmogelijkheid en de tweede is een verkoopmogelijkheid. Het is een tweedelig handelssysteem en daarom vrij eenvoudig om te implementeren. De koopmogelijkheid wordt aan de linkerkant van de schermafbeelding weergegeven.

Het enige wat je hoefde te doen was wachten tot de blauwe lijn de gouden lijn overschreed, de 200-SMA, die naar boven ging. Zodra dat is bereikt, moet de kleur van de kandelaars in groen worden gemarkeerd, wat dient als bevestiging voor een aankoop. Zodra dat gebeurt, kunt u uw kooptransactie openen.

In het volgende voorbeeld hebben we een mogelijkheid om te verkopen. Het verschil is dat we moeten wachten tot de rode lijn de gouden lijn naar beneden kruist en daarna verwijzen we naar de kleuren van de kandelaars. Als ze een rode markering hebben, kunnen we meegaan met onze verkooptransactie.

Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Conclusie


Deze drievoudige indicator stelt ons in staat om het marktsentiment duidelijk te detecteren. Bovendien helpt het ook bij het identificeren van goede instellingen voor omkeringstransacties. Kortom, het is altijd goed om deze regels te volgen en ze te verfijnen door middel van intensieve tests en daadwerkelijke live handel.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.