TimeZones Six v2 Indicator For MT4

TimeZones Six v2 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. TimeZones Six v2 Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de TimeZones Six v2 Indicator For MT4
  3. TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - Hoe het werkt
  4. TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - Conclusie

De TimeZones Six v2 Indicator For MT4 geeft in een klein vakje de Broker Server Time weer, en de huidige tijden in New York, Londen en Tokio. Deze doos kan overal op een prijsgrafiek worden geplaatst.

FREE TimeZones Six v2 Indicator

Download the FREE TimeZones Six v2 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Ideeën uitwisselen met de TimeZones Six v2 Indicator For MT4


Als het op handelen aankomt, is een van de kernaspecten van handelen tijd en timing. Omdat uiteindelijk de handelssessies gedurende een bepaalde dag worden opgedeeld in verschillende tijdzones die in feite uw handelssessies zijn.

Drie belangrijke handelssessies die we hebben, zijn de sessie in Tokio, de sessie in New York en de sessie in Londen. Er is een euro-sessie die de sessie in Londen een beetje overlapt, maar deze drie andere zijn voornamelijk de belangrijkste handelssessies die we normaal gesproken handelaren noemen. Dit komt doordat u over de hele wereld verschillende trading desks heeft die elkaar gedurende de dag opvolgen.

En naarmate de markt vordert gedurende de dag, zal elke handelssessie worden bepaald door de marktactiviteit die samenvalt met de marktbeweging van de grote banken.


TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - Hoe het werkt


Deze indicator is in feite een tijdzone-indicator die u laat zien hoe laat het is in elke afzonderlijke handelssessie, zoals de sessie in Tokio, de sessie in New York en ook de sessie in Londen.

Dus van dag tot dag gaan we door de Tokyo-sessie die begint en dan hebben we de London-sessie gevolgd door de New York-sessie, en dan begint de Tokyo-sessie de volgende dag weer. Dus wat we hebben is een indicator die u de servertijd en de respectieve tijd in alle andere tijdzones laat zien, zoals hieronder weergegeven.Dit komt goed uit omdat u zowel de zomertijdinstellingen als de servertijdverschillen kunt zien, want soms hebben uw servertijd en uw werkelijke tijd op uw lokale apparaten zoals een laptop of een mobiele telefoon een andere tijd dan op uw server. tijd.

Dit is iets waar u zich als handelaar van bewust moet zijn, omdat de grote marktactiviteit tijdsgevoelig is, daarom moet u weten wat de tijd is, samen met de marktcontext van de huidige tijd. Deze indicator kan overal op uw handelsgrafiek worden geplaatst op basis van uw voorkeuren. Bovendien kunt u zich ook aanpassen aan de vetheid van het lettertype, zodat u het gemakkelijker kunt herkennen.

De onderstaande afbeelding laat precies zien hoe de indicator eruitziet op het moment dat ik de aanpassingen aanbracht om over te schakelen naar een vetgedrukte weergave. Al deze instellingen vindt u onder het invoertabblad wanneer u op bewerken klikt. Dus alles wat ik deed was de Bold-invoerwaarde veranderen van false naar true en dan wordt de tekst vetgedrukt.Je merkt dat de tijdzones voor de tijden binnen de zones eigenlijk een beetje afwijken. Wat u kunt doen, is gewoon de offset-parameters voor de verschillende tijdzones aanpassen, zodat ze goed en echt kunnen worden afgestemd op de juiste tijd.

Deze indicator is niet zoals de andere aangepaste indicatoren omdat deze eigenlijk niet wordt gebruikt om te handelen. Het kan niet worden gebruikt voor het genereren van signalen, maar het valt in een groep indicatoren die er gewoon zijn om uw handelsomgeving aan te vullen met een handig vak dat op uw kaart wordt weergegeven.

Hierboven is geïllustreerd dat u veel wijzigingen kunt aanbrengen in deze tijdzone-indicator op een manier die het beste past bij uw voorkeuren in uw handelsomgeving. Er zijn echter een aantal elementen die u helemaal niet kunt veranderen. Een daarvan is dat u de broker-servertijd niet kunt wijzigen. De tijd van de broker-server is in feite een oncontroleerbare variabele.

Omdat het wordt bepaald door uw makelaar. Toen ik de indicator uploadde naar de grafiek, realiseerde ik me dat de kleur van de tekst naar mijn smaak te zwak was omdat deze in strijd was met de kleur van de prijsactie. Het ziet er bijna uit als een grijs geschaald beeld, dat mijn kijk op de prijsactie en de indicator zelf verstoorde. Ik heb dit echter overwonnen door simpelweg de kleur van de indicator te veranderen.


TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - Conclusie


Zoals eerder vermeld, zei ik dat deze indicator geen indicator is die u helpt signalen te genereren, omdat deze niet als handelsstrategie kan worden gebruikt. Er zijn geen handelsideeën waarop u kunt voortbouwen door alleen deze indicator te gebruiken. Het is echter een handig hulpmiddel, zoals hierboven is bewezen, om u de verschillende tijdzones en ook de tijd binnen die zones op een bepaald moment in de tijd te onthullen. Verder toont het u ook de servertijd van de makelaar zodat u het verschil in de servertijd en de tijd van uw laptop of mobiele telefoon kunt zien.

Deze indicator is echter alleen compatibel met de pc-versie van uw MetaTrader 4-handelsplatform. Verder werd ook aangetoond dat u de waarde van de servertijd niet kunt wijzigen aangezien het een vaste instelling is die wordt bepaald door de server van uw broker. Tot slot, als u deze indicator gaat gebruiken, moet u deze gebruiken als een aanvullingstool die u combineert met andere indicatoren om de timing van uw invoer nauwkeuriger te krijgen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.