Trading Volume Indicator Indicator For MT4

Trading Volume Indicator Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Trading Volume Indicator Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de Trading Volume Indicator For MT4
  3. Trading Volume Indicator Indicator For MT4 - Koop inzendingen
  4. Trading Volume Indicator Indicator For MT4 - conclusie

De Trading Volume Indicator Indicator For MT4 is een unieke technische analyse-tool die het percentage volume van koop- en verkooptransacties gedurende een gegeven Trading Volume Indicator Indicator For MT4 weergeeft. Beide volumes worden tegelijkertijd weergegeven, waarbij groene kleur respectievelijk inkoopvolumes vertegenwoordigt en rode kleur die verkoopvolumes aangeeft.

FREE Trading Volume Indicator Indicator

Download the FREE Trading Volume Indicator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Ideeën uitwisselen met de Trading Volume Indicator For MT4


Deze indicator kan met veel succes worden gebruikt. Het controleert het handelsvolume en vergelijkt constant het bullish en bearish handelsvolume uitgedrukt in de vorm van een percentage. Dit is een geweldige bron om aan toe te schrijven - ik zeg dit omdat het zoveel licht op de situatie brengt in termen van koop- en verkoopvolume.

Men zou volume als druk moeten waarderen. Dus in wezen - dit indicatievenster of display toont u de vergelijking tussen de volumetypes. Als u naar ondersteunings- en weerstandsniveaus zou kijken, zult u leren dat weerstand wordt bepaald door resistief verkoopvolume, terwijl ondersteuningsniveaus worden gedefinieerd door ondersteunend koopvolume of druk. Deze zones zijn duidelijk te zien wanneer we ons in een consolidatiefase of een zijwaartse trend bevinden. Daarom is het een goede handelsrichtlijn, met het gebruik van de handelsvolume-indicator, om deze tool te gebruiken als een trendbevestigingstool.

Hiermee bedoel ik dat je een top-down benadering kunt gebruiken. Dus wat je kunt doen, is overschakelen naar de 30-minuten-grafiek zoals ik deed in de onderstaande afbeelding. Teken daarna een trendlijn. In dit geval is de trendlijn een uptrend. Als dat eenmaal is gebeurd, kijk dan naar de indicator om te bevestigen wat de volumeparameter is. Zoals u kunt zien, is het volume bullish.Nu zullen we scrollen of terugschakelen naar het tijdsbestek van 15 minuten om te zien of het volume op die specifieke grafiek ook bullish is. De bijbehorende afbeelding daarvan wordt hieronder weergegeven.Zoals je kunt zien, is het bullish volume nog steeds dominant op de 15-minuten chart. De markt kan echter een bearish nep-out of uitbraak hebben gemaakt onder de ondersteuningslijn van de uptrend-lijn die werd getekend op het hogere tijdsbestek - 30-minuten-grafiek. Dit is een cruciaal inzicht dat hier wordt getoond, omdat traders het slachtoffer kunnen worden van een bearish of short trade met een hoog risico die niet het dominante bearish volume heeft dat samengaat met hun motieven om short te gaan. Daarom heeft u een extra bevestiging nodig - dus het is niet ideaal om deze transactie te beginnen.

Trading Volume Indicator Indicator For MT4 - Koop inzendingen


Zoals u kunt zien, is het handelsidee gebaseerd op het bevestigen of er inderdaad voldoende dominant koopvolume is om ons idee om long te gaan ondersteunen. De grafieken van vijftien minuten en 30 minuten zijn in overeenstemming met onze motieven om long te gaan. We moeten echter nog steeds terugschakelen naar het lagere tijdsbestek - het tijdsbestek van 5 minuten.De bovenstaande schermafbeelding, die is overgenomen van de 5-minuten-grafiek, bevestigt dat er inderdaad een dominante koopdruk is. Het is misschien niet zo sterk als de hogere tijdsbestekken. Dit komt door het feit dat de beren ervoor hebben gezorgd dat de markt uit de opwaartse trend naar beneden is geglipt, wat zou kunnen duiden op een bearish uitbraak. Zoals eerder aangegeven, zou een verkoop echter nog steeds riskant zijn. Dus voor onze koop - we zullen geduldig wachten tot de markt zich corrigeert en teruggaan naar het uptrend-traject. Als de kracht van de ondersteuningslijn van de uptrend-lijn zijn ondersteuningsintegriteit behoudt, kunnen we een koop openen.

Dit is een eenvoudige use-case, ik heb met opzet geen melding gemaakt van het valutapaar dat wordt verhandeld. De reden hiervoor is dat ik wilde dat u het concept begrijpt van hoe u de handelsvolume-indicator in uw voordeel kunt gebruiken. In dit voorbeeld hebben we gekeken naar een bullish trendidee, maar dezelfde maar tegengestelde regels zijn van toepassing op de verkoopinvoer.

Trading Volume Indicator Indicator For MT4 - conclusie


Tot slot heeft u gezien hoe u de handelsvolume-indicator kunt gebruiken op een manier die het risico op een verkeerde transactie minimaliseert. U hebt ook gezien hoe gemakkelijk het is om de markt verkeerd te interpreteren bij het verhandelen van risicovolle breakouts die in nep-outs kunnen veranderen, aangezien de consensus over het volume niet noodzakelijkerwijs overeenkomt met de richting van de toekomstige uitbraak. In wezen zou u nu een goed idee moeten hebben van wat deze tradingtool kan doen voor uw trading in termen van het nemen van goede handelsbeslissingen.

Voordat u verder gaat met handelen met deze methode, moet u er altijd voor zorgen dat het volumetype, van alle grafieken die u wilt analyseren, met elkaar overeenkomen. Als ze allemaal hetzelfde sentiment vertonen, dan heb je een goede kans dat de markt in jouw voordeel zal werken als je zou handelen in de richting aangegeven door de handelsvolume-indicator. Ga desalniettemin een paar keer door het proces en probeer desgewenst andere tijdframes - het proces blijft nog steeds hetzelfde.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.