16 indicators in 1 Indicator For MT4

16 indicators in 1 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. 16 indicators in 1 Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami s 16 indicators in 1 Indicator For MT4
  3. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - naj bo preprosto
  4. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - redne razlike
  5. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - negativna korelacija

16 indicators in 1 Indicator For MT4 trgovcem omogoča, da istočasno prekrivajo naslednje kazalnike v ceniku: 1. Štiri različna premikajoča se povprečja 2. Bollinger pasovi 3. Parabolic SAR Poleg tega je 16 drugih priljubljenih tehničnih kazalcev mogoče narisati na ločenih panojih spodaj grafikon cen: 1. Indeks robnih kanalov? (CCI) 2. Indeks relativne jakosti (RSI) 3. Standardno odstopanje 4. Divergenčna povprečna konvergenčna divergenca (MACD) 5. Stohastični oscilator 6. Kazalnik moči bika 7. Indikator moči medveda 8. Na volumnu ravnotežja 9. Osupljiv oscilator (AO) 10. Oscilator hitrosti (AC) 11. Indeks denarnega toka (MFI) 12. Povprečni resnični domet (ATR) 13. Oscilator gibljivega povprečja (OsMA) 14. Indeks povprečnega smernega gibanja (ADX) 15. Momentum 16. Indeks sile

FREE 16 indicators in 1 Indicator

Download the FREE 16 indicators in 1 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Trgovanje z idejami s 16 indicators in 1 Indicator For MT4


Kot je omenjeno ali namignjeno z imenom kazalnika - ta kazalnik lahko predstavi 16 različnih kazalnikov, da vam omogoči celovit pregled dogajanja na trgu s tehničnega stališča.

Vendar vam v večini primerov ne bo treba uporabiti vseh 16 različnih kazalnikov, ker bi lahko premagali svoje trgovalne izkušnje in s tem postali paralizirani v analizi.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - naj bo preprosto


Zato bi morali uporabiti nekaj izbranih kazalnikov, ki jih zelo dobro poznate in vam dajo tudi dosledne rezultate za večino strategij, ki jih uporabljate v povezavi s katerim koli kazalnikom. Na spodnjo sliko sem vstavil posnetek zaslona, ki prikazuje bolj poenostavljeno predstavitev indikatorja.

Če pogledate spodnjo sliko, lahko vidite, da sem za svoj valutni par izbral par EURUSD za kartiranje grafikonov kazalnika, vendar je bil to tudi ustrezen valutni par aktivnega grafikona. Poleg tega uporabljam kazalnik CCI, ki ima obdobje 14.To obdobje se je izkazalo za zanesljivo, ker zagotavlja dosledne rezultate za moje trgovanje. Če želite analizirati podatke drugega valutnega para, se lahko odločite za to po volji, vendar se prepričajte, da izbrani valutni par ali finančni instrument ustreza imenu finančnih instrumentov vašega posrednika.

Ker od posrednika do posrednika včasih ugotovite, da bodo nekateri instrumenti poimenovani drugače, morate izbrati instrumente, ki sledijo pravilom imenovanja vašega posrednika.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - redne razlike


Zdaj, ko smo razčistili način, na katerega lahko zdaj nadaljujemo z iskanjem trgovinskih nastavitev, ki uporabljajo trenutne nastavitve tega kazalnika.Kot je navedeno na zgornji sliki, gre za medvedjo nastavitev običajne divergenčne trgovine, ki se je zgodila v majhnem časovnem okviru - 15-minutnem grafikonu. Redni vzorci razhajanj so učinkovite cenovne strukture, ki največkrat vodijo do preobratov in zato rad uporabljam to trgovinsko postavitev.

Redni vzorci medvedjih razhajanj se pojavijo, ko cenovno gibanje narašča, medtem ko oscilator niža najnižje vrednosti. Seveda lahko na grafikonu uporabite druge oscilatorje, kot je RSI. MACD je tudi drugo izvrstno orodje za trgovanje z različnimi trgovinskimi nastavitvami. Kljub temu mi je CCI v tem primeru trgovanja dobro deloval.

Najbolj mi je všeč pri postavitvi trgovine, da je prišlo takoj po londonskem izbruhu, kar je pomenilo, da se je trg precej strmo dvignil navzgor in je torej dosegel tisto, kar bi lahko bil vrhunec dneva. Zdaj, ko redna medvedja divergenčna struktura vstopa v polni tok, to pomeni, da bi lahko bil vrhunec dneva že nastavljen, kot je razvidno iz izčrpanosti v redni trgovini z divergenco.

Ta vzorec se je pojavil v 15-minutnem grafikonu, kar pomeni, da za kratek čas zavzamemo kratek položaj. Zato se ni treba zavezati temu, tako da trgujte dlje časa. V naslednjem primeru trgovanja smo zmožnosti tega kazalnika dvignili na naslednjo stopnjo.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - negativna korelacija


Na spodnjo sliko sem vstavil sliko, ki je pokazala negativno korelacijo med EURUSD in indeksom USD.Razlog, zakaj vidite to negativno korelacijo med EURUSD in indeksom USD, je, da ima indeks USD močno pozitivno korelacijo z valuto USD, vendar je valuta USD dejansko valuta ponudbe v paru EURUSD in zato vidite nasprotna gibanja med EURUSD in indeksom USD.

Za svoje nastavitve sem izbral indeks USD in nato pogledal podatke indeksa denarnega toka. To sem storil, ker indeks denarnega toka dejansko poskuša spremljati prilive in odlive obsega nakupa in prodaje glede na določen indeks ali par. Indeks USD se ponavadi razproda, ko EURUSD okrepi.

S korelacijo morate ceniti dejstvo, da to ni popolna znanost, saj boste ugotovili, da čeprav obstaja velika negativna ali pozitivna korelacija, obstajajo nekateri zaostali elementi, ki so povezani z njo, ker je trg tako raznolik s toliko finančni instrumenti, ki imajo različne ravni ponudbe in povpraševanja.

Primeri, na katere se sklicujem zgoraj, se dotikajo ledene gore, kaj lahko ta kazalnik stori za vas. Ima veliko potenciala in zmogljivosti, vendar morate svoje metode temeljito preizkusiti v svojih simulacijskih okoljih, preden začnete v živo.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.