B clock with Spread Indicator For MT4

B clock with Spread Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. B clock with Spread Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami B clock with Spread Indicator For MT4
  3. B clock with Spread Indicator For MT4 - nastavitev
  4. B clock with Spread Indicator For MT4 - novice
  5. B clock with Spread Indicator For MT4 - binarne možnosti

B clock with Spread Indicator For MT4 prikazuje čas, ki je nastal, preden se začne nova svečnica začrtati. Prikaže tudi razsežnost Bid-Ask v prilagodljivi pisavi.

FREE B-clock with Spread Indicator

Download the FREE B-clock with Spread Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Trgovanje z idejami B clock with Spread Indicator For MT4


Ta indikator vam nudi zaslon, ki prikazuje podatke o preostalem času in razširjene podatke. Podatki o preostalem času temeljijo na časovnem okviru in na tem, koliko časa je še treba, preden se oblikuje naslednji svečnik. To je priročno orodje, saj lahko natančno določite čas vnosa glede na uro. Izjemno pomembno je zlasti v takih primerih, ko uporabljate strategijo, ki ima pravilo vstopa, ki določa, da morate na trg vstopiti šele, ko je nov svečnik oblikovan.

V nestanovitnih tržnih razmerah boste odkrili, da lahko pride do pospešenega zdrsa, ko se oblikuje naslednja sveča, kar lahko povzroči, da vstopite na trg v neugodnem času, če ste vstop res zamudili. Čas je bistvenega pomena - kot omenjeno, je večina strategij časovno občutljivih, zdaj pa imate orodje, ki vas nenehno posodablja glede časa.

Ko naložite orodje v grafikon, morate opaziti oklepaje - med oklepaji je razmik. Razpon je v bistvu razlika med povpraševanjem in ponudbeno ceno. To je način, na katerega posredniki zaslužijo denar, saj se vsaka transakcija, ki jo sprejmete - njen obseg nanaša na ta razpon. Vedno morate biti pozorni na te splošne stroške trgovanja, ker so neposredni stroški vaše trgovinske dejavnosti. Poleg tega, če imate spremenljiv račun za širjenje, se bo ta vrednost ves čas spreminjala.

Na nestanovitnih trgih se bo širjenje povečalo zlasti med velikimi novicami. Spread je orodje, ki ga posrednik uporablja v svojo korist, zato je vedno dobro vedeti za to spreminjajočo se podatkovno točko.

Zdaj bom le pokazal, kako izgleda ta indikator, ko se naloži na vaš zaslon.

B clock with Spread Indicator For MT4 - nastavitev


Spodaj si lahko ogledate indikator, dodan v moj grafikon. Ura je prikazana na levi, razmik pa v oklepajih.Kazalnik deluje tako, kot bi moral, vendar mi je zaradi svetlobnega ozadja, ki ga uporabljam, težko prepoznati zaslon na zaslonu. Privzeta nastavitev je določena tako, da mora biti zaslon ali barva besedila svetlo modra. Kar v mojem primeru ni dobro. Če bi uporabili temno barvo zaslona, bi bilo to v redu - v mojem primeru ne bom spreminjal barve ozadja. Spremenil bom samo barvo besedila indikatorja. Uporabil bom rdečo, da bom lahko hitro prepoznal zaslon. Seveda lahko barvo spremenite v barvo, ki jo želite.

B clock with Spread Indicator For MT4 - novice


Situacija, ko je ta kazalnik lahko koristen, je, da ga uporabimo kot dodatno orodje za trgovanje z novicami. Med novicami se zgodi, da se bo širjenje začelo odpirati in širiti, vendar to ni dovolj za obveščanje vaše trgovine. Še vedno potrebujete časovni element, da dobite pravo posel. Zato ima tukaj indikator uro sveč, tako da lahko preverite odštevanje sveč na vašem trgovalnem grafikonu pred novico, ne da bi morali pozornost usmeriti stran od vaše trgovalne karte, tako da pogledate samostoječo uro ali pazi.

B clock with Spread Indicator For MT4 - binarne možnosti


Novinarski dogodki niso edini primer uporabe. Pri trgovanju z binarnimi opcijami - večina posrednikov nima platforme MT4. Preprosto imajo svoje trgovalne platforme, ki obstajajo brez potrebe po MT4. To ima svoje prednosti, toda v primerih, kot je testiranje, boste potrebovali svojo platformo MT4. S tem mislim, da bi lahko razvijali ali preizkušali strategijo trgovanja z binarnimi opcijami z uporabo tehničnih orodij ali prilagojenih kazalnikov, združljivih samo z MT4. Zato svojega testiranja ne morete izvesti v namenski programski opremi za trgovanje z binarnimi opcijami, ker prilagojeni kazalniki MT4 niso združljivi, zato morate uporabiti MT4.

Torej, kar lahko storite, je naložiti uro in razporediti indikator na vaš zaslon. Poleg tega boste kot orodje za simulacijo uporabili tudi orodje za vodoravne predmete, s katerim boste na zaslonu na vstopni sveči izbrali svojo udarno ceno. Potem, če je vaš čas veljavnosti, ki temelji na vaši strategiji, 5 minut - lahko samo pogledate na uro do odštevanja, dokler pogodba o virtualnih binarnih opcijah ne poteče. Lahko se sklicujete le na vodoravno črto, da vidite, kje je trg končal v času, ko pogodba poteče. To ni povsem elegantna rešitev, kljub temu pa boste med preskušanjem v MT4 še vedno lahko dobili celovit vpogled v dejansko uvedbo strategije trgovanja z binarnimi opcijami.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.