Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami z Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  3. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - samodejni trojni WMA signali

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 ustvarjata nakup in prodajo signalov, ki temeljita na presečišču 5- Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 tehtanega premikajočega se povprečja, 20- Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 premikajočega se povprečja in 100- Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 povprečja. Signali nakupa so prikazani s smernimi puščicami navzgor, rdeče puščice pa kažejo na kratko trgovanje. BunnyGirl je prvotno s kazalnikom priporočil trgovanje s štirimi valutnimi pari - EURUSD, USDCHF, GBPUSD, EURJPY - med evropskim zasedanjem in na začetku ameriške seje.

FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator

Download the FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami z Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4


Kot je bilo omenjeno v uvodu, so v ta sistem trgovanja dejansko vključene 3 tehtane drseče povprečne vrednosti, ki imajo naslednje nastavitve obdobij - 5, 20 in 100.

Če bi to počeli sami brez uporabe indikatorja, lahko preprosto naložite ta tri tehtana drseča povprečja v svoj trgovalni grafikon. Tehtano drseče povprečje je super, ker je nekoliko naprednejše od običajnih ali preprostih drsečih povprečij, ki dajejo velik poudarek zgodovinski cenovni aktivnosti.

S ponderiranim drsečim povprečjem je nekoliko drugačen, ker v svojo metriko v svojo utež vključuje nekaj najnovejših cenovnih ukrepov in dejavnosti - od tod tudi ime tehtano drseče povprečje. Ta preprosta dinamika nam lahko kot trgovcem priskrbi zanesljive signale, če želite trgovati s križanci.

Če bi to storili ročno, bi se zgodilo, da če želite kupiti z omenjenimi tremi WMA-ji, morate počakati, da 5-WMA prečka 20-WMA in 100-WMA. Nato mora 20-WMA prečkati 100-WMA navzgor. Od zgoraj navzdol boste imeli 5-WMA, 20-WMA in 100-WMA v tem vrstnem redu. Če želite začeti prodajni posel, morate počakati, da 5-WMA prečka 20-WMA in 100-WMA navzdol.

Poleg tega mora 20-WMA prečkati 100-WMA navzdol, tako da boste od zgoraj navzdol imeli 100-WMA, 20-WMA in 5-WMA, da boste lahko sklenili svoj prodajni posel. To je metoda križanja s trojnim WMA, ki se izvaja ročno. Ročno pa je to včasih lahko tudi precej zapleteno in mukotrpno, ker boste vedno morali spremljati trg, da bi prepoznali ta ključna križišča, saj so ta osnova vaših signalov.


Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - samodejni trojni WMA signali


Na srečo s tem indikatorjem tega ni treba, ker samodejno oddaja križni signal za vas z uporabo rdečih in modrih puščic. Signi modre puščice so kupovalni posli, rdeči puščici pa prodajni signali. Samo vedite, da včasih - večino časa - ko naložite ta indikator v svoj grafikon, ne bo deloval.

Ne mislite, da je to zaradi okvare. Preprosto ne bo delovalo, ker ob nalaganju v napačen časovni okvir. To je zato, ker je bil ta indikator namenjen izključno trgovanju v 30-minutnem časovnem okviru - v nobenem drugem časovnem okviru ne deluje. Kot je bilo omenjeno v uvodu, ta kazalnik deluje na nekaj parov, in sicer - EURUSD, USDCHF, GBPUSD in EURJPY.

To so edini štirje pari, na katere ta indikator deluje, če želite doseči dosledne rezultate. Še ena stvar, ki se je dotaknila tudi tega kazalnika, je, da je tudi časovno občutljiv kazalnik. To pomeni, da deluje ob določenem času znotraj trgovalnega dne. Deluje na evropskem zasedanju in tudi na začetku zasedanja v ZDA.

Ob vsem tem, v nadaljevanju boste našli dobre primere trgovanja na podlagi zgoraj omenjenih valutnih parov, zato vsak posnetek zaslona določa idealne trenutke, ko bi morali vstopiti na trg. Najprej imamo spodaj predstavljeno priložnost za trgovanje z EURUSD.Če pogledate zgornjo sliko, lahko vidite, da sta bila z modrimi puščicami prikazana dva dobra signala za nakup. In v obeh primerih so se ta področja pojavila ob pravem času, ko je vijolična črta ali modra črta iz linije upora (v prejšnjem trendu) postala podpora. Na spodnji sliki sem poudaril priložnost prodaje na USDCHF.Če pogledamo zgornjo sliko, nam je indikator dal znak za prodajo z rdečimi puščicami. Druga puščica je bila odlična, ker je prišla takoj po oblikovanju medvedjega zajemajočega vzorca, zato je bil pravi trenutek za prodajo. Spodaj imamo posnetek zaslona možnosti trgovanja z GBPUSD.Na zgornjem posnetku zaslona lahko vidimo, da se je dober signal za nakup pojavil, ko je bil oblikovan bikovski vzorec zajema, in se je pojavil tudi ob pravem času. Nato imamo priložnost trgovanja, ki nam je bila predstavljena na grafikonu EURJPY, kot je prikazano na spodnjem posnetku zaslona.Glede na zgornji posnetek zaslona lahko opazimo, kako je modra črta od upora postala odporna do podporne črte. Na podporni črti se je pojavila modra puščica, zato je bil tudi za nas odličen trenutek za nakup. Na koncu lahko rečemo, da ni treba izkoristiti vsake posamezne priložnosti za trgovanje, ki vam jo predstavijo puščice kazalca.

V bistvu morate trgovati znotraj priporočenih trgovalnih sej v vseh štirih omenjenih parih. Eden glavnih odločilnih dejavnikov, ki obvešča o zelo verjetni trgovini, so vzorci cenovnih ukrepov - zlasti tisti vzorci skupinskih cenovnih ukrepov, ki so označeni kot vzorci obračanja.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.