Candle Strength Indicator For MT4

Candle Strength Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Candle Strength Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami s Candle Strength Indicator For MT4
  3. Candle Strength Indicator For MT4 - Nakup prispevkov z uporabo edinstvene metode skaliranja
  4. Candle Strength Indicator For MT4 - več primerov trgovanja

Candle Strength Indicator For MT4 pokaže razliko med ceno zapiranja in ceno odpiranja sveče v pipah. Je priročno orodje za grafično analizo moči bikov in medvedov.

FREE Candle Strength Indicator

Download the FREE Candle Strength Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami s Candle Strength Indicator For MT4


Kazalnik sveč vizualno prikazuje nakupno in prodajno dejavnost v obliki palic. Te vrstice so neto delta spremembe končne in odpiralne cene.

S tem kazalnikom lahko med popolnim oblikovanjem sveče hitro preverimo, katera prevladujoča sila je v določenem časovnem obdobju glede na tržno aktivnost. Vse bikove sveče so narisane nad ničelno črto, medvedje sveče pa so obrnjene navzdol pod ničelno črto. Ta jasna razlika močno vpliva.

Privzeta barva indikatorja moči sveče je modra, kot je prikazano spodaj:Pri trgovanju naletite na bikovske vzorce zajemanja ali medvedje vzorce zajemanja. Ti vzorci sveč namigujejo na morebitne preobrate, ki se bodo najverjetneje pojavili na trgu. Ti preobrati se ne zgodijo vedno, vendar se zgodijo pogosto, zlasti če te vzorce najdemo na prodanih in prekupljenih območjih na trgu.


Candle Strength Indicator For MT4 - Nakup prispevkov z uporabo edinstvene metode skaliranja


Možnosti nakupa lahko iščemo z indikatorjem moči sveč na sliki. Bikovski zajeten vzorec nastane, ko telo medvedje sveče popolnoma zajame ali zasenči naslednja bikova sveča, ki sledi.

Poleg tega, ko se ti vzorci oblikujejo na območjih, ki se štejejo za podporo in preprodajo, nam daje veliko prednost na trgu, ker potrjuje preobrat navzgor, zato bi bilo pravi čas, da odpremo nakupne pozicije, ko pride do takšnih primerov.

Vendar se ta strategija zasuka. V tem sistemu se ne bomo sklicevali na sveče cenovne akcije. Omenili bomo kazalnik jakosti sveč. Sprva se to morda zdi zmedeno - a samo potrpite me, saj boste kmalu začeli dojemati, kaj mislim.

Upoštevajte, da je ta strategija namenjena samo za skalpiranje, s katero se ne bi smeli poročiti. Samo čim hitreje izkoristite svoj dobiček. Pokazal vam bom nekaj posnetkov zaslona. Pravzaprav ima prejšnji posnetek zaslona nekaj teh možnosti trgovanja na vašem zaslonu. Poglejmo si podrobneje spodaj.Na sliki sta prikazani dve vrstici v histogramu, označeni kot ena in dve. Te vrstice v histogramu - lahko jih obravnavamo kot sveče. zato lahko s tem stališčem tvorbo svečnikov, kakršno tvorijo sveče ena in dve, štejemo za bikovske vzorce, ki zajemajo.

To ustreza splošnim pravilom zajemanja vzorcev sveč. Na sliki zagotovo vidite, da je sveča dve popolnoma zajela svečo. Zato lahko odpremo nakup. Vendar se morate pri svojem cenovnem ukrepu sklicevati na tisto nizko svečo, ki ustreza dejanski svečniki. To se naredi tako, da lahko nastavite stop stop.Kot lahko vidite, sta stop-loss in take-profit podobna glede na razdaljo, do katere sta od vašega vstopnega položaja. Tako boste dobili razmerje med tveganjem in nagrado ena-na-ena. Kar se popolnoma prilega pripovedi o skalpiranju, ker ne želimo pretiravati s to priložnost, saj to ni običajen bikovski vzor. Kljub temu pa si oglejmo še več primerov, da boste lahko svoje razumevanje te metode trgovanja utrdili na podlagi kazalnika moči sveč.


Candle Strength Indicator For MT4 - več primerov trgovanja

<


Na zgornji sliki vidimo še dve priložnosti za trgovanje na podlagi naše strategije. Seveda je na zaslonu več, toda poudarjanje le teh dveh bo dovolj za ponazoritev.

Prvi primer z oznako ima bikovski vzorec zajemanja, prikazan v histogramu. Vidite, da sem poudaril vaše vstopne točke in ustrezne cilje stop-loss in take profit, da vam zagotovim enako tveganje in enako nagrado. Prej sem omenil, da to ni strategija trgovanja, ki bi jo morali uporabljati za velike posle, ker bi bilo to tvegano početje. Poglejte, kako je trg naletel na odpor blizu cilja, v katerem je bil vzet dobiček, na primer enega.

Ko se je približal cilju dobička, je stenje obrnil navzgor, nato pa se obrnil stran, da bi nadaljeval trgovanje v nasprotni smeri. To se torej zgodi, da zaščitite svoj dobiček - včasih vam ni treba čakati, da trg dejansko doseže vaš cilj dobička. Samo izkoristite dobiček, ko ste srečni.

V drugem primeru vidimo medvedji zajemajoč primer. Ta trgovina se je izkazala za veliko trgovino, vendar ne pozabite, da ne boste imeli tega znanja o tem, kako se bo trgovina dejansko iztekla, zato morate biti zadovoljni z majhnimi dobički ali pa stopiti svojo stop-izgubo do točke rentabilnosti v trenutku, ko trg mine stopnja dobička. To vam bo dalo priložnost, da povečate svoj dobiček, ko se trg drastično premakne v vašo korist.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.