Daily Channel Indicator For MT4

Daily Channel Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Daily Channel Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami z Daily Channel Indicator For MT4
  3. Daily Channel Indicator For MT4 - vnosi v trgovino
  4. Daily Channel Indicator For MT4 - vnosi v obrat
  5. Daily Channel Indicator For MT4 - sklep

Daily Channel Indicator For MT4 prikazuje vsak časovni pas dnevno. To orodje označuje visoko ceno in nizko ceno, doseženo v določenem časovnem pasu. Ustvarjalec indikatorjev priporoča njegovo uporabo na urnih grafikonih in nižjih.

FREE Daily Channel Indicator

Download the FREE Daily Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami z Daily Channel Indicator For MT4


Kazalniki, ki temeljijo na kanalih, so koristni, saj v obliki tunela razkrivajo vzpone in padce na trgu. Ta indikator kanala, ki ga danes uporabljamo tukaj, je tisti, ki nenehno spremlja vzpone in padce v trgovalnem dnevu, zato daje indikacijo kanala, podobnega kvadratu, ki se vedno spreminja glede na izračun.

Skrajna višina kanala predstavlja uporovno črto, ki je obarvana z modro barvo, nato pa je skrajna spodnja stran podporne črte, obarvane z rdečo. Sredi teh vrstic najdete zeleno črto, ki samo prikazuje ravnotežno točko dneva. Na spodnji sliki so predstavljeni načini uporabe tega kazalnika.Glede na zgornjo sliko lahko vidite, kako sem uporabil ta indikator kanala za risanje linij trenda. To je super, ker mi omogoča, da učinkovito analiziram trg in prepoznam trenutke, ko se bo trg kmalu pravilno obrnil ali prelomil. Če želite potegniti črto navzgor, morate le povezati dve prelomni točki rdeče črte in jo podaljšati v prihodnost, kar bo vaša trendna črta za naraščajoči trend.

Podobno kot pri padajočem trendu boste uporabili modre črte kazalnika indeksa kanalov, da boste imeli dve stični točki, da boste ustvarili linijo trenda upora, ki je prav tako razširjena v prihodnost. Vsakič, ko trg prebije te ravni, veste, da se bo kmalu spremenil.


Daily Channel Indicator For MT4 - vnosi v trgovino


Spodaj sem naštel še dve možnosti trgovanja, ki jih lahko raziščete - v resnici obstajajo tri. Prva priložnost trgovanja, kot je prikazano spodaj, je vzorec nadaljevanja trenda.Glede na zgornjo sliko lahko vidimo, kako izgleda trgovina z nadaljevanjem trenda. Trgovina z nadaljevanjem trenda je trgovina, ki nima super visokega razmerja med tveganjem in nagrado v primerjavi z obratno trgovino, ker s trgovino z obratom poskušate vstopiti na trg čim prej, ko se oblikuje nov trend.

Z vzorcem nadaljevanja trenda iščete gibanja na trgu, kjer se bo trend podaljšal po rahlem umiku ali majhni fazi konsolidacije. Na zgornji sliki smo prepoznali bikovsko nadaljevanje trgovine. Kazalnik kanala sem uporabil za iskanje te vstopne točke za nakup - v bistvu za usmeritev uporabite samo srednjo črto indikatorja kanala.

Če se cena prebije zgoraj in zapre nad to zeleno črto, potem veste, da bo trg najverjetneje nadaljeval v smeri preloma. Kar je bilo koristno pri tej situaciji, je, da je nastal močan bikovski vzorec), ki je bil v obliki bikovskega zajemajočega vzorca.

Kar je bila odlična priložnost za trgovanje. Z nastavitvijo nadaljevanja trenda lahko uporabite isto logiko za prodajne nastavitve prodaje. Poleg tega lahko uporabite tudi ekstremne najnižje in skrajne vrhove kanala kot ciljne ciljne skupine. Čeprav trg morda ne bo vedno dosegel teh ciljev, je pa vseeno zanesljivo vodilo za uporabo v take namene.


Daily Channel Indicator For MT4 - vnosi v obrat


Nato imamo še dve priložnosti za trgovanje, ki sta bili v obliki povratnih signalov, kot je prikazano spodaj.Glede na zgornjo sliko smo na levi strani prepoznali bikovski preobrat, na desni pa medvedji preobrat. Način prepoznavanja teh vstopnih točk je dodajanje indikatorja pasov Bollingerja poleg kazalnika dnevnega kanala.

Vse, kar morate nato storiti, je, da ko iščete bikovski preobrat, morate počakati, da se trg spusti, nato pa počakati, da indikator dnevnih kanalov rdeče črte iof prečka srednjo črto indikatorja Bollinger Bands . V trenutku, ko prereže srednjo črto indikatorja pasu Bollinger, je čas, ko bi morali dejansko odpreti trgovino, kot je prikazano na sliki.

Naslednja na desni strani je bila skoraj enaka, le da je šlo za vzpostavljeno prodajno trgovino. V primeru preobrata prodaje želite, da modra črta indikatorja dnevnega kanala ustreza sredinskemu pasu indikatorja pasu Bollinger. V trenutku, ko se to zgodi, morate odpreti prodajo.


Daily Channel Indicator For MT4 - sklep


Skratka, kazalnik dnevnih kanalov je kazalnik najvišjega razreda, ki ga lahko uporabimo za več namenov. To se je izkazalo dovolj učinkovito. Ta indikator smo uporabili za izdelavo ustreznih linij navzgor in padajočega trenda. Drugič, uporabili smo ga za trgovanje z nadaljevanjem trenda. Nato smo ga nazadnje uporabili za trgovanje s storitvami preobrata. To samo kaže, kako vsestransko ali prilagodljivo je to orodje za trgovanje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.