Length of trend Indicator For MT4

Length of trend Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Length of trend Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami Length of trend Indicator For MT4
  3. Length of trend Indicator For MT4 - vnos za nakup
  4. Length of trend Indicator For MT4 - sklep

Kazalnik Length of trend Indicator For MT4 prikazuje dolžino linij trendov, ki so že v točkah postavljene na cenovni lestvici. To lahko trgovcem pomaga meriti obseg trenda.

FREE Length of trend Indicator

Download the FREE Length of trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

Trgovanje z idejami Length of trend Indicator For MT4


Ta kazalnik izraža dolžino linije trenda v točkah, tako da imate merljivo referenco določene linije trenda. Kakor vidite, sem naložil ali vstavil spodnjo sliko, ki prikazuje začetno perspektivo indikatorja v trenutku, ko je aktiviran.Toda, kot lahko vidite na zgornji sliki, se v resnici nič ne kaže, in sicer zato, ker ta indikator ne pregleduje samodejno trenutnega trga in nato količinsko opredeli dolžino izključitve vseh ugotovljenih trendov. Tega ne počne - deluje nekoliko drugače.

Torej, kar morate storiti, da ga aktivirate, je, da morate dejansko začeti risati črte sami, kazalnik pa bo samodejno pobral predmete trendne črte in nato kvantificiral dolžino trenda v obliki točk.

Spodnja slika prikazuje, da sem izrisal nekaj linij trenda in če vidite na začetku do konca linije trenda, bo navedena številka, tako da boste na zgornji sliki videli, da je največja linija trenda naraščajoči trend. in ima 2101 točko dolžine, kar v bistvu pomeni 210 pipov, kar je velika trgovinska poteza.Edino to, kar je postavljeno tukaj, pa je, da na trgu vlada bikova prevlada, poleg tega pa se je oblikoval bikovski vzorec, ki je bil podoben vzorcu bikove zastave.


Length of trend Indicator For MT4 - vnos za nakup


Če pogledate bikovski vzorec zastave, lahko vidite, da je v resnici spodnja slika nadaljevanja trenda.Vidite lahko, da je trg trenutno v veliki bikovski zastavi, zato je pravi čas, da dejansko odprete nakupne posle. Torej v tem primeru s kazalnikom samo potrdim dolžino pola ustrezne zastave, v tem primeru je bila približno 210 pipov. V celotnem vzorcu zastave sem narisal modre črte.

Ideja je torej iskati bikovske zlome z nekaj drugimi podpornimi dejavniki. Poleg tega, če natančneje pogledate, sem črpal tudi črto za podporo, ki se je zgodila pri 1.29286. Na tej ravni je bila dolga bikovska palica, ki je nastala in je imela dolg rep. Ta dolga bikovska zatičnica pomeni tudi zavrnitev prodajalcev, čeprav so poskusili obrniti trg, vendar jim to ni uspelo.

To je bila naša vstopna točka - v trenutku, ko je pin bar zaključil podporo. Dobro je bilo vstopiti, nato pa morate svojo zaustavitev postaviti pod vzorec zastave, ker je zastava, ki tvori največji zamah, nizko, zato je pametno, da zaustavitev izgubite tik pod to regijo.Na zgornji sliki je podrobno opisano, kje morate postaviti stop stop in izgubo dobička. Vaš cilj prevzema dobička je lahko na vrhu zastave, vendar ni treba čakati, da trg doseže to točko. Zaslužite lahko pred to stopnjo, ko ste zadovoljni s svojimi pozitivnimi dobički.

Pri tem kazalniku mi je všeč, da prinaša večjo natančnost pri trgovanju, predvsem zaradi dejstva, da imate linije trendov, ki so količinsko opredeljene glede na dolžino. Na podlagi tega lahko ugotovite, katera je prevladujoča smer trenda v določenem časovnem obdobju, in skozi to lahko oblikujete ideje za trgovanje in čase trgovanja, ki jih lahko izkoristite.

Prav to sem počel v svojem primeru trgovanja, ker sem ugotovil, da je prevladujoča smer trenda bikovska, poleg tega pa se je izoblikoval tudi ogromen bikovski vzorec in po tem smo samo iskali dolge vstope na trg. Zahvaljujoč nekakšnemu sotočju vljudnosti podpore in bikovskemu preobratnemu vzorcu smo lahko končno prišli na trg z dvema bikovskima trgovanjima, ki sta imela stop-loss pod zastavo in prevzela dobiček tik na vrhu zastave.

Vendar vam ni bilo treba čakati, da trg doseže svoj cilj dobička, ker lahko preprosto izkoristite dobiček, kadar koli ste dobri. Poleg tega pomaga tudi pri sledenju stop-izgub - tako da zmanjšate tveganje, ko se trg postopoma premika v prid vašemu trgovinskemu položaju.

Length of trend Indicator For MT4 - sklep


Za konec želim samo povedati, da tega indikatorja ni mogoče uporabiti za samostojno generiranje signalov - ni koristen pri oddajanju signalov za nakup in prodajo, saj ne deluje tako.

To je preprosto orodje, ki ga uporabljate za dopolnitev obstoječe baze znanja in trgovinskih strategij, da lahko prepoznate zelo verjetne trgovinske postavitve, ki so lahko v obliki sotočja, ki ima več podpornih dejavnikov, ki krepijo vašo pripoved o trgovanju.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.