MA_BBands_YXF Indicator For MT4

MA_BBands_YXF Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami s MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  3. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Nakup vnosov
  4. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Prodaja vnosov
  5. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - sklep

MA_BBands_YXF Indicator For MT4 združuje kanal s premikajočim se povprečnim in MA_BBands_YXF Indicator For MT4 za ustvarjanje kratkoročnih trgovalnih signalov. Dolge menjave so označene s smernimi puščicami navzgor, kratke pa s rdečimi puščicami.

FREE MA_BBands_YXF Indicator

Download the FREE MA_BBands_YXF Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami s MA_BBands_YXF Indicator For MT4


Ta kazalnik, kot predlaga ime ali naslov, uporablja metrike drsečih povprečij in tudi pasove Bollingerja za generiranje signalov nakupa in prodaje. Spodnja slika prikazuje privzeto predstavitev, ko je bila naložena na moj trgovalni zaslon.Vendar videz ne dopolnjuje mojega trgovalnega grafikona ali barve mojega grafikona, ker pasovi Bollingerja niso vidni. To je zato, ker so tako barvne nastavitve pasu Bollingerja kot tudi ozadje trgovanja bele barve.

Torej, da to spremenim, bom spremenil barve v temnejšo barvo, tako da bo trgovec lahko jasno videl pasove Bollingerja in celo črto drsečega povprečja, kot je navedeno spodaj.To ima ogromno razliko - tako da zdaj lahko jasno vidimo, kako je v resnici videti popolna predstavitev kazalnika. Vse kar sem naredil je bilo, da sem spremenil barve drsečih povprečij in pasove Bollingerja in ohranil barvo ozadja, kakršna je. S tem v redu lahko nadaljujemo z raziskovanjem nekaterih možnosti trgovanja z uporabo kazalnika.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Nakup vnosov


Če si natančno pogledate prejšnje slike, lahko vidite, da se signali generirajo vsakič, ko tržna ali cenovna akcija štrli izven pasov Bollingerja. Rdeča puščica pomeni, da moramo prodajati, modra puščica pa, da moramo kupovati. Toda v te posle ne vstopimo samo brez popolne analize trga, da bi lahko dobili ustrezno potrditev v podporo ustvarjenemu signalu.

Ta kazalnik lahko uporabite za risanje trendov. Te trendne črte se uporabljajo za usmerjanje večine cenovnih ukrepov v obdobju padajočega ali naraščajočega trenda.

Kot lahko vidite, sem nekaj rdečih puščic povezal za risanje uporovne črte padajočega trenda, modre puščice pa so povezali za risanje podporne črte padajočega trenda. Ni vam treba povezati veliko puščic. Zadnja puščica na zaslonu je rdeča puščica, ki označuje prodajo, vendar ne bi bilo idealno, če bi šele pohiteli v prodajo.

Iščemo možnosti nakupa. Da, priznavam, da trg še vedno pada navzdol, vendar bi se trg lahko obrnil in šel navzgor.

Če bi šli dlje, bi morali počakati, da se vzorec dvojnega dna oblikuje po nekaj urah ali na dan. Če se ta vzorec oblikuje, imamo dober motiv za nakup. Dvojno dno je eden najbolj spoštovanih vzorcev preobrata na trgu, zato bi zagotovo sovpadal z našimi odkupi.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Prodaja vnosov


Če želimo iti kratko, potem se dolgo ne bi zavezali k trgovini, kot je napovedano na spodnji sliki. Če sploh, je najbolje, da se spustimo na nižji časovni okvir, kot je 15-minutni ali 5-minutni časovni okvir, in nato poiščemo priložnosti za prodajo.Ta trgovanja so kratkoročno veljavna, poleg tega pa bodo postala tvegana trgovina, ker bi se medvedi lahko soočili z velikim bikovskim pritiskom v pričakovanju oblikovanja dvojnega dna. Zato se ne zavezujte k tej kratki trgovini po koncu newyorškega zasedanja.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - sklep


Ta kazalnik je odličen kazalnik za uporabo pri vseh oblikah trgovanja - kratkoročnem, srednjeročnem in dolgoročnem. Signali, ki jih generira indikator, so precej dobre kakovosti, vendar teh signalov ne bi smeli nadaljevati slepo. To pravim, ker moramo globlje pogledati na trg, da potrdimo signal, ki ga ustvarja indikator.

Če je dana rdeča puščica - ne hitimo z odpiranjem prodajnega posla - se poglobimo v analizo posla in ugotovimo, kaj se bo najverjetneje zgodilo kratkoročno, srednjeročno ali dolgoročno. Ko bo to ugotovljeno, bomo lahko končno odprli posle. V zgornjih primerih sem šel celo tako daleč, da sem indikator uporabil za risanje trendnih linij. Te linije trendov so bile kanale, ki so nastali s preprostim povezovanjem niza rdečih in modrih puščic, da so oblikovali uporovne in podporne črte trendov.

Te linije trendov so vam jasno pokazale, kaj se dogaja na trgu, služile pa so tudi kot orodje za prepoznavanje možnih točk izčrpanja, kjer bi se trg lahko obrnil in ustvaril preobrat. Vse skupaj - to je orodje, ki ga morate uporabiti v svojo korist, zato ne spodkopavajte njegovega potenciala.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.