Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4

Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami z Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4
  3. Multiple ZigZags in a single-window Indicator For MT4 - Multiple ZigZags in a single-window Indicator For MT4
  4. Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4 -Obveti

Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4 štiri indikatorje ZigZag iz štirih različnih časovnih okvirov (H1, H4, D1, W1) na enem samem oknu grafikona. Spodaj je navedena barvna shema različnih ZigZagov: H1 - rdeča H4 - oranžna D1 - zelena W1 - modra

FREE Multiple ZigZags in a single window Indicator

Download the FREE Multiple ZigZags in a single window Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami z Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4


Kar zadeva tehnično analizo, je ena najpomembnejših vlog, ki jo boste prevzeli v tem procesu, prepoznavanje vrhov nihanj in najnižjih nihanj. To morate biti sposobni narediti čim natančneje, saj so ti najnižji in najnižji nivoji dejansko osnova večine trgovinskih strategij in smernic za trgovanje.

Zato se potrudite, da bo to pravilno. Če želite to doseči ročno, boste morda vrgli trendno črto in nato označili različne najnižje nivoje in visoke nihaje, ki so najbolj očitne vašemu očesu. Nato pa poiščete vzorce svečkarjev ali prelome, ki vas navdihujejo ali sprožijo, da odprete nakup ali prodajo. Vendar je ročna pot lahko delovno intenzivna in se lahko tudi pustite izpostavljeni in nagnjeni k netočnostim.

Kako vidite trg glede na najnižje nihanje in nihanje visoko, je včasih lahko zavajajoče. Zato potrebujete kazalnik, ki lahko to stori za vas na zanesljivejši način - in zato je bil ta indikator ustvarjen cik-cak.

Multiple ZigZags in a single-window Indicator For MT4 - Multiple ZigZags in a single-window Indicator For MT4


Če pogledate dejavnost gibanja cen, gre za vsoto gibanja cen, ki tvorijo cik-cak vzorce. To je vse. Zmanjšana oblika vseh trgovskih dejavnosti na trgu je kopičenje cik-cak gibanj zaradi nenehno spreminjajoče se nakupno-prodajne dinamike.

Zato cik-cak kazalniki dejansko poenostavijo ali povzamejo osnovno trgovinsko dejavnost. V večini primerov, ko uporabljam cik-cak indikator, ga uporabim za risanje trendnih linij. Preprosto zato, ker ima cik-cak indikator ostre prelomnice, ki jih sproži cik-cak indikator. Te prelomnice uporabljam kot dve ali tri točke povezovanja ali stične točke za svoje trendne črte.

Če vrisujem črto navzgor, bom iskal trenutke, ko je kazalnik upadel in nato oster vzpon. Povezava teh dveh točk bo oblikovala črto za dvig podpore. Pri risanju trendnih linij za padajoči trend bom iskal dve do tri točke, kjer je cikcak indikator prešel iz vzpona in nato nadaljeval z ostrim upadom.

Ko sta ti dve točki povezani, bom imel narisano ustrezno črto padajočega trenda, tako da lahko dejansko določim trenutke, ko cenovno dejanje sproži morebitne preboje za poznejše ali verjetne preobrate. Spodnja slika prikazuje, kje sem v resnici storila to z uporabo kazalnika cik-cak.Kot lahko vidite na zgornji sliki, sem z dvema dotikoma cik-cak narisal črte padajočega upora. Uptrend linija je podporna uptrend linija. V večini primerov bosta dovolj dva dotika, zato sem se v tem primeru odločil za to.

Že s pravilnim ogledom zgornjega posnetka zaslona lahko vidite, da je na sliki več kot en cik-cak indikator. To je zato, ker je ta kazalnik več cik-cak kazalnikov, ki tiska cik-cake iz različnih časovnih okvirov - iz urnega, 4-urnega, dnevnega in tedenskega časovnega okvira.

Kot je bilo omenjeno v uvodu, ima vsak cikcak indikator svojo barvno kodo. Rdeči je enourni cik-cak, oranžni je 4-urni grafikon, zeleni je dnevni časovni okvir, modri pa tedenski cik-cak. Na posnetku zaslona ne boste videli tedenskega cik-cak, ker je časovni okvir premajhen, saj uporabljam urni časovni okvir.

V večini primerov ne boste videli tedenskega časovnega okvira, še posebej, če ste na spodnjih časovnih okvirih, kot je urni grafikon.

Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4 -Obveti


Več cik-cak kazalnikov je super, če želite trgovati z možnostmi preobrata. Najboljši grafikon za to je na urnem časovnem okviru. Ker na urnem časovnem okviru lahko vidite večino cik-cak kazalnikov v enem okviru. Tako kot na zgornji sliki imam tudi v enem časovnem okviru vsaj tri cik-cak kazalnike. Torej, če ga res želite uporabiti kot orodje za preobrat, se boste morali zanesti na sotočje.

S sotočjem mislim, da morate pogledati ali prepoznati trenutke na trgu, ko se cik-cak kazalniki sestavijo na določeni točki, tako kot slika, ki sem jo omenil zgoraj. Vendar lahko to idejo trgovanja natančneje raziščemo zdaj.Na zgornjem posnetku zaslona je prikazan trg, ki prihaja iz padajočega trenda, in vidite, da sem v prejšnjem padajočem trendu izrisal tudi črto upadnega trenda upora. Zdaj na izčrpni točki padajočega trenda je prišlo do cik-cak sotočja z urnimi, 4-urnimi in dnevnimi cik-caki, ki prihajajo v sotočje.

To je bil popoln ali idealen trenutek za nakup, ker je bil to močan preobrat na glavo. Če torej iščete vstopne točke, lahko počakate, da trg prebije linijo padajočega trenda odpornosti, ali pa počakate, da se trg vrne in preizkusi eno od potencialnih podpornih področij takoj po izbruhu trga. Če pa pravilno izpeljete to strategijo trgovanja, lahko še vedno dosežete ustrezne rezultate, pod pogojem, da lahko pravilno prepoznate sotočje vseh ali treh cik-cakov.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.