Pattern Indicator For MT4

Pattern Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Pattern Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami s Pattern Indicator For MT4
  3. Pattern Indicator For MT4 - Pattern Indicator For MT4 nekaj vzorcev
  4. Pattern Indicator For MT4 - vnosi za nadaljevanje trenda in preobrat

Pattern Indicator For MT4 zazna in prikaže naslednje vzorce previjanja in nadaljevanja svečnikov na cenovnem grafikonu: 1. Viseči človek 2. Kladivo 3. Jutranja zvezda 4. Marubozu 5. Zapuščeni dojenček 6. Večerna zvezda 7. Pokrivalo temnega oblaka 8. Pobiranje 9. Harami 10. Piercing 11. Tri bele vojake 12. Strelska zvezda 13. Doji

FREE Pattern Indicator

Download the FREE Pattern Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami s Pattern Indicator For MT4


Ko trgovci stopijo na prizorišče, je eno od izhodišč na trgu tehnična analiza. Tehnična analiza je eden izmed najbolj priljubljenih načinov trgovanja na trgu, saj se trg odziva in upošteva različne cenovne strukture, ki so znane kot vzorci cen svečnikov.

Vendar je vzorcev svečnikov toliko, da morate biti pozorni, ko trgujete. Zato postane izjemno, še posebej, če ste nov trgovec ali povprečen trgovec.

Zato je bil ta kazalnik ustvarjen, ker dejansko prepozna vzorce za vas. Vsak vzorec, ki ga sprejme na podlagi svojih nastavitev, jih bo nato označil na vašem zaslonu, kot prikazuje spodnja slika. Vsi prepoznani vzorci svečnikov so označeni z rdečo barvo.

Ta kazalnik nam prihrani veliko časa, ker se nam ni treba toliko osredotočati na odkrivanje različnih vzorcev svečnikov. To bo sprostilo čas za vse druge vidike tehničnega trgovanja, kot je analiza trendov in celo nekaj temeljne analize.


Pattern Indicator For MT4 - Pattern Indicator For MT4 nekaj vzorcev


Kot je bilo omenjeno v uvodu, ta indikator vzorca svečnikov prepozna do 13 vzorcev svečnikov. Vsakega vzorca svečnikov ni treba obravnavati kot trgovinski signal, ker bo v vašem trgovanju povzročal veliko tveganja, saj boste vstopili na trgovalne pozicije, ki niso vedno podkrepljene s konkretnimi potrditvami.

Zato je pametno, da raje zamenjate nekaj izbranih vzorcev in nato z izbranimi vzorci ustvarite svoj račun. Dotaknili se bomo nekaj posnetkov zaslona in primerov trgovanja, ki vam bodo pokazali, kaj storiti, če želite zamenjati samo nekaj vzorcev. Predstavil vam bom vzorec Marubozu.

To je edinstven vzorec svečnikov, ker je vzorec svečnikov marubozu tisti, ki nastane brez obstoja stenca ali sence za svečo na obeh straneh svečnika. Preprosteje povedano, to samo pomeni, da če imate medvedast svečnik Marubozu in bosta potem najvišja in začetna cena medvedjega svečnika morubozu enaka in bo imela nizka in zaključna cena vzorca svečnikov enako ceno.

Tudi če je bikov svečnik marubozu, boste imeli začetno in nizke cene enake, medtem ko bosta visoka in končna cena bikovega svečnika marubozu enaka. Toda preverjanje in zaznavanje se samodejno izvede z uporabo tega indikatorja.


Pattern Indicator For MT4 - vnosi za nadaljevanje trenda in preobrat


Vzorec Marubozu je pravzaprav vzorec nadaljevanja trenda in ga lahko uporabimo tudi kot vzorec obrata. Vse je odvisno od tržnega konteksta. Spodaj imam primer, ki vam pokaže, kako izgledajo možnosti trgovanja z vzorci Marubozu tako v nadaljevanju trenda kot v obratnem trgu trgovanja.Na zgornji sliki lahko vidite, da je trg močno naraščal, preden je bil oblikovan vzorec marubozu. V tem primeru je nastal dolg bikov svečnik marubozu in čeprav so po oblikovanju vzorca prodajalci izvajali medvedji pritisk, da bi prisilili trg v nasprotno smer, vendar to ni uspelo.

Zato je trg z rahlim popravljanjem nadaljeval trgovanje navzgor. To kaže na vpliv vzorca svečnikov marubozu na ohranjanje osnovnega trenda. Lahko pa ga uporabimo tudi kot vzorec svečnika, kot je prikazano na spodnji sliki. Glede na spodnjo sliko je bil trg v upadnem trendu. V zreli ali zadnji fazi padajočega trenda je nastal vzorec svečnikov marubozu.V tem scenariju se to šteje za preobratni svečniški vzorec, kajti kaj se je zgodilo po tem bikovskem vzorcu marubozu, je trg izstopil iz tega padajočega trenda in oblikoval nov naraščajoči trend.

To samo kaže stopnjo razsodnosti, ki jo potrebujete s stališča tehnične analize, ker morate razumeti kontekst trga, kadar koli naletite na vzorec svečnikov marubozu. Z zgoraj omenjenimi primeri sem vam navedel dva primera. Eden od primerov je bila situacija nadaljevanja trenda, drugi pa situacija obrnjenega svečnika.

Zato vam samo pokaže, kako pomembno je razvozlati tržni kontekst, tako da boste vedeli, kako najbolje nadaljevati, kadar koli vam indikator predstavi vzorec svečnika marubozu. Ta način trgovanja bi moral biti standardni postopek za večino vzorcev svečnikov, ki jih ta indikator prikazuje v okviru prepoznavanja primernih trenutkov trgovanja.

To pomeni, da si je treba prizadevati za tržni kontekst, v katerem bi prepoznali svečnik, če želite uradno nadaljevati s trgovino.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.