StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami s StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  3. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - spremenjen stohastik
  4. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - divergenca

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 prekriva Stohastični oscilator na cenovni lestvici. Ko črta% K prestopi nad črto% D (signal) na preprodanem ozemlju, se zelena pika natisne po ceni. Nasprotno, ko se črta% K spusti pod črto% D na območju preobremenjenosti, se rdeča pika postavi na ceno.

FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator

Download the FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami s StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4


Eno najboljših orodij za trgovanje, ki ga lahko uporabite za usmerjeno trgovanje, je indikator stohastičnega oscilatorja. Razlog je v tem, da so nihanja, ki jih ustvarja, zanesljiva in natančnejša za vsak cikel navzgor in navzdol, ki se dogaja na dejanskem trgu.

V stohastičnem oscilatorju boste ugotovili, da obstajata dve vrstici, ki nihata po zaslonu in ponavadi boste križarje trgovali, ko je trg v določenih conah, kot so končna preprodana ali prekupljena območja. Običajni stohastični oscilator je običajno na dnu grafikona.

To pomeni, da bo v primeru standardnega indikatorja stohastičnega oscilatorja dejansko imel svoje okno indikatorja.


StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - spremenjen stohastik


Stohastični oscilator, ki vam ga danes predstavljam, ni pritrjen na dnu vašega trgovalnega grafikona. Kot lahko vidite na spodnjem posnetku zaslona, ga lahko nadstavite nad cenovno akcijo, zato je postopek tehnične analize bolj brezhiben, ker je vaš poudarek predvsem v enem okviru.Če pogledate zgornjo sliko, vidite, da sem vam opozoril na možnosti trgovanja, na katere ste pozorni, ko indikator uporabljate samostojno. Predstavil sem vam tako priložnost za nakup kot tudi prodajo, ki bi jo lahko izkoristili.

Preden grem v opisne podrobnosti o možnostih trgovanja, želim samo omeniti, da je signalni postopek za nakup in prodajo le splošen pristop trgovanja, ki ga lahko uporabite. Kot lahko vidite, ima stohastični oscilator dve črti. Ena je vodna, druga pa rumena.

Signalna črta je vaša svetlo modra črta. Torej, vsakič, ko ta svetlo modra črta prečka rumeno črto, se morate pripraviti na nakup ali prodajo. Vendar bi morali dati prednost tistim priložnostim za trgovanje, ki so podprte z močnimi preobratnimi signali.

Na zgornji sliki je bila prva priložnost trgovanje z nakupom, pri čemer svetlo modra črta prečka rumeno črto navzgor, nato pa se pri sklicevanju na cenovno akcijo vidi, da je prišlo do oblikovanja cenovne aktivnosti, ki je prišla v obliki Doji sveče in bikovski zajemajoč vzorec. To je bil pravi trenutek za nakup.

Naslednji trenutek, na desni strani posnetka zaslona, imamo priložnost za prodajo. Tu smo videli, da je trg oblikoval medvedji zajemajoč vzorec, medtem ko je stohastična modra črta prečkala rumeno črto navzdol. To je bil tudi še en odličen trenutek za vstop na trg - v tem primeru za trgovino s streli.

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - divergenca


Obratne možnosti trgovanja so v različnih oblikah in za izboljšanje rezultatov trgovanja poskusite čim bolj vključiti divergenčno trgovanje, saj to vašim rezultatom doda veliko natančnosti.

Zato je plodno uporabljati običajne vzorce razhajanj. Spodaj sem vam predstavil medvedji vzorec rednega trgovanja z divergenco, ki je v bistvu trgovina z obratno prodajo.Sklicujoč se na zgornjo sliko, lahko vidite, da je cenovno gibanje dosegalo višje vrednosti, hkrati pa je indikator stohastičnega oscilatorja nižal najnižje vrednosti, s čimer je trgovalna pripoved obveščena o prekinitvi.

Kar je še dodatno upravičilo naš prodajni položaj, je bilo dejstvo, da če bi natančneje pogledali cenovno dogajanje v trenutku, ko se izvede nastavitev, boste videli, da se je dejansko oblikoval medvedji zajemajoč vzorec. Ta oblika sotočja se ne zgodi velikokrat, če pa se, potem daje močan znak, da se bo trg zagotovo spremenil.

Zato maksimirajte vse te priložnosti, ki so podobne tej vrsti trgovine. Če želite izkoristiti bikovske posle podobne narave, potem morate le počakati na strukturo cen, ki razkriva vzpostavljeno bikovsko redno divergenčno trgovino. To postane opazno, ko vidite, da cenovno gibanje niža najnižje, medtem ko stohastični kazalnik dosega višje vrednosti.

To močno nakazuje, da trg ali prevladujoči upad izgublja zagon, zato je pravi trenutek za nakup. Ta spremenjeni stohastični kazalnik se je izkazal za odlično orodje. Ugotovljeno je bilo, da deluje odlično za prepoznavanje preusmeritvenih trgovinskih postavk.

Vendar je bilo poudarjeno, da ne bi smeli trgovati z vsakim signalom preobrata, ki se pojavi s pomočjo tega kazalnika. Kar morate storiti, je počakati na vzorec cenovnega dejanja, ki prav tako potrjuje ali usklajuje direktivo o odpravi, kot kaže stohastični oscilator.

Torej, eden najboljših vzorcev preobrata, ki ga lahko uporabite kot trgovec, je zajeten vzorec svečnikov. Poleg tega smo tudi ugotovili, da lahko s tem kazalnikom trgujete z običajnimi nastavitvami divergenc. Kot smo poudarili, smo se sklicevali na prodajo, ki je bila v obliki medvedje redne priložnosti za divergenco.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.