three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami s three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  3. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Good Entries
  4. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - zaključek

three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 prikazuje tri eksponentna three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 povprečja (EMA) in 200 obdobja enostavno premikajoče se povprečje (SMA), uporabljena v metodi trgovanja z Raghee Horner Forex.

FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator

Download the FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Trgovanje z idejami s three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4


Ta sistem trgovanja na podlagi kazalnikov temelji na načinu trgovanja, ki ga je razvila Raghee Horner. Sestavljen je iz treh sklopov eksponentnih drsečih povprečij, ki jih prekriva 200 preprostih drsečih povprečij.

Preprosta črta drsečega povprečja je vaša sidrna črta, ki vam pomaga razlikovati različne tržne situacije glede na razpoloženje. Vključitev eksponentnega drsečega povprečja je pametna izbira, saj eksponentna drseča povprečja zagotavljajo zanesljiva nihanja.

EMA lahko učinkovito izločijo večino hrupa na trgu. Poleg tega v svoje nihanje vključuje nekaj najnovejših cenovnih dejavnosti, zato, ko načrtuje čez vaš trgovalni zaslon, to počne brez izključne odvisnosti od pretekle cenovne aktivnosti.

Ko aktivirate ta kazalnik, boste morali v svoj klepet naložiti tri ločene kazalnike, od tod tudi ime trije kazalniki. Vendar je to lahko mukotrpna naloga, zlasti kadar morate preklopiti z enega sredstva finančnega trgovanja na drugega - zaradi česar lahko izgubite kar nekaj časa, zlasti pri trgovanju v krajšem časovnem okviru.

Toda na srečo obstaja rešitev za to težavo, ki vam omogoča, da ne želite vedno naložiti in aktivirati vsakega posameznega kazalnika samo za analizo trga. Torej, kaj boste storili, je samo naložiti kazalnike in jih enkrat aktivirati. Ko bomo na zaslonu aktivirali vse kazalnike, bom celotni sistem trgovanja shranil kot predlogo.

To predlogo lahko poimenujete, vendar ne pozabite, kako se imenuje. Nato lahko preklopite na druga finančna sredstva za trgovanje in preprosto naložite predlogo vsakič, ko gremo na drugo sredstvo. Zaradi tega je celoten postopek uporabe tega sistema trgovanja in ustreznih kazalnikov brezhiben.

Zdaj, ko smo se odpravili s poti, lahko takoj začnemo iskati primere trgovanja, ki izkoriščajo sijaj tega sistema trgovanja.


Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Good Entries


Kot sem že omenil, da je 200-SMA vaša sidrna črta, zato bomo spremljali druga eksponentna povprečja, ki so v obliki kanala, da poiščemo presečišča.Saj vidite, ko eksponentno drseče povprečje preseže zlato črto ali 200 SMA, se trg šteje za bikovski in ko trguje pod 200-SMA, bi moral biti trg medvedji.

Torej, s tem konceptom, ki je vgrajen v vaše misli, boste vedeli, kako vstopiti na trg, če resnično želite uporabiti sentiment kot svojo trgovinsko smernico, vendar ga v našem primeru običajno uporabljamo za trgovanje s križanci. Ti križni signali se pojavijo, kadar eksponentno drseče povprečje prečka 200-SMA.

Kot lahko vidite, je skupina eksponentnih drsečih povprečij usmerjena znotraj črnega kanala, tako rekoč, ki je sestavljen iz modre, vodne in rdeče črte. Spodnja slika prikazuje, kako se dejansko lotiti izvajanja te navzkrižne trgovine, prav tako pa sem vam poskušal pripraviti dejanski načrt za določitev zaustavitvenih izgub.

Preden nadaljujem z določeno strategijo trgovanja s trendi, želim le vedeti, da bi morali dejansko pomanjšati grafikon vsakič, ko je ta sistem trgovanja aktiviran na vašem zaslonu. Razlog, da to trdim, je, da ko pomanjšate, vidite zeleno in rdeče cone, ki dejansko ustrezajo razpoloženju na trgu glede na cenovno aktivnost.

Ko pomanjšate, vidite, da so nekateri svečniki označeni z zeleno, kar kaže, da je trg bikov, nato pa so nekateri svečniki označeni tudi z rdečo, kar pomeni, da je trg medvedji. Če torej trgujete na podlagi razpoloženja na trgu, morate za potrditev trgovalnih signalov uporabiti barve.Na zgornji sliki imamo dve možnosti trgovanja. Prva je priložnost za nakup, druga pa priložnost za prodajo. Je dvodelni sistem trgovanja, zato ga je dokaj osnovno izvajati. Možnost nakupa je prikazana na levi strani posnetka zaslona.

Vse, kar morate storiti, je bilo počakati, da modra črta prečka zlato črto, to je 200-SMA, ki gre navzgor. Ko je to doseženo, mora biti barva svečnikov označena z zeleno, kar je potrditev nakupa. Takoj ko se to zgodi, lahko odprete nakup.

V naslednjem primeru imamo priložnost za prodajo. Razlika je v tem, da moramo počakati, da rdeča črta preide zlato črto navzdol, nato pa se nato sklicujemo na barve svečnikov. Če imajo rdečo luč, potem lahko nadaljujemo z vzpostavljeno prodajo.

Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - zaključek


Ta trojni kazalnik nam omogoča, da jasno zaznamo razpoloženje na trgu. Poleg tega pomaga tudi pri prepoznavanju dobrih trgovinskih preobratov. Na koncu je vedno dobro, da ta pravila sprejmete in izboljšate z intenzivnim testiranjem in dejanskim trgovanjem v živo.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.