TimeZones Six v2 Indicator For MT4

TimeZones Six v2 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. TimeZones Six v2 Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami s TimeZones Six v2 Indicator For MT4
  3. TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - kako deluje
  4. TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - sklep

Indikator TimeZones Six v2 Indicator For MT4 v majhni škatli prikaže čas posredniškega strežnika in trenutne čase v New Yorku, Londonu in Tokiu. To polje lahko postavite kjer koli na grafikonu cen.

FREE TimeZones Six v2 Indicator

Download the FREE TimeZones Six v2 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami s TimeZones Six v2 Indicator For MT4


Ko gre za trgovanje, je eden od glavnih vidikov trgovanja čas in čas. Ker so na koncu trgovalne seje skozi kateri koli dan razdeljene na različne časovne pasove, ki so v resnici vaše trgovalne seje.

Tri glavna trgovalna zasedanja, ki jih imamo, so tokijska, newyorška in londonska. Obstaja evro zasedanje, ki se nekako prekriva z londonskim zasedanjem, vendar so v glavnem te tri druge glavne seje, ki jih običajno imenujemo trgovci. To je zato, ker imate po vsem svetu različne trgovalne mize, ki si sledijo ves dan.

Ko bo trg skozi dan napredoval, bo vsako trgovalno sejo opredeljevala tržna aktivnost, ki sovpada z gibanjem trga, ki so ga ustvarile velike banke.


TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - kako deluje


Ta kazalnik je v bistvu kazalnik časovnega pasu, ki prikazuje, koliko je ura na posamezni trgovalni seji, na primer v Tokiu, New Yorku in Londonu.

Vsakodnevno torej prehajamo skozi sejo v Tokiu, ki se začne, nato imamo sejo v Londonu, ki ji sledi seja v New Yorku, nato pa seja v Tokiu začne naslednji dan. Torej imamo na voljo indikator, ki prikazuje čas strežnika in ustrezen čas v vseh drugih časovnih pasovih, kot je prikazano spodaj.To se dobro obnese, ker si lahko ogledate nastavitve poletnega časa in tudi časovne razlike strežnika, ker imata čas strežnika in dejanski čas v lokalnih napravah, kot sta prenosnik ali mobilni telefon, drugačen čas kot strežnik. čas.

Tega se morate zavedati kot trgovec, saj je velika tržna dejavnost časovno občutljiva, zato morate vedeti, koliko je ura, skupaj s tržnim kontekstom trenutnega časa. Ta kazalnik lahko postavite kjer koli na vašem trgovalnem grafikonu glede na vaše želje. Poleg tega se lahko prilagodite tudi krepkosti pisave, da jo boste lažje prepoznali.

Spodnja slika natančno prikazuje, kako izgleda indikator v trenutku, ko sem prilagodil prehod na krepko predstavitev pisave. Vse te nastavitve najdete na zavihku za vnos, ko kliknete na uredi. Torej vse, kar sem naredil, je bilo, da sem krepko vnašalno vrednost preusmeril z false na true in potem bo besedilo krepko.Ugotovili ste, da so časovni pasovi za ure znotraj con dejansko nekoliko odklonjeni. Kar lahko storite, je samo prilagoditi parametre odmika za različne časovne pasove, tako da jih je mogoče dobro in resnično prilagoditi pravemu času.

Ta kazalnik ni podoben drugim prilagojenim kazalnikom, ker se dejansko ne uporablja za trgovanje. Ne more se uporabljati za generiranje signalov, vendar spada v skupino kazalnikov, ki preprosto obstajajo za dopolnitev vašega okolja trgovanja s priročnim okencem, prikazanim na vašem grafikonu.

Zgoraj je prikazano, da lahko ta kazalnik časovnega pasu spremenite na način, ki najbolje ustreza vašim željam v vašem trgovinskem okolju. Vendar obstaja nekaj elementov, ki jih nikakor ne morete spremeniti. Eno izmed njih je, da ne morete spremeniti časa posredniškega strežnika. Čas strežniškega posrednika je v bistvu neobvladljiva spremenljivka.

Ker jo določi vaš posrednik. Ko sem kazalnik naložil v grafikon, sem spoznal, da je barva besedila po mojem okusu zatemnjena, saj je v nasprotju z barvo cene. Skoraj je videti kot sivo pomanjšana slika, ki je motila moj pogled na cenovno dogajanje in sam indikator. Vendar sem to premagal s preprosto spremembo barve indikatorja.


TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - sklep


Kot sem že omenil, sem rekel, da ta kazalnik ni kazalnik, ki vam bo pomagal ustvarjati signale, saj ga ni mogoče uporabiti kot strategijo trgovanja. Ne obstaja nobena ideja za trgovanje, ki bi jo lahko gradili samo z uporabo tega kazalnika. Vendar pa je koristno orodje, kot je dokazano zgoraj, da vam razkrije različne časovne pasove in tudi čas znotraj teh con v katerem koli trenutku. Poleg tega vam prikaže tudi strežniški čas posrednika, tako da lahko vidite razliko v strežniškem času in času vašega prenosnika ali mobilnega telefona.

Vendar je ta indikator združljiv samo z različico vaše trgovalne platforme MetaTrader 4 za osebni računalnik. Poleg tega se je pokazalo tudi, da ne morete spremeniti vrednosti strežniškega časa, saj gre za fiksno nastavitev, ki jo določi strežnik vašega posrednika. Za konec, če boste uporabljali ta kazalnik, ga uporabite kot dopolnilno orodje, ki ga kombinirate z drugimi kazalniki, da boste natančneje določili čas vnosa.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.