Turn Area Chart Indicator For MT4

Turn Area Chart Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Turn Area Chart Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami s Turn Area Chart Indicator For MT4
  3. Turn Area Chart Indicator For MT4 diagrama zavojev Turn Area Chart Indicator For MT4 - vnos medvedjega obrata
  4. Turn Area Chart Indicator For MT4 - sklep

Turn Area Chart Indicator For MT4 obratov Turn Area Chart Indicator For MT4 prikazuje relativni položaj indikatorja RSI glede na krivuljo drsečega povprečja.

FREE Turn Area Chart Indicator

Download the FREE Turn Area Chart Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami s Turn Area Chart Indicator For MT4


Indikator območja obrata pretvori kazalnik relativne moči v drseče povprečje in zato imate ta indikator, ki niha glede na cenovno dogajanje v aktivnem trgovalnem grafikonu.

To se razlikuje od običajnega kazalnika RSI, na katerega ste se že navadili, ker je na dno grafikona treba pritrditi običajni kazalnik RSI, vendar to ne velja za indikator območja zavoja. Na spodnji sliki lahko vidite, da sem dejansko priložil sliko indikatorja, da vam pokažem, kako izgleda.Kot je prikazano zgoraj, privzete nastavitve kažejo, da imamo črtkano črto glede na kanal, lahko pa spremenimo barvo. Tako bomo lahko jasno videli kanal in videli, kdaj trg štrli izven in zunaj kanala.


Turn Area Chart Indicator For MT4 diagrama zavojev Turn Area Chart Indicator For MT4 - vnos medvedjega obrata


Naslednja slika spodaj lahko vidite, da sem to črto spremenil v polne črte skrajno levo. Na to sem opozoril.Omenil sem na možno priložnost trgovanja, ki se je zgodila na desni strani grafikona. Odlično pri indikatorju grafikona območja zavoja je, da ga lahko uporabimo za risanje ustreznih linij trenda, saj lahko indikator pri vsakem večjem nihanju opozori na ustrezne najnižje nivoje.

Na tej sliki lahko vidite, da sem vam opozoril na divergenčno trgovinsko postavitev, ki je pravzaprav medvedji signal. Ta medvedji vzorec redne divergencije je podlaga za to, da izkoristimo ta kratek preobrat v negativno smer. Zanimivo pri tej nastavitvi je, da imamo tudi možno formacijo z dvojnim vrhom, kar je tudi še ena dobra motivacija za prodajo - ker na koncu potrebujete več elementov sotočja, zloženih v vašo korist, da obvestite o svoji predvideni trgovinski ideji ali pripovedi.

Torej, ja, imamo zgoraj opredeljen vzorec medvedjega preobrata.Kot lahko vidite na zgornji sliki, ima indikator tudi vijolično črto med kanalom, ki niha okrog in okoli rdeče črte znotraj kanala. Torej bi si morali predstavljati to vijolično črto kot nekakšno signalno črto, vendar še vedno potrebujete močan vzorec preobrata, ki bi potrdil signal, ki ga je dala vijolična črta.

Konservativni pristop v zvezi s tem je počakati, da vijolična črta prečka rdečo črto indikatorja navzdol, saj bo to potrdilo veljavnost prisotnosti vzorca dvojnega vrha. Prav tako sem poudaril ustrezne cilje za zaustavitev izgube in prevzem dobička. Vendar v mojih razmerah vidim, da sem dejansko odprl trgovino in šel z agresivnim vstopom.

Razlog je v tem, ker sem že vedel, da je prisoten vzorec dvojnega vrha in da je bila pred dvojnim vrhom identificirana tudi pravilna medvedja divergenčna struktura. Zato sem se z vsemi temi elementi, ki so mi v prid, odločil vstopiti zgodaj. Prav tako mi je prineslo boljše tveganje za nagrado na svoji trgovalni poziciji, ker je bila moja stop-izguba precej tesna. Ta kazalnik je odlično orodje za trgovanje, saj gradi naše izkušnje s trgovanjem in nam tako pomaga izboljšati rezultate trgovanja.


Turn Area Chart Indicator For MT4 - sklep


Obstajajo tudi druge metode, ki jih lahko uporabite skupaj s tem kazalnikom, vendar sem se pravkar dotaknil možnosti razveljavitve trgovanja, ki delujejo v skladu z močnimi vzorci razveljavitve trgovanja, ki so v obliki običajnih vzorcev razhajanj. To lahko kombinirate tudi z drugimi vzorci obrnjenega trgovanja glede na cenovno akcijo.

Kazalnik pa lahko uporabite tudi za lasišče v obliki povprečnega povratnega trgovanja z lasiščem. Vendar je lahko precej tvegano, vendar se prepričajte, da uporabljate pravilne velikosti lotov za vsako trgovino. Torej, kako bi to delovalo, bi počakali, da se cenovno dejanje zapusti s kanala in nato odprli trgovalno pozicijo za nakup ali prodajo s ciljem prevzemanja dobička, nastavljenim na rdeči črti kazalnika.

Če trg izstopi iz zgornjega dela kanala, izvedete prodajo na sredini kanala kot vaš predvideni cilj dobička. V nasprotnem primeru velja tudi v primeru signala za nakup. Opazili boste, da bo veliko takšnih priložnosti za trgovanje, ker trg pogosto izstopa iz kanala in se pogosto vrne na srednjo točko kanala.

Zato imate potencial, da ustvarite dober dobiček, če boste pravilno sledili tej strategiji trgovanja. Najboljši način za preverjanje ali preizkušanje strategije je simulacija v okolju preizkuševalca strategij. Priporočljivo je tudi, da to storite na prenosnem ali namiznem računalniku, ki ima dovolj procesorske moči, da obvlada intenziven pretok simulacijskih dogodkov. To vam bo omogočilo, da hitro pridobite nekaj ustreznih in produktivnih povratnih informacij o svoji novi strategiji, ustvarjeni z indikatorjem območja zavoja.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.